oj vad dålig.

uppdatering!! Sämst faktiskt, måste bättras där ja! Men egentligen har jag inte tid att uppdatera nu heller flr är ju myskväll på gång. Imorgon har jag och bebbe vart tillsammans i ett halvår. Ska såklart firas när jag kommer hem på kvällen efter jobbet! :) hihi! Ska se på melodifestivalen för första gången iår, lär ju vara ett jävla waste of time men man måste ju se det någon gång iår liksom. Anyyyway, mysepyse på G!

Tjohej // V


fix.

Ja nu är det nog dags att fixa sig eftersom Cornelia strax plockar upp mig för en tur till ingelsta där vi ska handla lite mat plus lite thé och glass å annat mums för vår lilla myskväll. Men först plocka undan i lägenheten, har allt varit en liten hemmafru både igår och idag, duktigt värre!


nyvaken!

Hade verkligen supersvårt att sova inatt, tänkte somna till vinterviken men den var ju helt enkelt för bra för att sova till, vilket jag visst när jag satte på den! Efter det gick det verkligen inte, saknade bebbe så mkt och han försvann inte ur huvudet, men ikväll kommer han hem!! :D

I eftermiddag/kväll kommer Cornelia hit så ska vi antagligen laga lite mat ihop och bara ha det mys, så det blir treevligt hihi! Men nu först måste jag plocka här hemma lite eftersom jag såklart hunnit stöka till lite, dåligt haha! Men bor man i en etta så räcker det ju med att något ligger på golvet så ser det stökigt ut! Anyyyyway, nu har jag inte tid med det här mera!

// V

<3

It's amazing how you can speak right to my heart
Without saying a word, you can light up the dark

Try as I may I can never explain
What I hear when you don't say a thing

The smile on your face lets me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall
You say it best when you say nothing at all

All day long I can hear people talking out loud
But when you hold me near, you drown out the crowd
Try as they may they could never define
What's been said between your heart and mine


The smile on your face lets me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall
You say it best when you say nothing at all


M <3

färdigstädat!

Jag har varit så himla duktig, och det tog så sjukt lång tid att det är skrämmande verkligen! Men nu är det klart och det blev ganska fint här hemma måste jag säga, har till och med tagit lite bilder, men tog tyvärr inga före men jag vet att sello kommer bli impad! haha. Som jag kämpat, men nu är jag klar och snart kommer elin och fanny, då ska vi dega i soffan! :) Men aa, här kommer bilderna, ursäkta kvaliten.



Köket, hihi. och ja vi ska måla bordet som stolarna men är inte gjort än men ska väl göra det snart!



hallen!



vardagsrummet. fönsterluckorna ska sättas upp, därav inga gardiner, men vi ska bara hitta gångjärnen under snön hemma på landet först ;D











DUKTIG FLICKA!!!



helvetesstädning.

Ja nu är det dags att ta sig i kragen och börja städa efter festen, jösses! Jag förstår inte hur det kan gå ut så mycket dricka, kan inte alla bara dricka en flaska vin istället haha! Men nu måste jag iallafall ta tag i det här, men ingen mer fest här på ett tag. Eller inte så mycket fest överhuvudtaget, inget jag lider av!! Eller jag och M ska ju såklart till Mauro när han fyller år :)

Ikväll kommer nog Fanny och Elin så ska vi ha myskväll, kan behövas känner jag, prata av sig lite. Men det lär ju dröja innan dom kan komma eftersom jag har MASSOR att städa, och ja sello jag vet att du sa igår att du skulle komma och hjälpa till men jag vill inte att du ska städa åt mig bara för att du varit med haha!

Så nej nu ska jag ta tag i det här själv hihi! 
 

// V

Förövrigt har jag och M upptäckt att lägenheter i Sthlm inte är billigt att köpa, inte ens lite billigt!! Ganska stor skillnad mot den här lilla staden till och med. he he. Men vad konstigt det är då, njaa, och å andra sidan skulle jag betala dyrt för ett miljöombyte!

Kärleken är obeskrivlig <3


<3

åååh saknad, så otajmat att bebbe var tvungen att åka och jobba precis nu och enda tills onsdag, vill verkligen ha honom här.. usch jag saknar honom verkligen så fort han går utanför dörren! :( säkert inte så intressant för er att läsa det men så är det. Jag skulle inte vara något utan min underbara och det var ödet, du och jag!

