Addiction.

Jag måste nog söka hjälp för mitt skoberoende, terapi?


Have2have!

Det är två saker som står högst på min lista nu! Ett par blommiga dr martens som jag nog klickar hem vilken dag som helst! Sen är det dessa, som är från have2have, och det är precis så det känns!!! Gah, måååååste ha!!!


You wanna be on top.

Hej på er! Idag börjar top model Sverige. Ska ge det en chans även om jag har svårt att svika Tyra Banks ;D såg att Gunilla Pontén var med i reklamen tror jag, det är ju hon som designat mitt linne jag hade i helgen. Undra om hon är med i juryn, vore skoj :) efter top model blir det nog att sova för imorgon gäller det, usch och fy vad nervös jag börjar bli. Konstig känsla. Men mest av allt är man ju förväntansfull. Hur som helst så ska vi svulla i oss tacos här hemma när M kommer hem från gymmet :) gottis!
Förövrigt smsade jag precis Jenny om mitt hår, tror jag kommer gå tillbaka till brunt igen. Jag är tveksam och när jag tittar på bilder ångrar jag mig ibland, men jag vet att håret inte kommer palla mycket mer, även om jag handlat alla möjliga oljor mm nu. När jag färgat det så får det bli mer inpackningar också. Det har varit väldigt spridda åsikter on mitt hår, men när det är fixat tycker jag oftast själv att håret är snyggare blont. Men jag orkar inte med denna ständiga utväxt, och även om ni inte tror det så är jag extremt färgpedant när det gäller kläder. Och det blonda håret är så himla svårt till kläder. Ni fattar säkert inte ens vad jag menar men mitt hår är ju liksom guldblont och beiget tillexempel inte till det, inte rött heller kan jag känna. Vilket i-landsproblem, men bloggar man så gör man ;) ha en fin dag på er nu! Och va kul det är att det är många oväntade människor som läser min blogg. Jag ska försöka bli bättre med bilder nu också. Kanske en outfit då och då ;) puss på er! :*


För lusten är svår att ändra på.

Hej finingar! Idag har jag hjälpt mamma med diverse sysslor och sen har jag träffar Sandra och Liv, mys :) jag och mammi hann även med en sol nu på kvällskvisten, skönt att försöka behålla färgen! Usch nu börjar jag bli nervig, inte långt kvar alls. Men det kommer gå bra, intalar jag mig själv hihi :) Martin jobbar natt ikväll igen, så jag stannade på landet. Inte lätt att jobba alla extrapass som finns haha, men duktig är han minsann. Nu börjar snart mammor och minimodeller, efter det ska jag försöka sova. Upp tidigt imorgon för praktik! Kram på er


but it feels so right.

Jag ligger i soffan och tänker att man vet fan att helgen har vart värd när jag typ somnar i soffan klockan sex, sjukt! Men har inte blivit mycket sömn, jag som behövde en uppladdning inför allt som händer nästa vecka, men vad tusan det var helt klart värt det! :) hoppas ni haft en fin helg! Kraaam


Anonymitet.

Vill ju inte ha anonyma kommentarer av er :) är ju nyfiken på vilka som är gulliga och kommenterar! U make me happy guys!


Utan din luft, i mina lungor.

En bättre bild på gårdagens outfit, har ju fått kommentarer om att det ska vara mer sånt i min blogg. Ska fundera lite på det! ;D


Hahahha!!!

Älskar att jag är så trött att jag skrev imorgon istället för igår i inlägget nedanför xD


Mysdag!

Hej på er! Nu har jag lite mer tid att uppdatera. Imorgon gick jag och Felicia till puls, vi dansade typ konstant i två timmar och tiden bara sprang förbi, vi hade toppenkul iallafall. Vi tänkte dock inte på att ta några bilder så tog bara några få på mig. På morgonen skrattade vi åt allt möjligt och mamma som också varit ute skrattade åt sig själv haha! Hur som helst så är man lite trött idag, men faktiskt inte så farligt! Så nu är det mys på hög nivå med Martin och Bowie sen kommer gänget för gladiatorerna och ufc. Ha en trevlig dag och kväll. Bjuder på en bild från igår också.


Outfit

Bjuder på en outfitbild från igår à la Gunilla Pontén! Skriver kanske mer sen!


Men bara när du inte hör..

