inget internet!!

Nepp så äre gott folk så inget uppdaterat nånstans och kan inte svara på nått så alla vet, me pappa håller på att fixa det tror jag minsann, tur det! Har rast på jobbet nu, sen blire mys efter det, sista kvällsmyset tills söndag, nattjobb i helgen :/ MEn annars rullar livet på som vanligt, vill bara säga att jag har världens bästa pojkvän också, går inte att hitta nån bättre och jag är så kär att det inte går att beskriva! <3

all kärlek till dig min bebbe!


paranormal activity.

Jupp ska se den nu, den ska tydligen vara sjukt läskig och jag är redan rädd! Men ska bli mysigt med lite filmkväll iallafall. Var hemma från jobbet idag eftersom min arm inte rör sig som den ska efter vaccinationen men hoppas det blir bättre tills imorgon eller så får jag helt enkelt jobba med en hand, wuhu! Men nu blir det god mat och läskig film som gäller.

// V

Martin Eriksson <3

tacka gudarna..

för the used, sitter i mörkret i lägenheten. Funderar på om man ska sätta på en film, eller om man bar ska sitta och glo rakt ut i intet tills hell's kitchen börjar, för att sedan glo ut i intet igen! Eller om man ska glo ut i intet nu, sen se hell's kitchen och efter det se en film och somna till den. Avslappnat att bara lyssna på the used och inte göra nått, sitter inte ens vid datorn egentligen, har bara musiken på och sitter och glor, ibland tittar jag på tv:n fast utan ljud, känns otroligt värt! Har en fruktansvärd huvudvärk också, helt sinnes, och känner mig yr.. blev ännu mer yr när jag såg hur jag jobbade fram tills lördag eftermiddag, ojoj! Men bara att bita ihop, skönt när lönen kommer! Åå herregud va the used är bra, glömde dom där ett tag, men oj nu är det tillbaks igen!

Nu ska jag fortsätta att bara stirra, kanske somna, jag hoppas jag somnar.. förhoppningsvis försvinner värken då!
Ha en trevlig kväll allesammans!

// V.

.M.E.

vi!

Kom precis hem, har haft mysdag men fannybanny på stan, sen gick jag och vaccinera mig och bebbe va så snäll och följde med, det gick fort som tusan, hoppas jag inte får några lustiga biverkningar bara, orkas inte med! Funderar på att se a walk to remember, nått för att fördriva tiden, tomt utan älsklingen hemma, men vad ska man göra! Har sjukt tråkigt, sjuuuuuuuuuuuuukt! Aja, nu ska jag sluta klaga, är ju ledig imorgon, det är grejer de!

Puss och kram


wuhu!

Har klarat av mitt första elva tjugopass på sjukt länge, det var duktigt av mig, något jag inte är lika bra på är att uppdatera bloggen, men har ju liiiite annat för mig! Var ju halloween i lördags som sagt och det var himla trevligt må jag säga, förutom hugo, jag hatar hugo, kommer aldrig mer gå dit, nepp så äre! :) Men nedan kommer iallafall lite bilder sånt är ju duktiga bloggare bra på så jag kan ju helt enkelt låtsas att jag är en, hihi!



såhär snygga var vi, japp såklart! :D och alla andra bilder finns ju såklart på FB, vad finns inte där nuförtiden? haha!

men fan va tråkigt det är att lägga upp bilder så blir bara två till hihihi.





And I'm so glad to be yours
You're a class all your own
And oh little cutie
When you talk to me
I swear the whole world stops
You're my sweetheart
And I'm so glad that your mine
You are one of a kind

And you mean to me
What I mean to you
And together baby
There is nothin we won't do
Cuz if I got you
I don't need money
I don't need cars 
Boy you're my all

<3

RSS 2.0