hög.

varit på dramaverkstad och det känns fortfarande som att jag går på något.. flumaste jag varit med om, typ. Sitter just nu och äter nudlar och det var ju inte så gott som jag önskat, men vad ska man göra ;) tänker ju inte stå och laga en brakmiddag när puddingen ändå har nattpasset. Så tråkigt att vara själv ju, tur att det är anna anka på tv:n, min räddare! Har haft en supertrevlig helg också (eftersom jag inte uppdaterat på ett tag)

Träffade felicia i fredags för lite vinpimlande, var supermys att ta igen allt vi missat.. slutade med lite nuggets och dipp, haha. Sen i lördags träffade jag paulina för en myskväll här hemma, vi somnade halv fem efter mycket babbel. I söndags köpte jag såklart lite blommor till min pappa och åkte ut till landet, blev familjemys med god mat. Igår, som inte ens hör till helgen men ändå, så var min hantverkare till pojkvän duktig och satte ÄNTLIGEN upp våra fönsterluckor, wuunderfuul. Hamnade en liten namnskylt på dörren med, hih.

Nu är det dags att sätta mig och läsa lite rolig lärarlitteratur igen, najsbajs.

// V

stress.

Idag jagade jag min pappa i hundra år för att han sprungit iväg med bilnyckeln. Sen fick jag iallfall tag i bilen och åkte till svärmor på fika :) skjutsat martin till jobbet och nu sitter jag här och degar. Har kommit på att nagelförlängning inte är något vidare att skriva med på datorn men börjar få in snittsen. Naglarna är för övrigt supersnygga, tack jossan. :) kankse lägger upp en bild när jag hittar sladden som är på utflykt. Nej nu ska jag lägga mg och bara ta det lugnt eftersom jag sprungit runt halva dagen, men pappa du är bäst ändå.

BYE.


lyx.

Idag skulkle jag haft bildverstad i skolan i 4 timmar, men läraren var sjuk så jag blev ledig. Nu när jag var ledig så ringde ändå mamma vid åtta och väckte mig, slutade med att jag åkte till mormor med henne och att martin fick ta extra pass och jobba natt ikväll. Därför så har jag parkerat min stjärt hos mamma å pappa inatt! Imorgon ska jag göra manikyr hos jossan, gelenaglar blir det. Ååh det ska bli så roligt för mina har verkligen sett ut som skit ett bra tag nu. Så så ser det ut med det, LYX. Nu ska jag umgås med mina kära föräldrar.



PUSS

fun...

att jobba natt ikväll ska det bli... eller inte. Är ju inte lite saker som händer ute på stan idag så det blir säkert panik på jobbet. Det är ju pengar iallafall och imorgon är jag helt ledig, greeeeat! Och förövrigt känner jag mig så blek å hemsk så jag lägger upp den här bilden och låtsas att jag är såhär brun nu!

Ha en trevlig kväll!

// V


RSS 2.0