ladda, peppa!

Imorgon kommer bli en grrreat, känner de på mig! Läste precis på blogg.se på förstasidan att "Nu är halloween här, helgen när man får se ut precis hur man vill utan att skämmas" och jag känner att det är dom här orden jag litar på inför imorgon, vi kommer va så heeeeta allihopa och min lägenhet kommer vara het eftersom det lär bli trångt, men halloween är ju priceless så vad för man inte :D Och jag är så glad att min carlabanan kommer hit enda från Nyköping för att vara med, superkul! Vi kommer va så snygga alla tjejer, jösses alltså :D Men nu är det nog dags att mysa lite och sen sova så man orkar upp imorgon för att styra en hel del, carla kommer ju vara här redan 11-12 och det är ju tidigare än jag brukar gå upp, även om jag och martin gick upp halv elva idag för att hinna åka till hans mamma, vi sydde in min lilla klänning lite så den satt som en smäck, tack för hjälpen! :) Har fan världens fulaste dammvippa för att jag inte hitta någon med fjädrar men vad fan ska man göra?! Aja allt annat blir nog bra! ;) Har även mailat till Arres och deras nästa intensivkurs börjar v.48, ska jag eller ska jag inte, kan ju för fan inte köra bil ens, men man måste ju lära sig, jag kommer väl va den första som inte ens kommer iväg i bilen, haha! men fan måste ju ta tag it, känner mig dålig annars! Någon som hört om dom är bra btw? :) Nej nu ska jag sluta sitta här, finns bättre saker att göra ;D

// V

M. <3

ledig måndag!

gud såå skönt, ligger fortfarande i sängen och myser, men måste strax gå upp för det vankas lunch och shopping, ja för tusan! Jag och Sara ska leta lite små detaljer till halloweenpartyt, det blir sjuukt nice! Ska försöka att inte handla annat än det som ska vara till halloween får väl hoppas på de iallafall men det är ju så svååååårt! shoppingberoende ja! Men nej nu måste jag göra mig iordning så jag kommer iväg nångång, hoppas på att hon inte försovit sig! haha!

// V

det är dags för fredagsmys!

och jag är ledig enda tills tisdag, underbart!! Nu är det bara max som gäller! Idag har jag och martin myskväll och tittar på idol! I helgen blir det massa födelsedagskalas med martins släkt, hjälp nervös! haha, men det går säkert bra, hihi!! Meeen men, nu ska jag fortsätta med min myskväll och ni får ha en trevlig kväll!

// V

pusseluurrring! :D <3

och här har ni mitt hår som bebbe var så duktig och färga, hårfrisör kanske? ;D hehe.


ett vanligt inlägg kanske?

har faktiskt blivit ruskigt dålig på att uppdatera, eller har jag nånsin varit bra på det ens? haha. Nattinlägg nu anyway, dom brukar ju bli rätt flummiga och jag brukar vara rätt dålig på att stava rätt för jag försöker skriva så fort, men ksa göra mitt bästa :D sitter ute på landet iallafall i mitt lilla hus, den knastrar om väggarna och jag vill hellre ligga i min lägenhet med öppet fönster och höra alla bilar och ha min bebbes stora arm runt mig, men så blev det inte idag, imorgon är det helmys iallafall med god mat och bara mys, trodde jag jobbade men det behövde jag tydligen inte så här blire mysdag, hih! Fan längtar tills halloween som fasen, kommer lbi en riktigt kul kväll, woopwoop! Fullt hus men vi gillart! (Y) men hur vore dert att spela bejeweled lite nu och sen sovs då, jo vi gert ett försök!

// V

you and me alwayyyys... ba bababa ba!

If you're a bird, I'm a bird <3


släpper dig aldrig!

Always when we fight
I try to make you laugh
Til everything's forgotten
I know you hate that

Always when we fight
I kiss you once or twice
And everything's forgotten
I know you hate that

I love you Sunday sun
The week's not yet begun
And everything is quiet
And it's always...

You and me always, and forever
You and me always, and forever
ba ba ba ba da ba
You and me always..