Var ett tag sen jag uppdaterade nu. Haft massa annat för mig helt enkelt. Kan köra en snabb uppdatering. Förra veckan skulle jag hänga i och träna, gick piss för hade sån jäkla träningsvärk. På fredagen träffade jag Mia på långlunch sen på kvällen gick jag och Erica ut en sväng till Hugo, så lite folk ute att jag dog typ.. Men vi hade roligt ändå såklart! Sen på lördagen blev det skandiateatern med Felicia och sen mys här hemma med Martin och resten av gänget. Sen var jag på landet enda till tisdag. :) Igår var jag i skolan. Snabbupdate måste jag säga ;) idag har jag haft en sån där "Viktoria är duktig dag" och tvättat, diskat, storhandlat med Martin och gjort rent kyl, frys och skafferi. Kuldaaaag! Imorgon är det hemtenta men sen är det fanimej helg! :D ska ut med Felicia på fredag, ska bli skitkul, jättelängesen. Tråkigt att Martin jobbar bara. Men det blir myskväll på lördag såklart! Puss på er.


Butterflies.

Idag har jag haft träningsvärken från helvetet!!! Har aldrig känt att jag tränat alla muskelgrupper såhär. Kan inte gå upp för trappen haha, men imorgon ska jag träna bort den med ett spinning och ett cxworxpass. Imorgon ska vi även fika hos svärmor :)

Idag har jag hjälp min kusin att göra inbjudningskort till dopet, sen var vi även på hc och sen köpte vi med sallad hem. Jag köpte nytt schampo och balsam, needed! Jag fick även puss cv krama på bästa ungen i världen, hih. Men nu ska jag och babe se en film!


Bodypump.

Som ni vet har jag börjat mitt nya liv nu, för 13578533678 gången ungefär. Men den här gången känns det annorlunda, är så sjukt taggad!! Och träningspassen är verkligen toppen på worldclass! Idag var jag på ett bodypumppass med pillan, det var sjuuuukt jobbigt och är övertygad om att jag kommer avlida av träningsvärk imorgon. Men det ska jag börja gå varje vecka, kroppen får en redig genomkörare!!
Imorgon ska jag träffa Sandra och lilla pussungen Liv. Hoppas sakerna jag fyndet till henne kommer snart :) vi ska göra inbjudningskort till dopet, ska bli spännande. Ha en fortsatt trevlig kväll nu vänner! Puuuuuis.


when you need it.

Hej hopp på er! :) sitter ute på landet och har den sjukaste träningvärken genom tiderna. Gick en pw i skogen förut för att försöka gå av det, men det gick inget vidare haha. Tränat cxworx och spinning hela veckan, så himla skönt! Bara två veckor kvar av extremslit nu sen blir det vila i en månad. Hur som helst så ska jag vara kvar hos mamma nu för andra natten i rad för kunde inte komma in till stan på något smidigt sätt förrän imorgon. Så blir filmkväll och några viktväktargodisar haha. Kan bli ett glas vin med ;) igår fick jag även veta att det är jag som blir fadder åt lilla Liv, lycklig tjej! Har redan hittat doppresenten :D ha det fint resten av helgen med er. Löv!


I dare you to let me be.

Var tog den här veckan vägen? Helg igen imorgon. Ska ut och ha myskväll med mamma imorgon, lovely. Igår var jag på gymmet och körde två pass med pillan, spinning och cxworx :) sen blev det filmkväll här, med världens läskigaste film, insidious! Blev sent för vi kolla på alla dåliga serier, mycket trevligt :) men vaknade med världens jävla träningsvärk. Så jag gick till gymmet och sprang lite på löpbandet för att bli av med den, blev värre ;) nu ska jag fortsätta se på tv. Ha det fint!


praktik.

Idag har jag haft praktik, det gick toppen och är lika roligt som vanligt! :) nu när jag kom hem har jag bara tagit hand om ett beeeerg med disk. Fun life ;) mina träningskläder kom iallafall idag så imorgon är det spinning som gäller!


Fur, for me.

Idag köpte jag en päls. En minkpäls, vissa kommer hata mig för det! Men jag vill inte höra att jag inte är en djurvän, om ni tycker det håll det för er själva! Jag köpte den på hela människan, där pengarna går till utsatta människor i samhället. Den är hur vacker som helst och jag tänker bära den med stolthet. Jag respekterar allas åsikt om det, men kommer stå för att jag älskar den och den håller mig väldigt varm!
Nog om det, nu ska jag laga lax och ha en myskväll för imorgon börjar praktiken igen. Blandade känslor. Men fick mitt datum idag, så det så! Bra dag.


kärlek.