Nej ska försöka sova nu iallafall, är egentligen jättetrött men kommer ha svårt att sova. Sitter och tittar på OS, varför liksom? haha. Och saknar min fina vän carla också, var verkligen hundra år sen jag träffade dig nu gumman, skärpning med det, men varför bor du så långt bort? För övrigt är jag glad att jag har dom fina vänner som jag har, som jag kan lita på. Ni betyder så mycket!

Men nej viktoria nu är det dags för dig att sova!



Martin Eriksson, du gör mig hel! <3


jajemen!!

här kommer bilderna, det trodde ni inte va, haha!

                                                 

Inte så mkt roliga bilder och nej jag orkar tyvärr inte vända på alla, men ni får väl vända på huvudet, haha! Men här kommer en rolig bild som sista, och nej jag har inte dödat den, den gav helt enkelt upp, så varmt var det, den är hemsk men det är humor. haha! hata mig inte för att jag ladda upp den (a)


söndag.

Ja vad ska man säga, är rätt glad att gårdagen är över öhm, längtar efter en fika med cornelia så vi kan prata lite hihi. Men nu mår jag iallafall bra och saknar mitt hjärta som ska iväg och jobba och vi ses inte förrän onsdag, SEGT! :/ Men men, jag är ledig tills onsdag, rätt skönt! Blir väl säkert en fika eller två tills dess, haha. Men nu funderar jag faktiskt på att gå till affären och köpa hela godishyllan och ALLA redbull dom har! Fast det blir dyrt.. men till affären ska jag iallafall, står inte ut längre! Och ja jag ska lägga upp bilderna från thailand snart! ;)

// V

hjärtat!



du gör mig hel.

fredag.

ska snart iväg till jobbet, fast jobbar bara till nio, det är så det ser ut större delen av den här månaden, hum? När jag kommer hem ska jag nog lägga upp lite bilder från semestern, om jag orkar? haha. Imorgon blir det fullt upp. Självklart bestämde jag och cornelia att det är dags för fest nu för att fira att jag kommit hem, synd bara att det tog en vecka så jag tappat all färg, och då menar jag all färg. Men party är det imorgon iallafall och det gillas big time. Men innan är det fullt upp. Först träffa Mia och gå en runda på stan, sola? sen ska jag skynda hem för att färga håret på paulina och sen ska vi göra oss iordning i en hel evighet, haha! Det är det bästa med att vara ledig innan man ska festa, man hinner sminka sig i hundra år och fixa håret, tummen upp! Älskar att det alltid blir så spontant när vi ska vara hemma hos oss så vi vet typ aldrig hur det blir förrän fem minuter innan, men trevligt blire allt. Jag och cornelia har ju iallafall bestämt att det blir KUL, för det var hundra år sen jag var ute så nu jäklar. Förövrigt har jag och C hunnit med typ 5-6 fika sen jag kom hem? tycker jag är ganska bra jobbat, alltid lika trevligt! :)

Men nej nu hoppas jag snart att älskling kommer hem från gymmet så jag får pussa på honom lite innan jag går!

// V

dum bror?

Hej bloggen!

Hemma igen, eller varit det i några dagar men har helt enkelt inte orkat med datorn, finns annat att göra! Men iallafall, resan var underbar förutom mycket saknad men annars hur bra som helst, bilder kommer hem eftersom min kära bror lagt upp 146 bilder på FB men endast två som jag är med på och ni kankse inte bara vill se min lilllebror när han flyter runt i vattnet så tänkte jag att jag väntar tills skitungen loggar in på msn så han akn skicka lite roliga bilder, vafan är det här liksom? Aja skitsamma, fick lite färg på resan men hälften ramla av på planet och jag brände mig så mycket där så den är inte för fem öre jämn men vad gör man, ska iallafall börja sola solarium så jag håller färgen uppe! Idag fikade jag med cornelia, fina du! Hunnit med två fika sen jag kom hem i torsdags, rätt bra jobbat. Vi gick även en runda på stan och jag köpte en skitsnygg grå kavaj och lite annat smått å gott i klädesväg, ja jag måste sluta men vafan! Imorgon ska jag handla mat sen ska vi leva fattigt här hemma, he he! Men nu ska jag iallafall ha en myskväll med älskepälsk framför tv:n och sen kanske jag laddar upp massvis med bilder imorgon så ni har något roligt att titta på hehe ;D ni kan ju få ett smakprov iallafall så hörs vi imorgon.

// V



dom andra blir förstås i miniatyr!


RSS 2.0