You tell me I'm a real man
and try to look impressed
Not very convincing
But you know I love it

Now we watch TV
Til we fall asleep
Not very exciting
But it's you and...

Me and we'll always be together
You and me always, and forever
ba ba ba ba da ba, 
You and me always, and forever
You and me always, and forever
ba ba ba ba da ba, 
You and me always, and forever You and me always, and forever ba ba ba ba da ba ba.... ba ra ra


It






slut på veckan!

Japp söndag nu, haft en bra helg. I fredags vart de party hos mig, alla bilder finns på FB för orkar inte lägga upp nått här, är allt för lat! Men vi var iallafall här sen så vart de otten såklart! Dagen efter så var det GANSKA många ölflaskor, vinboxar och annat ÖVERALLT, skojar inte, det fanns överallt, men nu är det städat, måste diska alla förbannade glas bara, det är det värsta med att ha fest hemma, men kul som fan vare, förutom att jag ser ut som en jävla kloss på alla bilder, blek och fet! haha, tur att man ska börja träna snart då! Apråpå fest så är det snart halloween och här slås det på stort, ja för helvete!! Beställde min klänning igår, hehe blir hett. Fannys var också sjukt het så javafan det kommer bli klockrent, att man blir ruinerad i slutändan är ett problem man får ta någon annan gång!  Nu ligger jag här i sängen och har varit och jobbat tills nu, var jättemycket folk, förstår inte vart alla kom ifrån, brukar vara lugnt på sandys på söndagar, men jaja, då gick ju passet fort iallafall. Så nu ska jag spela lite spel på FB, nörd? och vänta på att min älskade hunk så komma hem så vi kan spendera kvällen framför tv:n med alla bra söndagsprogram, det är de bästa med söndagar. Top model, royal pains, ensam mamma och sen nån bra film, åå längtar. men nu blir det spel för hela slanten, tror jag är beroende! tihi.



nått annat som är rätt beroendeframkallande är du! <3

han är bäst!

fan nu känner ag mig rätt dum, för kom på att det var ju faktiskt martin som färgade mitt hår, haha förlåt min bebis! :$

jag är bäst!

Aa ville bara dela med mig av det, för jag färgade ju som sagt mitt hår och det är i exakt samma färg som löshåret, ja ni hörde rätt, EXAKT samma! skål på er!

långa nätter..

hade glömt melissa, men jag hitta henne nu igen, så bra!  Tänkte att jag kanske skulle skriva ett vanligt inlägg också och inte bara en liten notis till darl. Ligger i sängen, vakna för typ en timme sen och tänkte att jag skulle somna om efter en väldigt läskig dröm, men det gjorde jag inte, och här sitter jag... ska åka och jobba om två timmar, den här veckan och en till sen är det bara max som gäller på framöver. Fått en tjänst där så är så otroligt glad, sjukt glad faktiskt, få lite ordning i livet! Sen ska jag fixa ett gymkort med så jag kan bli polis framöver, kommer ha en martin som är på mig som anna skipper ungefär men det gör inget, ska ju bli tight! haha, nu tänker väl ni om det ens är möjligt men aa, får väl hoppas på det helt enkelt! Och jag måste fixa en tvättid vafan, jag är sämst på det här. Men jag och mamma räkna iallafall ut att nu när jag börjar jobba på max så kommer jag ha typ 2000 kr att handla mat för, haha känns ju lite överkurs eller, svälter ju hellre och köper en ny boomerangdunjacka, eller? hahaha. aja nu måste jag fan göra nått vettigt innan jag börjar, typ sminka mig? ;) haha!

// V



är förövrigt såhär mörkhårig igen hihi, allt för dig bebbe ;)

m <3

....

You're like an Indian summer
In the middle of a winter
Like a hard candy
With a surprise center

Martin Eriksson <3

djupa andetag!

Ja, viktoria dra ett djupt andetag, dra på dig ansiktet och dra arlset till jobbet nu!



kissbye.

big love!

ska precis titta på fotboll all by myself, tror jag ska lyssna på den låten och bete mig som bridget jones, är det lugnt för alla? bra okej!