Bowie är sugen på mammas chips ;)


One and only.

Ojojoj vad det bränner på mig, brände mig nått sjukt i solariet.. Brun imorgon ;) sitter och myser med min mammi och dricker ett glas rött. Hon är en riktig komiker kan jag lova! Imorgon är jag ledig sen är det in i hamsterhjulet, men har en del att se fram emot :) så puss på er!
Bjuder på en till bild från nyår, charmiga ;)


It's like wishing for rain as I stand in the desert.

Hej godingar! Ett tag sen jag uppdatera nu, även om jag blivit sjukt mkt bättre sen blogg.se appen kom :) sitter ute hos mamma och pappa, igeeeen! Haha. Men Bowie är så lycklig här ute och Martin hade planer idag så kan lika gärna mysa ner mig här hemma! Alla vänner var samlade igår hos oss å vi spela monopol till två på natten, jävla evighetsspel. Innan det kollade vi gladiatorerna, och fan vad jag ska köra nu när mina kläder kommer! Hej beach2012, ska fan bli mitt år hälsomässigt! Hur som haver, vi var ju uppe till tre inatt så glömde jag att jag skulle hämta mamma på jobbet så hon väckte mig mitt i en dröm, det är så obehagligt när man vaknar mitt i. Sjukt när man insett vad man drömde om också, jag var iallafall typ kvar i drömmen när jag sätter mig i bilen. Har ingen spolarvätska så ser typ inget när solen skiner på. Kör ut på E22 och självklart är det blåskontroll. Inget körkort eller leg, men han sa att det var helt okej för den här gången, och sen var han tvungen att säga att jag såg lite trött ut, tack herr konstapel ;) och för att avsluta det hela så tyckte han att när jag skulle åka iväg nästa gång kan jag ju ta med en dunk spolarvätska samtidigt som jag tar med körkortet. Dom ser allt dom där poliserna, heh! Men nu är jag iallafall ute på landet och ska lägga mig i ett bad med mysig musik. Puss på er!


om du aldrig provat hur kan du då vara säker.

Nu går jag och fikar med min bebis Felicia, man får passa på när hon är hemma! Kram på er!


Duktig tjej!

Hej vänner, idag har Viktoria varit vuxen och spenderat förmiddagen på banken, nu är det inte långt kvar :D efter det blev jag bjuden på lunch som jag nu smaskat i mig hemma! Nu när jag vart så duktig på förmiddagen så ska jag ta en långpromenad med odjuret sen blir det faktiskt soffhäng! Lat tjej! Men så är det med det, ha en fin dag.

Har inga bilder så får bli en från solariet igår! Haha!


Mammi och pappi!

Vill bara kika in en sista gång idag för att säga hur tacksam jag är över mina föräldrar som alltid ställer upp och hjälper till i alla lägen! Vi hade knappt klarat nyårsmiddagen utan deras hjälp. Hade inte klarat mycket här i livet! jag älskar er! <3


Sleeepy.

Jag borde egentligen vara dötrött eftersom vi la oss klockan 5 men det sjuka är att jag inte känner det än. Pratade precis med älsklingen som jobbar natt, han var lite tröttare och skulle sova nu! Är så tacksam att han inte jobbade natt igår som det var tänkt först! Så underbart att fira ihop, he makes me happy! Imorgon ska jag iväg med mamma på DM i äggskallebyn, ska bli mysigt! Sen blir det myskväll hoppas jag, men Martin jobbar så mycket i januari :/ men men nu ska jag se om jag blir trött snart! Puss på er.


Allvarligt fel.

Blogg.se appen borde ses över lite, normalt att samma bild kommer femton gånger! Det är inte meningen bara s ni vet :)


Nyår!

Hejhopp! Nu sitter jag i soffan och andas ut, änglagård rullar samtidigt! Mys på hög nivå. Kvällen igår blev så himla lyckad! Vi åt en trerätters middag som jag lagat själv, och badade balja och sköt raketer! Kan säga att jag mådde sådär imorse men piggade på mig sen hah! Men drack ingen sprit utan bara vin och champagne vilket känns bra! Men kvällen blev verkligen guld, men inte kul att städa imorse. Blä! Men man är tacksam för dom underbara vänner man har. Nu ska jag ägna mig åt filmen igen men bjuder på lite bilder! :)


RSS 2.0