dubbla humör!

Aaa nu är det såhär, jag har ju hållt på med boxning, men tydligen ska tiderna vara precis när jag jobbar, så jag kommer inte kunna träna om jag inte ska börja träna med matchgruppen vilket jag inte känner att jag duger för och antagligen inte tränarna heller, haha!! Men hoppas det löser sig, nångång! Eller att jag helt enkelt får ett jobba så jag kan träna som jag vill!!! Aja, men åå andra sidan är jag happy också så ska inte klaga! And you know why, hih! Fredags va riktigt party kan man säga, haha, öööhm? Men det var ju bra att nästan alla kunde lämna lägenheten när vi skulle ut! xD Hade supertrevligt ute och det var såååå roligt att carlis kunde komma med även om hon bor långt bort, uppskattar jag <3

men nu ska jag väl ta mig till jobbet snart, behu.. längtar redan efter att få sluta! Men nu ska jag fixa mig så jag hinner lämna tillbaka ett par skor och förhoppningsvis få ett par nya! (Y)

Have a nice day!

// V

cause when you are with me, I'm free, I'm careless, I believe.

ohyes

jag uppdaterade inte igår, hehe I'm bad! Men nu är jag tillbaks igen, börjar jobba om en timme så ska börja fixa mig snart, blir att flippa lite burgare tills nio ikväll! Sitter å lyssnar på lite partymusik, måste ju tagga tills helgen ;) hehe! Men det blir lite lugnare än sist kan jag lova, jösses! Dom bravaderna väljer jag att lämna utanför! Meeeeen anyway, på fredag äre ju party ofc, ska bli sjukt nice! Så lägger ju såklart upp de tre bästa här for you to enjoy! Carrrrrla kommer hit på fredag och partar med mig också, såååå roligt. Inte träffat min lilla kärring på 3 månader snart ffs! Så all kärlek till dig som kommer hit <3

Annars flyter väl livet på galant för er som bryr sig, mycket jobb men det får man leva med, det kommer väl förhoppningsvis bättre tider när det gäller det framöver. Men annars så äre helt charmant. Nu får ni partylåtarna som ni akn njuta av medan jag är på jobbet!

Ni fick bara två för den andra funka inte men det skulle vara lady gaga - lovegame, fyi! ;)


fiilåt!

Ja jag har verkligen varit useluselusel på att uppdatera, riktigt dåligt av mig, men jag har haft annat för mig, roligare saker! hih. Eller aa vissa av dom, jag jobbar så som en dåre, men idag äre lön, tror ja? tur de eftersom jag brände över tusen spänn på kläder och skor häromdan fast jag skulle köpa en mascara och lite hårspray, jag fick iallafall med mig det hem också, det är inte alltid det händer! Men aa tror faktiskt jag ska lägga mig å sova en stund till innan jag jobbar!Färgat tillbaka håret till mörkt igen nu också btw, känns bra, men nej, åter till sängen, och återkommer kanske ikväll, men bara kanske! Fredag äre party också förresten, mmhmmmhm (Y)

//V

If you're a bird, I'm a bird <3

gah.

ÄLSKA KLÄDBRIST!!!!

lill-lördag!

Jajmensan idag äre lillördag och vad gör jag och fanny då? PARTY SJÄLVKLART! är ledig imorgon så bara å körrrra! Är ju däremot inte ledig i helgen å jobbar natten så kul? nej, jag pallar inte. Men iallafall, nu tar vi en dag i taget och ikväll ska jag och fanny röja på wasa, älska onsdagar på wasa, ehm? hahaha! Men vi ska iallafall ha kul, så de så! Men nu ska jag först till jobbet å arbeta häcken av mig till klockan sju, hah jag är så sjukt seriös. Men iallafall. Ska iväg dit nu sen är det vinglaset som gäller, tjuhu! Fanny och viks i farten!

// V

jobb.party.you.

<3 thi.

fanny å viks

Här Fanny kommer bilderna på oss, haha vi är heta på kort! öhm? ;) Kom hem från jobbet nyss, känns som jag alltid jobbar, aa kanske gör de? nån som vet om det blir int väder på tisdag? Orkar inte skriva mer, bye!





Har haft så kul med dig sen du kom hem från Tyskland, glad att vi fått tillbaks kontakten! :)


från dan på landet :)



som vanlligt vänder sig inte bilderna om :P haha. Mamma posar, eller nått?



Mamsi solar töt i flytväst! :D



jag körde lite, jag va bäst ;)



Haha sen vart pappa å patrik lite trötta å la sig på verandan å sov, sov där hela natten! xD



och dan efter la jag mig å sola, sjukt skönt var det :)

det var den dagen de :) duktig jag är som laddar upp!

bara du!

Mm så de så! tihi.

