no stress.

Godmorgon och förmiddag, jag och martin ligger faktiskt och gottar oss i sängen fortfarande.. Men vi tittar på nätet efter grejer som har med flytten att göra, alltid nått ;) idag så ska jag packa ner resterande saker, det börjar närma sig. Gud vad vi har att göra sen, men jag slänger så klart upp bilder emellan. Om en timme ska jag möta pappa så ska vi fixa ett bra elbolag, kan ju vara bra så vi slipper ha stearinljus hela tiden, och det blir ju lite kallt. Men hur som helst så imorgon ska jag flyttstäda och resten av flyttlasset går great mate. Tack och hej nu ska jag göra nått vettigt.

smygtitt på nya stället.

mms_img70833 (MMS)

Önskemål om bilder på nya stället har kommit upp. Men jag ger er bara en liten tjuvkik! ;)


världens snyggaste hund.

mms_img38176 (MMS)

.


SMS-inlägg


SOL & BAD

mms_img38173 (MMS)

.


idiotblogg.

godmorgon, jag tänker berätta att jag just skrev ett långt inlägg till er men det försvann så jag sumerar: fredag, ikea stress fick med oss allt vi skulle åkte till landet, lördag fira mamma och äta påskmiddag hos svärfar, söndag dra mig upp ur sängen och åka till landet, måndag åka till arkösund. Pus hej.

snartärdetpåsk.

Hej kära vänner, ett inlägg var väl på sin plats. Jag har litegrann jag ska tala om tänkte jag, låter allvarligt right? ;) Nej men vi var som sagt ute i helgen, på puls... vill bara dela med mig av att det var sista gången jag gick dit. Och jag kommer inte sakna det. Jag känner mig helt ärligt gammal när jag går dit, vet det låter larvigt men gör det. Fast det behöver inte vara stället det är fel på egentligen men jag känner mig inte alls pepp på utgångar alls längre, känns förbi på något sätt. Så jag och älskling varnar helt enkelt här och meddelar att när vi ska ha fest i vårt nya bo så stannar vi hemma, alla är ju såklart välkomna att stanna på bara hemmafest då istället, så mycket trevligare. Tant Viktoria ja jag vet. Förövrigt blev vi av med vr lägenhet idag, blev bästa pernilla som erbjöd sig att ta den, wunderbart. Så nu flyttar vi om lite mer än en vecka, hur bra känns det inte. TOPPEN. Livet känns allmänt just toppen just nu, den 18:e maj hämtar vi bästaste Bowie, vi är redan kära. Så efter att jag postat det här inlägget ska jag titta på lite lyxiga hundsängar, om han ska bli bortskämd vårt lilla hjärta. På fredag ska vi skämma bort oss själva lite och ta en heldag på IKEA också, hur mysigt? Vi ska inhandla en köksö, säng, garderober m.m. ska bli så kul att börja helt från grunden med nya stället, något som är mindre kul är hur man ska få upp sängen ur den extremt smala spiraltrappen, ni kommer förstå vad jag menar när jag lägger upp bilder vid ett senare tillfälle. Imorgon efter klockan 15 bröjar min helg och pågår enda till onsdag, ganska skönt det med. Förutom IKEA blir det att fira bästa mammas födelsedag, skjutsa runt på min festprisse till lillebror och sen sön-mån blir det ut till arkösund för att fortsätta arbeta lite. Men allt är ju kul när man umgås med mamsen. Men nej nu är det dags för mig att säga adjö för idag... för idag har jag överraskat älsklingen och bokat tvättid och tvättat all tvätt i smyg, vilken hemmafru jag är. Pus.

godkväll.

Är väl inte mer än rätt att jag slänger upp ett litet inlägg. Det är så styrit just nu så det är därför jag är så dålig på uppdatering. Nu kan jag i vilket fall som helst berätta att det vi gjorde i lördags var att titta på en boxervalp, han ska heta bowie och är världens mest underbara :D just nu ligger vi och tittar på kniven mot strupen, jag jonathan och martin. Mys! Får bli ett ordentligt inlägg senare hihi. Pus.

puss på oss.

mms_img34942 (MMS)

.


give me everything.

