inte bla nr 2

Jag fastnade vid datorn, och den ligger liksom i jättebra läge precis framför ansiktet så jag ser inte att jag behöver städa. fast innerst inne vet jag det, det liksom trycker i huvudet på mig att jag måste städa, kanske därför jag har huvudvärk? Haha nej nu måste jag ta tag i det här! :)

// V

inte blaaa...

nej viktoria är inte bla på att uppdatera bloggen, I know. Jag måste skärpa mig, men jag har så mycket annat viktigt för mig, öhhöm? haha. ligger å sängen å tittar ut över vardagsrummet och konstaterade för minst en timme sen att här behövs städas, städhjälp någon? nehe. men jag tänkte väl sisåhär, jag ser en film nu istället och kóllar helt enkelt inte ut över golvet och bordet utan fokuserar totalt på tv:n... sound good! (Y). Jag menar jag är ju glad ändå även om det kanske är lite småstökigt! Och att det är stökigt är faktiskt inte helt å hållet mitt fel! Nej juste sello, diskade du din tallrik efter att du käkade nudlar här eller? neeeeeeeeeee, I hate you right back ;) hah!

Hade möte idag vilket gick bra, ska bara jobba en natthelg i måndaden framöver på max tills vidare. Sen efter mötet träffade jag simon och lunchade lite. :) men nu gott folk ska jag fokusera helt på tv:n och 8 mile. Jag borde egentligen inte ha en blogg, den är inte så intressant, jag vet, men ni gillart ;)



// V

What am I supposed to do?

Gud i Havanna

VA MÄTT JAG ÄR! Kinesmat gör ju så man blir alldeles vimsig, riktig tjockismat! Nu behöver jag inte äta nått mer på väldans länge. Träffade pappsen idag för en liten lunch, men först åkte vi till Kneippbadensbil för å titta lite bilar, pappa hitta en fin alfa romeo men den var tyvärr redan såld så pappa såg lite depp ut där ett tag tills han hitta en fin liten BMW, till mig såklart. Mahahahha, men han tyckte jag skulle skaffa ett körkort först, förstår inte riktigt vad han menar med de? :O haha! Sen åkte vi till Lucky 7 och pratade lite med Calle och han sa att allt skulle ixa sig så det bådar ju gott ;) he. Bara en vecka kvar nu typ, satan i havanna va ont det kommer göra, helt sjukt. Är lite rädd (A).

Jag vet jag har vart sämst på att lägga upp bilder till inläggen på senaste men har liksom inte orkat lägga in nått, och finns inte mkt å lägga till för den delen heller. Får väl skaffa mig ett liv kanske? ;) Nej allt i mitt liv känns faktiskt rätt bra just nu, börjar jobba på sandys ordentligt på måndag så jag kan börja betala en del av min hyra själv (Y). Bra viktoria, duktig flicka. Nu ska jag faktiskt höra av mig till min kära vän Cöörls, saknar ihjäl mig efter kärringen. Hon kanske hinner ses någon dag den här veckan, hon är ju en arbetande kvinna som mig! <3

// V

Och jag ska lägga upp nån fin bild nästa vecka, på min nya tattoo såklart, you can't wait I know ;)

Finally.

Äntligen är denna jobb helg slut, jag är helt slut också för den delen. Imorgon ska jag träffa Sannis för en lunch ska bli mys. Ska se till att komma hem till mamma och pappa också den här veckan som kommer! Men imorgon får ni hålla tummarna för mig, säger bara de!

Nu blir det mys i sängen till den konstiga filmen jag ser på.

// V

And it's all because of you.

nej vänner!

JAG SKA INTE UT
fråga mig inte mer!
JAG SKA INTE UT!
JAG VILL UT! 
Men nej, jag har ett jobb att sköta och jag ska inte ut.
Viktoria du ska inte ut!