Snart bär det av till jobbet, imorgon bär det av till jobbet, på söndag bär det av till jobbet, måndag också faktiskt, aa ni fattar? haha va kul liv man har. Ikväll blir det iallafall lite utgång, ska bli lite skönt å komma ut lite... eller aa. Har ju ett litet problem när det gäller kläderna, jag får egentligen inte ha trosor eller jeans eftersom det skaver på tatueringen, så jaha, kjol utan trosor eller vad? haha! ska se om jag hitta några trosor som är lite lena, aa intressant att veta va, I know you love it! Men men först ska jag till Sandys å antagligen bli mobbad för min tatuering av ninos, och jag ska skälla ut honom för han sa att det inte skulle göra ont, kyss mig för fan det gjorde pissont! Tur att Martin va med å klia mig lite på benet så att det inte gjorde lika ont, även om jag kommer bli mobbad för alltid över mina fina miner jag gjorde. Men gott folk säg inget innan ni gjort de själva, speciellt på höftbenet, ojoj det var inte skönt nånstans! Men aaja, tänkte gå förbi belle innan jag börjar jobba, dom har värsta rean och med nya pengar på kontot äre allt värt en titt eller två, och sen måste jag ha lösögonfransar tills ikväll, äre party så är det! ;) Men byebye ha en trelvig kväll allesammans, eller nja inte alla! MAhaha.

// V

igen.

Ska lägga upp några bättre bilder när den läkt, är rätt svullet nu!



jävligt mörk bild men ändå =)

resultatet!

Ja det kändes lite! LITE, öhöm! Aja, bilderna gör inte tatueringen rättvisa, mkt snyggare live. Men aa, här är den iallafall! :) Har du nått dåligt å säga kan du hålla det för dig själv säger jag bara i förväg!

Jag är skitnöjd! :D




Går fan inte att rotera bildjävlen, haha! den sitter iallafall på höften :)

Fan va liten den ser ut btw :S den är rätt stor iallafall och färgerna är mkt starkare på riktigt!

you, fuck you!

Är så himla trött. Och jag är dålig jag vet, skulle ha uppdaterat igår med massa pix men jag orkade verkligen inte. KOm precis hem från jobbet nyss, är så trött, helt sjukt! Har vart trött enda sen jag och fanny hade vår lilla vinkväll, ja jösses det var mysigt, mycket prat blev de.. öhm, och vin? haha. Har som sagt vart ute hos mina föräldrar också, har varit supermysigt, hade verkligen jättetrevligt, vad skulle man göra utan dom? Men nu orkar jag inte skriva mer, igen! Ska väl lägga mig i sängen å se på tv och gråta... inför imorgon alltså ;) Ouuusch det kommer kännas, aj! men det är bara att bita ihop, ska bli jävligt kul också! :D men nu ska jag deppa lite i sängen i min ensamhet, aa precis, min ensamhet!

//V

kort, snabbt, enkelt.

inlägg!

Haft en underbar dag på sjön med familjen! Nu blir det bikini och poolen en stund så jag laddar upp lite bilder senare!

// V

Now what?

AAaaooooshit min fot vaknar från att ha somnat, satan i havanna va obehagligt det är! Nu gick det över, tack! Så vad ska man göra nu då? Kom precis hem från jobbet, var väldigt lugnt hela tiden så va lalla mest runt! Värt ;) Så vad händer nu? Funderar på att bara lägga mig i sängen å glo tv hela kvällen å njuta av att jag imorgon faktiskt är ledig, yippi! Är sjukt tyst här i lägenheten nu när jag kom hem, förutom min jävla granne som spelar gammal country, förlåt men va i helvete är ditt problem om du läser det här! (som att han skulle göra det)! Nej men blir väl lite tv och sängmys nu då i min ensamhet, segt att bo själv ibland, saknar doris så att jag går i bitar, vet inte vart jag ska ta vägen, snälla kom tillbaka till mig <3. aja, för att prata om nått roligare så kommer min lilla cöörla på onsdag å stannar tills fredag så han ska följa med mig när jag tattar mig! scary! det ska bli massa mys! <3 och imorgon ska jag åka med mams och paps på sjön över dagen fick jag just reda på, trevlans tkr jag! Nu ska jag göra nått mer värt (eller inte)

Och nej sello min älskade vän du kommer aldrig klara universitetesstudier med din intelligensnivå, och det har inget å göra med att du va hungrig, skyll inte på de! hahaha!

// V


förresten

har jag hittat min sladd till datorn under alla flyttkartonger å skit så nu kommer de kanske komma lite uppdates på vad jag gör, om jag orkar ;) iallafall på tatueringen på torsdag, I promise!

arbetande kvinna!

Ja det känns som jag jobbar varje dag nu för tiden, vilket jag kanske gör, eller? Den här veckan är jag iallafall ledig imorgon och torsdag, någon som känner att en utgång på onsdag skulle va roligt kan ju hojta till! Fast för mig blir det nog nyktert, för på torsdag smäller de vetni, tattoo it is! :) Woopwoop. Är fan redan nervös, ajaj! Men idag börjar jag iallafall jobba klockan tre på Sandys, inte jobbat där på jääättelänge så får se om jag kommer in it överhuvudtaget, jag hoppas på de annars vore det pinsamt! igår jobbade jag också, långpass på max, gick rätt bra.. grillmästarn, haha! Ska se hur det går nu att försöka få ihop alla dessa pass jag har överallt, blir ju alldeles nervös på det här. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa! Men nu ska jag faktiskt försöka dra mig upp ur sängen å försöka hinna med nått innan jobbet! Sen ikväll ska jag lägga mig i sängen å njuta av känslan av att veta att man är ledig imorgon, yesyes! Have a najs day ävrybåddy. Så kan ni får mardrömmar ikväll av mina stirriga ögon ;)



// V

RSS 2.0