Imorse när jag log och sov smög Martin in i lägenheten och la sig och sov med mig, sjukt mysigt. Efter att ha somnat till ljud av teletubbies klockan sju imorse efter en extremt kall cykeltur, f*n i helv*te va kallt det var! Sen sov vi till en stund in på eftermiddagen och efter der gick vi en runda på stan, jag köpte ett par tights som Martin tyckte såg ut som en del av en pyjamas men jag kände att i det läget lyssnade jag inte på honom för dom är så otroligt mysiga!! Hur som haver så gick han precis, fotboll med grabbarna drog visst mer, förstår inte varför? ;) Och jag ska väl snart göra mig iordning för yttligare en kväll med hungriga fyllon, hoppas det är glada och trevliga sådana iallafall, som INTE tränger sig i kön, eller slår på varann! Men blir säkert trevligt. Önskar bara att min bebbe kunde sitta där hela kvällen och titta på mig med sin underbara blick som gör en helt varm i kroppen, gör mig så otroligt glad, men jag får hålla mig tills imorgon, eller han kanske redan ligger å sussar i min säng när jag kommer hem på morgonen, men jag får ju sova sisådär 4 timmar sen bär det av till Sandys, tusans vad glad jag kommer vara imorgon klockan fyra när jag slutar och får gå hem och lägga mig i min älsklings famn och bara vara, längtar som en tok! och som alla hans vänner och mina vänner tjatar om hela tiden, vi ska hålla fast vid varandra, ni behöver inte vara oroliga ;) we are ment to be! <3 Kan inte beskriva känslan, ingen annan förstår nog, pirret varje gång man lägger ögonen på personen, jag har hittat rätt, finns nog inget mer att säga, förutom att du är så förbannat snygg att jag dör, haha!

Nej man vad säger ni, fotboll nu och lägga sig och börja sjunga då? för än är det ju ett tag kvar tills natten är slut!

"Aaaaaaaaaaaall by myyseeeelf, aaaaaaanyyymoorreeee" Jag vet att ni vet hur bra det låter ;)
Okej jag driver, känner mig lite flum, eller bara kär? tihi.

Ha en trevlig lördagkväll allesammans!


//V

If you're a bird, I'm a bird <3

<3



haha jag ser ut som ett spöke, tog den alldeles nyss och konstaterade att jag ser verkligen ut som ett spöke, okej nu är det iofs blixt på men dom utan ska vi inte ens tala om dom ser ännu värre ut, hade juu tänkt skylla på blicten först men nej det vore ju att ljuga big time för är verkligen typ sådär blek, köpte en ny foundation i förrgår och det var den ljusaste nyansen, jösses jag och bebbe ska börja sola, ja verkligen! och nu när vi ändå talar om honom läggr jag upp min bakgrundsbild på mobilen också, han kommer bli lite småsur trorja för han gillar den inte, men det struntar jag i. Puss och kram!


världens lyckligaste tjej!

det är nog jag, aa tror nog det, eller jag är nog säker på det! Jag har världens finaste pojkvän aa gott folk det har jag faktiskt och jag är så sjukt kär!! Ville bara säga det, och lite till men ville iallafall börja med det, det var ju viktigast liksom :) <3

snart kommer pappa hit och vi ska äta lunch, maaaaaaaaaaaaat!!!! I love! Sen ska jag till ICA kvantum, aa det ska jag, ni tror nog jag är knäpp som ens skriver det! Sen ska jag hitta en vän att fika med och sen ska jag hem till bebbe, längtar efter ett varmt bad ja!!! Sen tänkte jag kanske kolla över lite bilder som jag ska skicka till sannebanne så hon kan göra en ny header for me, kan behövas känns lite tråkigt nu, men känns tråkigt att be nån annan eftersom jag egentligen kan själv men vad ska man göra! Men nu ska jag faktiskt inte skriva mer för det orkar jag inte... kanske uppdaterar sen å säger om det var kul på ICA och om lunchen va goo!

Pussåkläm!

kissepissemissekatt!



SKA JAG ELLER SKA JAG INTE?!

den lille söta missepissekissen längst fram kan bli min, tihiihih!

RSS 2.0