Kom precis hem från skolan, men jag och pernilla spenderade större delen av dagen på fräcka på en lång lång lång lunch. Nödvändigt vill jag påstå. Skulle visat min lägenhet för den sista personen idag men hon hade redan hittat någon vilket inte gör något då de var rätt säkra igår. Ikväll blir det att bara ta en sköndag i soffan, väntar på att min träningsnarkoman till pojkvän ska komma hem från gymmet så han kan ta del av soffhänget. Förövrigt åt jag nudlar för första gången på länge nyss, eller åt vill jag inte säga.. Usch vad äckligt det är när man tänker efter. Får försöka hitta ork att laga något mumsigt till kvällsmat istället :) nu ska jag fortsatta mitt slötittande på tv. Löv.

förstår noll.

Enligt era kommentarer är menyn fortfarande där nere men på min är den rätt. Blir så sur. Någon som vet så är jag mottaglig för hjälp. Nu har jag även fått reda på att min mamma kikat in här, hej mamma! :) nu ska jag umgås med min kära sambo, hej hej!

liten fråga till er läsare.

när ni läser min blogg, ligger menyraden längst ner på sidan eller är den högst upp som den ska? Förväntar mig svar nu annars känner jag mig mobbad haha! // V

spain.

Är det bara jag som inte kan ladda upp bilder direkt i inlägget när man lägger upp i datorn? Help anybody?! Jaja den här bilden är iallafall från spanien och på fredag får jag kameran så då kommer alla upp här, promise ;)

hemmafrufasoner.

faktiskt fått massor gjort idag efter att jag fick ur skiten ur ögat, eller det kröp ur av sig självt. Jag har packat 12 kartonger och är bara glas smt tallrikar kvar men hade inga tidningar så jag kunde packa ner det, sen har jag visat lägenheten och det gick riktigt bra, har även berättat för mamma och pappa om vad vi ska göra på lördag, vilken lättnad. Och dom blev mer glada än jag väntat mig! Vad vi ska göra avslöjar jag kanske med en bild på lördag ;) Nu tittar jag ut genom fönstret och fascineras av hur roliga folk är i trafiken, lika bra att passa på för det kommer jag inte kunna när vi flyttat lika bra som nu. När folk ska parkera så undrar jag verkligen vad dom håller på med ibland, inte för att jag är någon stjärna själv men jag tvärstannar ju inte bilen mitt i vägen så folk inte kommer förbi och ovanpå det rattar jag även åt helt fel håll, wtf liksom? Men som alla som åkt med mig vet så är jag lite av en galning i trafiken som jag tror jag ärvt av min kära far, men det är inte vi som är idioter i trafiken, det är alla andra såsmänniskor, jag menar alla som kör bil har väl ett mål dom ska till? GASA så för att komma dit, vissa människor undrar man ju om dom ska parkera eller köra i korsningen. Experten har talat I know! För övrigt kanske ni undrar varför jag skriver längre än vanligt, men det är ju såklart för att jag sitter vid datorn å inte mobilen. PUSS på er. // V

it hurts.

mms_img42420 (MMS)

Här sitter jag och planerar att jag ska ta en sväng till affären, men för ungefär en halvtimme sen fick jag något som känns lika stort som en elefant i ögat så jag kan inte gå någonstans och jag kan inte för mitt liv få ut det, helt sjukt! Idag och imorgon kommer det några å tittar på lägenheten så ser just ut att vi kanske blir av med den ändå så vi slipper dubbla hyror, vore ju för illa! Men nej nu måste jag ta tag i att få ut det här så jag kan gå till affären. Och bilden är på mina nya naglar, hade lite bildbrist men det jag ville säga med den är att jag verkligen gillar franskt, toppensnyggt!


kvällsinlägg.

Vad kul att så många tittat in efter att jag länka, välkommen hit :) idag var ju big brother över förväntning, jag dog nästan flera gånger. Skrattade och skämdes om vart annat. Och basshunter du är pinsam människa, verkligen. Men nej ville bara kika in lite, men nu ska jag ägna mig åt martin och dr. 90210, ni vet operationsprogrammet på tv11. Godnatt!

fransar.

1302624584-picsa (MMS)

.


fröken naturell.

1302623892-picsa (MMS)

Jag vet inte ens varför jag lägger upp den här bilden på mig själv, kommer antagligen ångra mig men hade bildbrist. Idag har jag och mia gått ett varv runt strömmen, sen har jag varit i affären och sen shoppat lite på stan, fint! Igår gjorde josefine fransförlängning på mig, var typ två månader sen sist så är skitkul. Gör verkligen massor för ansiktet. Kunde ju lagt upp en bild på det istället, lägger upp en bild efter den här :) blogga i mobilen är inte alltid lätt. Nu väntar jag i vilket fall som helst på att martin ska komma hem så vi kan börja packa massa flyttlådor, härlig känsla!!! Men slänger upp en bild på fransarna nu. Ha en trevlig dag. Puss


hundsked.

