bowl.

Hej bloggen. Idag har jag varit i skolan i fyra timmar och gjort experiment, duktigt. Gick upp jättetidigt på landet och fick skjuts, sen sa jag ju för guds skull upp lägenheten idag med. Känns toppen, nu ska förhoppningsvis felicia ta över den efter oss, vore ju great. Efter skolan åkte jag martin och hans vänner till hugos för bowling och käk, jag vann första serien så är rätt stolt haha. Just nu tittar jag på oscarsgalan igen eftersom jag somnade efter röda mattan igår. Undra vad man får i betalt för att vara värd för galan, liten tanke bara. Och vilken press man måste känna när man blir bedömd för hur man ser ut. Men hur kul skulle det inte vara? Nästan som att gå en Victoria secret show, vilken dröm. Haha herregud vad jag svamlar, måste vara tiden på dygnet. Imorgon är det skola igen sen shoppa med felicia, toppen :D ska försöka klämma in att träffa jossan med, miss her! Nattinatt.

kakelugnsmys.

mms_img61677 (MMS)

Nu ska vi snart äta en god middag. Men innan dess hinner jag och mamma sitta ett tag vid kakelugnen och dricka champagne.


korvgrillning.

mms_img20219 (MMS)

Ute på landet och då blir det automatiskt korv innan middagen ikväll.


sjukdag.

mms_img38380 (MMS)

35805546885586548632. Känns som jag varit sjuk i hundra år.. Ligger och tittar på OC och slöar. Tittat på två avsnitt där ljudet inte stämde överens men nu är det fixat. Så ska väl egentligen ägna mig åt det. Älsklingen jobbar tills halv elva, segt värre. Sen vill jag ha hamburgare, undra om jag får som jag vill ;) anyhow, snart flyttar vi. Hur skönt ska det inte bli, toppen toppen toppen bra! Men ha en bra dag nu. Hej.


HELLO.

mms_img45451 (MMS)

Gud vad dålig jag varit på att uppdatera, usch mig. Något annat som är usch är att jag är supersjuk i någon slags influensa och dessutom kanske jag är på väg att få bältros, gud vad kul. Inte. Så håll en tumme för att det inte bryter upp. Hur som haver hade vi en jättetrevlig helg, tills jag blev sjuk. Sello är iallafall en toppenvän som laddade hem första säsongen av oc till mig som jag bara sett två gånger. Perfekt när man är sjuk. Men nu ska jag faktiskt se lite mer på det, ville bara ge er en liten update. Ha en trevlig kväll.


bedtime.

Ser just nu på PUSS och ni kan ju räkna ut själva hur bra den är eftersom jag tar mig tiden att uppdatera bloggen samtidigt. Blev inte riktigt som jag tänkt med alla saker jag skulle göra idag. Träffade felicia istället för lite shopping på maxi, köpte en skitsnygg poncho från Gstar och ett linne från HM så det gjorde min dag bra mycket bättre. Tills jag började känna mig halvdålig och nu ber jag en bön att jag inte blir sjuk till imorgon! Nej nu ska jag ge den här filmen en chans. Hejhej. Eller så går jag bara och lägger mig.

kul liv.

Nu kom jag precis hem från min praktik och insåg genast att det behövs städas, mindre kul. Insåg även att älskling glömt att lämna tillbaka två hyrfilmer så får väl antagligen gå bort med dom eftersom han jobbar nått idag. Men värst av allt är att jag insåg att martin ätit upp min choklad som jag gått och längtat efter hela dagen. Ibland är livet kul. I-landsproblem gillas. Men imorgon blir livet lite roligare för då är det dags för partyparty, sista festen i den här lägenheten, så då har ju grannarna en anledning till att fira imorgon också haha. Kommer säkert bli toppenkul bara att jag inte har något att ha på mig.. Får väl rota fram någon gammal trasa. Usch. Orkar inte gå på stan imorgon ändå! Nu ska jag ta å ta tag i alla jobbiga problem och sen se puss! Ha en trevlig kväll tack hej. Bye.

full fart.

Hela den här veckan är jag som sagt på praktik. Börjar 8 varje morgon i krokek så ingen vila för mig. Igår tränade jag å jossan på kvällen istället och det var som väntat mer folk men helt okej. Idag gäller samma sak fast ska vara där vid fyra, hoppas det inte är för mycket folk. Vi har blivit så hurtiga! Men nästa vecka är det som vanligt igen och då är det tidig morgon som gäller. Nu sitter jag iallafall på praktiken och äter lite soppa. Men börjar igen snart, tänkte bara att en update inte skadar. Ikväll tror jag martin ska med å träna också. Kan ju behöva min PT nu, innan jag ramlar av löpbandet. ;) Bye

alla hjärtans dag.

mms_img46758 (MMS)

Varit och ätit middag på restaurang med älskade martin, var supermysigt och jättegod mat. Lovelovelove. När vi kom hem igen så stod dessa skönheter på bilden på bordet. Han vet verkligen vad en kvinna behöver! Imorgon är det dags för praktik igen, har kommit på en jättebra övning för barnen så kommer bli toppen. Pappa lät mig även låna bilen imorgon också, så himla skönt!! Bye.


korvgrillning.

mms_img15392 (MMS)

Nu. Sen blir det oxfilé. För att citera mamma "sämre kan man ju ha det"


nails.

mms_img10535 (MMS)

Eftersom jag tydligen hade all tid i världen för att pappa inte kommit än så får ni en bild på naglarna. Fin fint. Synd att min hand är så himla stilfull bara haha. Later.


landetmys.