VA ROLIGT DET VORE ATT GÅ UT!
Haha jösses vad tråkigt jag har!
GODNATT VÄNNER!
(världens mest värdelösa och meningslösa inlägg, hah! Film sen natti.)

innocence

Waking up I see that everything is ok
The first time in my life and now it's so great
Slowing down I look around and I am so amazed
I think about the little things that make life great
I wouldn't change a thing about it
This is the best feeling

This innocence is brilliant
I hope that it will stay
This moment is perfect
Please don't go away
I need you now
And I'll hold on to it
Don't you let it pass you by

I found a place so safe, not a single tear
The first time in my life and now it's so clear
Feel calm, I belong, I'm so happy here
It's so strong and now I let myself be sincere
I wouldn't change a thing about it
This is the best feeling

It's a state of bliss, you think you're dreaming
It's the happiness inside that you're feeling
It's so beautiful it makes you wanna cry

It's a state of bliss, you think you're dreaming
It's the happiness inside that you're feeling
It's so beautiful it makes you wanna cry

It's so beautiful it makes you wanna cry

This innocence is brilliant, It Makes you want to cry
This innocence is brilliance Please don't go away
Cause I need you now
And I'll hold on to it, Don't you let it pass you by...

inte fredag

nej idag låtsas jag att det är en annan dag och att inte alla andra ska ut å ha roligt, för nej viktoria ska sitta is in lägenhet och vänta på att gå upp klockan åtta imorgon och jobba... wihu ;) men det är pengar och pengar gillar vi! Mindre än två veckor kvar tills tatueringen ska göras, är redan nervös, kommer göra så in i helvetes ont men hoppas det är värt de i slutändan. Träffade som sagt Karin idag, skönt att prata av sig lite med henne! Och nej hon ska inte ut å ha roligt eller så idag, inte de inte.. dumma alla människor. Ajja jag får väl ligga framför tv:n å tare långt, skönt det också (måste se det positiva i saker å ting) haha! Men ha det så kul alla människor så ska jag med ha de, heh.

// V

hemmafrun?

aa igår va jag jätteduktig när jag handlade, endast grönsaker, frukt och tonfisk å annat nyttigt, men sen när jag kommer hem så blev jag så sugen på choklad att aa, haha... så kan de gå! men bra att man har en stor och fin fruktskål framför sig på vardagsrumsbordet som man kan titta på iallafall, jag lovar att det inte är plastfrukter. Har faktiskt lyckats hå¨lla det rätt städat sen vi var på IKEA, men man kan ju kortfattat säga att nej jag är ingen hemmafru och kommer aldrig bli, jag avskyr fan att städa och stryka å sånt, okej jag kan laga mat det går bra men nej... jag har helt enkelt inte tagit efter min mammas städmani, lite synd kan man tycka. Sen ska ju mamma och martin ständigt mobba mig för jag har så mycket saker, förstår inte vad dom menar överhuvudtaget, haha!? Men men, snart kommer mamma hit igen å ska styra å ställa, hänga upp nya gardiner och måla om mitt bord, har sagt att jag kan göra det själv men nej hon insisterar att det är hon som ska göra det, jag tackar å tar emot. Sen ikväll kommer kanske pappsi med min nya tv och tvbänken, man kan ju hoppas iallafall. MEn nu har jag iallafall blivit av med möblerna som stod här innan, så nu är det mina egna möbler här inne, känns väldigt mer hemma även om vi fortfarande inte fixat den pissgula tapeten som ska fixas nästa vecka förhoppningsvis, sen kanske det blir en liten inflyttningsfest såsmåningom ;) och nej sello du får inte komma för du bara spiller på mina nya vita fåtöljer ;) haha nej vännen skoja lite bara! Anyway, efter att mamma vart här ska jag iväg å fika en sväng, kan ju va trevligt att komma ut lite, haha! Skulle egentligen åkt till min babe carla idag men blev lite krångligt att åka till nypan när jag börja jobba 11 imorgon, men snart måste vi ses gumman, typ en månad sen sist, hjälp helt sjukt. Saknar min lilla tant. Imorgon skajag iallafall antagligen träffa Karin för en liten runda på stan efter jobbet, inte sett henne på evigheter så ska bli mycket trevligt :)

Aja nu kommer nog mamma vilken sekund som helst så är väl bäst att jag dammsuger en extra gång,

pusskramhejssvejpluttelullegull.

mmhm..

I tried to be perfect it just wasn't worth it.



underbar låt. bortglömd, nu funnen igen.

blue monday.