Just nu ligger jag med svea i sängen och förstår inte hur en sån liten hund kan ta så stor plats. Snarkar gör hon också. Idag var vi i arkösund igen för tredje dagen i rad, men imorgon är det dags för skola igen, känns som någon litet i jämförelse. Snart är det dags att flytta grejer till nya stället, fick med mig mycket nytt från mormor med. Kommer bli så snyggt! Men nej nu är jag så död så ska försöka förbättra det med lite sömn. Men först ett glas saft, det var längesedan. Puss och godnatt.

something that you never even knew you missed

1302297122-picsa (MMS)

Ett litet kvällsinlägg var ändå på sin plats. Känner att jag borde göra något roligare än lördag kväll. Men har förövrigt tjatat ut robyns låt call your girlfriend, sjukligt bra. Men nu är det nog faktiskt dags att ägna mig åt tv sen sova, ursäkta mina meningslösa inlägg. Hej då på er.


saturdayfun.

Hej kära bloggen. Idag är jag så sjukt trött att jag inte vet var jag ska ta vägen. Varit ute både igår och idag i arkösund för att riva hus. Kan säga att inget blir som man tänkt sig och den här helgen talar sitt klara språk. Nu ligger iallafall jag med familj i soffan och dricker vin, behövligt? JA! Imorgon är det nya tag därute igen sen skulle nästa vecka igen. Snart är det flytt och det ska bli underbart! Men nej det var allt jag orkade säga. Pöss.

MEGABUBBE.

mms_img56580 (MMS)

.


strawberry deluxe.

mms_img14575 (MMS)

Fredagsmys med jordgubbar, vin och mamma muntrar upp mig.


ingenuppdatering.

Har ingen lust att skriva något så skriver det här.

godnatt.

1302219038-picsa (MMS)

.


vi har alltid roligt.

mms_img55195 (MMS)

Jag och josefine har jättekul. Sitter med fötterna på bordet och tittar på rövspättor haha. Vi ska snart laga mat och lata oss ännu mer. Var förövrigt supergott med mat förut. Mums.


föreläsningsskoj.

mms_img33662 (MMS)

Vill bara dela med mig av hur rolig min föreläsning om lärande är just nu. Föreläsaren tappar förövrigt tråden konstant. Slutar om 20 min så då ska vi äta mat hos bästa svärmor. Uppdaterar later.


what's up with that.

Tittar på ett program om stjärtförstoringar, vad är grejen? Haha.

skitmobilblogg.

Skrev just ett långt inlägg till bilden nedan men hoppas den kommer upp snart. Dumma.

a girls day.

mms_img72936 (MMS)

Vill bara dela med mig av hur snygg den här bilden blev när jag skulle fota mitt hår, ser ut som jag har en platinablond muppdel vid örat. Kanske jag har, eller??? ;) Idag har och och josefine haft en riktig tjejdag som är nödvändig ibland. Vi har fixat nya naglar, köpt smink och josefine har fixat nytt hår. Vi kom inte på förrän när vi satt på skafferiet för kvällsmat hur tjejig dagen egentligen varit. Men vi hade toppentrevligt som vanligt, hon är guld värd faktiskt. En reklam på tv sa just att det är tid för rose, blev ju rätt sugen ändå. Just sayin. Jag och älskling flyttar snart, kanske borde börja packa ner annat än 5 kartonger kläder haha. I juni kanske det händer något roligt, men säger inte vad än, det får bli en överraskning och vet att ni inte kan vänta! Gud vad jag är mer pratig på kvällarna, antar att ni märkt det. Imorgon blir det en sväng till svärmor för lunch, kanske ska bli en riktig bloggare och lägga upp vad jag äter, skulle bli endel inlägg och ni kulle ganska fort fundera på om jag är totalt knäpp. Men nej vi får se om det blir några roliga inlägg imorgon som inte innehåller konstiga bilder på mitt hår. Godnatt på er.


hola.

mms_img16051 (MMS)

Hej igen efter lite mer än en vecka. Hemkommen från spanien och nyfärgad i håret men syns ju inte direkt på bilden. Spanien var great helt enkelt, sol och bad. Just nu sitter jag iallafall på salongen och har fått ny fransk manikyr med gelé av fina Josefine. Dagen blev helt fel imorse men nu är allt på banan igen. Men uppdaterar kanske senare. Pös på er.


RSS 2.0