.

they were never expected to feel.


love it.

Älskar när man gör sig iordning i onödan, ville bara säga det.


pictures.

lite bilder från helgen! Det finns några som jag nog ska strunta i att lägga ut ;)

Måste bjuda på bilden från när vi kom hem från krogen, förlåt sello haha! Sen måste jag be om ursäkt för mig själv på den sista bilden haha!


toppenhelg!

hej mina vänner! Sitter som ni ser på bilden i pippitröja och utan smink, vackert nej, skönt ja! I fredags firade vi födelsedagar, efter mycket stress så blev kvällen klockren! Bilderna efteråt var ju mindre snygga men vad fan ;) på morgonen visste inte hälften av oss hur vi hade kommit hem, bra jobbat! Men det där var ju bara uppvärmningen till nyår som jag och Martin är värdar för iår. Ska bli riktigt trevligt! Igår träffade vi lite vänner och sen åkte jag och Martin ut till min kära familj! Jag och mamma somna i soffan men innan det åt vi en god köttbit som behövdes mot den baksmällan! Haha! Nu sitter jag och ska snart göra iordning. Ska hem till Martins bror och äta lite och se fotboll men resten av gänget! Men ha det fint allesammans.


trött tjej.

Skulle gått på spinning idag, men herremingud vad trött jag är! Jag somnade direkt när jag kom hem från vfun. Körigt i skolan för dom ska ha teater, så alla är på helspänn hela tiden! Så ja jag var ganska trött i huvudet. Men snart ska jag iallafall åka och handla lite, så det finns nått ätbart hemma ;) powerboxen igår gick jag iallafall på och den var jobbig, gjorde det inte bättre att dom bokat in för många på passet! Men imorgon är det träning som gäller igen även om jag latar mig lite idag! Fick även reda på att både hemtenta och salstenta är godkända, sjukt nice! Men nu blev det bråttom för blir upphämtad nu :) hejsvej

Gjorde en pärlplatta idag!


birthday!

glömde ju skriva grattis på födelsedagen till världens bästa Felicia på bilden nedan! Så GRATTIS!!!! <3


snygga!

Jag och Felicia lyckas alltid på bild, vad säger man ;)


vfu.

Godkväll gott folk! Är helt slut, varit på vfu hela dagen. Praktik vill säga :) sen har jag diskat ett diskberg! Det jag skulle vilja göra nu är att gegga ner mig i soffan, men det jag istället ska göra är att gå på ett powerboxpass med pillan, ojojoj om jag kommer avlida sen! Men skönt att röra på mig. Igår träffade jag jossan som jag inte träffat på typ hundra år. Vi har känt varann i ganska exakt ett år nu men känns som en evighet, på ett bra sätt! Fick ett så sött sms av henne imorse. Vi är som två vänner ska vara, vi irriterar oss på varandra ibland men sånt är livet. Vi har så jävla kul ihop och we need each other helt enkelt! Vi skrattar alltid helt hysteriskt och det är även så det ska vara. Vi gör det tillsammans och hon har min rygg, right? :)

Nu ska jag ladda för passet, uppdaterar kanske sen om hur död jag är!


söndag.

Söndagar är så tråkiga, Martin jobbar dessutom natt varannan söndag. Så nu sitter jag och kollar girls at the playboy mansion och degar. Sen ska jag på poweryoga med pillan! See ya later!

Farlig tjej


Mobilskiiiit!

Skulle ladda upp bilder på skorna men blev fel så gör ett nytt försök! Dumma app!


babys.

Här är två par nya skor, båda är från Nelly! Älskar dom båda men låt oss säga att den ena är lite skönare än den andra!


bebismys.

Nu har vi kommit hem efter att vi firat lilla Livs hemkomst, hur underbar? Fem dagar gammal, lycklig över att man fick träffa henne så ung! <3


vilse i pannkakan!

Hej mina vänner! Nu sitter jag ner för första gången sen halv tolv! Jag och Martin började ett spinningpass klockan tolv sen skjutsade jag honom till jobbet! Han skulle bara jobba 2 1/2 timme så jag tänkte att jag går en sväng i skogen! Från ensjön går jag rakt in i skogen, går låååååångt och är helt plötsligt vid vrinnevisjukhuset. Därifrån kom jag till st johannes, genom hageby genom navestad upp vid åselstad genom ensjön sen var jag vid bilen igen! LAGOM TILL MARTIN SLUTA! okej nu förstår ni hur vilse jag gick. Så nu är jag ute på landet och ska åka och hälsa på kusins bebis! Har köpt två par nya pjuks också :) kommer bild på dom när jag kommer tillbaka, see ya!


shopping.

Vart och shoppat lite på drömgården idag, här ska bli hemtrevligt!


RSS 2.0