Sitter och väntar på pappa, seg som få just nu. Ska åka ut till landet för lite lördagsmys. Tar med några filmer och ser vad det blir av kvällen hihi. Men först så mamma att dom precis tänt vedkorgen för lite korvgrillning, inte illa. Igår var jag med bästa jossan hela dagen och vi hittade på allt möjligt. Gjorde nya naglar med kristaller på till mig och drack kaffe. Sen gick vi hem hit för lite tacosmys och film med andreas och bebbe. Bild på naglarna kommer sen när jag kommit ut till mamma å pappa för mobilen dör snart! Snart ska vi flytta, tack och lov för det. Finns många anledningar. Hoppas ni är nyfikna på var det bär av hihi. Nu blir iallafall inflyttningen i april, precis efter spanien. Ska snart börja packa ner i kartonger, är så trött på den här lilla lägenheten och hur lyhört det är. Men ja ja nu hoppas jag pappa kommer snart. Orkar inte vänta längre. Luv.

morgongym.

Idag gick jag upp 8 åt havregrynsgröt med äpplen och drog min stjärt till gymmet med jossan! Nu ska vi till salongen en sväng och sen ska jag åka till paulina och umgås resten av eftermiddagen, blir supertrevligt. Uppdaterar kanske senare. Bye.

ikea.

Idag har jag och mamsen varit på ikea och handlat åt mormor vilket passade bra för då kunde jag planera lite till mitt å martins nya hem, lovely! Hittade en snygg köksö och massa andra bra saker. Ska försöka hitta en snygg kristallkrona till matsalen, kommer bli ruinerad. Nu ligger jag iallafall och tittar på fråga olle och martin sover som vanligt efter att klockan är tio, haha charmtroll. Imorgon är det skola på förmiddagen och förstår inte vad lektionen går ut på men blir säkert bra, heh. Sen ska jag till mormor och få ordning på allt vi köpte idag. Sen hörni bär det av till gymmet för mig och jossan, shit majbritt vad bra det kommer gå, elleeer? Snygga i sommar blir vi nog ändå, hoppas vi. När man ändå talar om sommar fick jag syn på ett par ralph lauren skor idag på scorett som ska inhandlas till sommarn! Jag längtar till sommaren något sjukt mycket, ska hitta en bra utemöbel med, körigt! När jag är hos mormor imorgon ska jag låna lite flyttkartonger av henne så vi kan börja packa här, skönt! Men nej, ägna sig åt tv nu. Bye.

naglar.

mms_img58301 (MMS)

Rosa.


söndagsmys.

mms_img38315 (MMS)

Igår var det party hos jossan och sen utgång, supertrevligt men tyvärr kunde inte martin vara med :( men nu sitter vi och myser framför tvn och ska göra det hela kvällen med en stor påse godis. Ha en trevlig kväll. Ttyl.


hon och jag!

mms_img55602 (MMS)

Är det fest så är det!


sjuksköterska.

Inatt vaknade älskling och praktiskt taget kokade och stackarn har haft 40 graders feber idag. Så vi spenderar dagen i sängen med micromat och hyrfilm. Vi har än så länge sett the joneses och den var sevärd. Sen blir det nya resident evil filmen. På lördag är det ju utgång som gäller så hoppas han blir piggare snart!! Ska bli superkul. Jag och jossan målade mina naglar igår och shoppade lite, som vanligt spenderades en del pengar på lunch med haha. Men jag köpte i vilket fall som helst ett par nya jeans och hoppas jag vänjer mig vid den höga modellen (kanske kommer bild) Men nu ska vi se lite tv. Bye.

Life's good.

Idag är en bra dag. Jag och älskling fick precis reda på att vi fick våran tvåvåningslägenhet på hörngatan, nice värre. Bra för mig som är så in i helvete lat ;) idag gjorde jag jossans naglar som blev jättesnygga efter att hon pillat på dom haha. Sen åt vi och fika, gott! Har förövrigt kommit på att jag inte har någon att ha på mig på lördag, orkar inte köpa något nytt heller, får gräva fram någon gammal trasa. Jag och jossan ska iallafall köpa träningskort på torsdag, beach 2011 ni vet. Se hur det går, basta är ju skönt haha. Nej dags för lite tvgluttande. Bye!

snoooozZze.

Jag hatar verkligen att gå upp på morgonen, ja jag vet att klockan är halv elva men det är morgon för mig, går man upp klockan sju är det mitt i natten. Men nu ska jag egentligen ha gått upp för tjugo minuter sen för att hinna med allt innan jag ska till salongen, lycka till med den saken! Men nu måste jag verkligen gå upp...

RSS 2.0