Mm så finns det en låt som heter och idag är det måndag så de så, för er som inte visste de! Hih. Idag har jag vart å jobbat lite på maxen, det var rätt mkt folk faktiskt, men är väl så när man jobbar luncher I guess, hungriga männsker! Jag blev kallad för fläcken för aa, ser ut som jag lider av en hudsjukdom eftersom hela mina axlar är sönderflagade, men jag var rärr brun innan de ;D tsss. Imorgon kommer tjejen som bodde i min lägenhet innan å hämtar alla sina möbler, sjukt skönt att bli av med de. Sen ska jag och mamsen till IKEA, jag har inte vart där på länge så det ska bli superkul, skönt att träffa min älskade mams också för den delen <3. Träffade även pappa idag som bjöd på lite käk, mums! Trodde att han skulle få rycket när jag började prata om tatueringen igen men jag tror han insett att jag inte tänker ändra mig så nu har han gått med på att gå dit med mig nångång denhär veckan eller nästa vecka, för om exakt två veckor sitter jag här och har antagligen så ont i höften att jag gråter, haha! Men det äre fan i mig värt så de så! Nej nu ska jag ta min cola lightflaska och tjocka mig i sängen, wuuunderbar!

// V

lördag,lördag,lördag

och jag har trott det vart söndag hela tiden, men det är lördag och jag börjar jobba halv fem till nio. Inte så länge, men pengar iallafall. Falsterbo på måndag då, ska bli kul, är så jävla partysugen så tur att jag kan starta redan idag antagligen. Blir nog party med sanna och mia, blir nog en liten favorit i repris kanske, fast borde kanske släppa lite på gasen för vi gick verkligen fullt ut sist. haha, minst sagt! Men nu ska jag faktiskt städa upp lite här hemma, eller orkar jag det? nej. Men ändå, ska röra mig härifrån iallafall. Imorgon blir fan en jobbig dag förresten, har så mkt planerat. USCH. hatar sånt haha. Eller nej förresten tihihihi, inte ens lite jobbig kom jag på nu. :)))) fast har mkt jag måste göra, tvätta, packa (har inte ens börjat) laga nån mat till nån dag, handla, göra lite små skönhetsbehandlingar också såklart. Måla naglar och sånt så man blir fräsch till den kommande veckan ;). Det var allt för mig.

// V

godnatt.

fredagkväll och jag säger väl helt enkelt godnatt nu, tar hand om min lillebror tills imorgon så aa blir att se en film med honom nu och sen sova, han är knäpp den där ungen alltså! suttit å sjungit "får jag stoppa min fläskfilé i din marinad" hundra gånger nu. och nu ändrar han min extremt fula lampa i taket så den blir massa snygga djur eller nått, ni som inte sett lampan fattar inget men aa snygg ären iallafall. Han får mig att skratta iallafall, som vissa andra också! Hih. Men aa, film nu och sen nattinatti. Pussåkram på er. Och förlåt för dålig uppdatering.

// V


städa,städa,städa.

snart kommer min hysteriska söta städmamma snart och ska gå lös i min lägenhet, lär bli mkt babbel och mkt städning. Sen ska ajg bege mig till lucky 7 idag igen eftersom bara för att jag va duktigt å pallra mig dit igår så stängde dom tidigare, vad annars! Imorgon äre part gott folk, imorgon äre party! så de så!

/ V

flaga,fjällar,flagnar

Javafan de nu heter, jag gör det mitt i pannan iallfall, vet inte om jag ska skratta eller gråta! mest gråta tror ja! Nått annat jag snart börjar gråta över är mina lungor, dom dödar mig verkligen. Gör sjukt ont. Kanske ska besöka doktorn igen. Var på jobbet tidigare idag men fick gå hem efter några timmar för att det inte gick att koncentrera sig för de gjorde så ont, hoppas verkligen de går över snart! Tycker jag har vart väldans bra på att uppdatera här på senaste tiden, är ju så fruktansvärt intressant också eller hur? hah! NOT. Har iallafall en tv å en stereo nu som pappa så snällt kom med igår. Stackars grannar sen när partyvickan är igång igen, fast ska försöka va snäll. Och nu ska jag försöka göra nått mer vettigt än de här ;D


// V


gult är fult!

Tjudelu!

Snart kommer familjen hit och vi ska börja styra lite här. Upptäckte inatt att aa, jag bor mitt i stan nu. Folk skriker, folk spyr, folk funderar på att hoppa in i mitt fönster för att de stod öppet, men sen insåg jag gott folk, att hur ofta är jag hemma själv en fredag kväll? Jag är ju partypingla, tänker inte sitta här å lyssna på alla andra partyprissar framöver. varför bor man mitt i stan liksom ;). Tur att det ska börja fixas i lägenheten för den här tapeten i vardagsrummet gör mig yr. Vem tänker ifrån början att "jaa vi tapetserar en gulrandig tapet i vardagsrummet, det blir väl fint till inredningen?" Eeeeeeehm, vad är problemet? haha. Gult är helt enkelt inte fint i alla lägen. Men här skare bli vitt, vitt, vitt. Nej jag har inte fått det från min mamma, förstår inte vad ni pratar om ;). Jag vill åka till Carla i nypan ikväll, men de e så dyrt :/ dessutom jobbar jag imorgon. Mina lungor är fortfarande inte bra, fattar inte vad som är fel men men, vad ska man göra... läkarna är ju helt jävla inkompetenta så de kommer ju ändå inte på vad som är fel. Så de får gå över med tiden. Men nu ska ajg försöka plocka iordning lite hör hemma så dom inte får spader när dom kommer in här, är ju flyttkartonger å skräp överallt, men man känner sig inte så sugen på att fixa saker när tapeten är GUL=FUL. Men aa, nått m¨ste jag göra åt de så pussåkläm.

Falsterbo om en vecka typ då brudar, fan va party!!!!

// V


happy face.

NOT.

är så uttråkad att jag snart lägger mig och sover! Aa juste sello din lilla svikare, me dont like you that much right now!
om man skulle ta å lägga sig och ta tag i alla dessa kläder imorgon, jag orkar inte. mina lungor gör ont också! BLÄ. Om man vore så glad som man va på bilden! hih.


jöösssessss..

Upptäkte tidigare idag att jag hade internet här i lägenheten, va ju sjukt nice. Jobbade idag, började tio, segt! Sen har jag packat upp lite grejer och vart på stan å handlat nya skor, får inte ens plats med alla skor ;D Sen när jag började packa upp hittade jag några skivor som de stod 9c på, och jag kollade på den och häll verkligen på att dö, så jag såg ut :S hjälp! Bilderna kommer här nedan, skratta inte så ni kissar på er bara, gosh im so funny! Ska väl forts packa upp nu, är tråkigt. Men sello kommer och håller mig sällskap snart trorja, han ska allt få hjälpa mig lite, hehe ;D Men aa, enjoy the pics peps.

// V




Fjortisvickan hej! xD



HAHAHAHA, jag ser ut som en spöke! xD








snygg mittbena viktoria, bra jobbat ;)

Nej nu får de va nog.

flyttiluring!

Jupp idag sätter jag i nyckeln i låset för första gången, flyttar in i det här huset på bilden. Längst ner på knäppingsborgsgatan, kommer bli mkt jobb med den men kommer bli sjukt fint, jag litar på mamma och pappa, mina två små inredare! Dom ska iallafall hjälpa mig på lördag mitt i all stress, jag dör! Men det kommer bli bra tillslut. Pappa trodde inte jag skulle klara mig utan tv å internet tills dess men jag ska bevisa att de går. hih. Men nu har jag inte tid att skriva mer för ska åka strax! Det kommer bli så mys och jag är glad! Men tjudelu! Har bränt mig idag också förresten, herrejösses vilken gris, jag som typ aldrig bränner mig!

// V



Walking on sunshine

because of you.

Att den låten aldrig blir dålig, med ne-yo alltså, missuppfatta inte ;) haha! Har kommit hem till landet nu igen efter hundra år, känns de som iallafall. Jobbade 11-14 idag på max, sen kom pappa å hämta mig, så snäll! Sen åkte jag och hämta mina lägenhetsnycklar (Y) Wuhuhuhu, så imorgon börjar flyttandet, kommer bli jobbigt att få tid till allt men det löser sig,  bita ihop nästa vecka också sen äre falsterbo som gäller, äre nice eller äre nice?? så fort tiden går. Har hunnit jobba massa den här veckan och ojoj va mia har tyckt de vart jobbigt när jag pratat sönder henne i sängen den här veckan, hahha stackars kvinna men bäst är hon iallafall, ställer alltid upp! Nu ska jag snart äta en grandiosapizza och chips som pappa köpte till mig, hahah han vill nog att jag ska rulla fram! Kanske bloggar lite senare när jag har tråkigt eller nått. Kanske skulle skriva ett riktigt långt inlägg nångång, tror aldrig jag gjort det, men mitt liv är inte så intressant att de behövs! Men men, imorgon blire flytt till knäppingsborgsgatan, aa det blir nice, jag lovar!! Mahahha. Allmänt flamsig idag, hihihimihipooho.

Pussåkläm på er!

//V

RSS 2.0