bowiemys.

Mattimatti ligger just nu och myser med bowie, han snarkar som vanligt. Jag är ute på landet hos mamma och pappa eftersom M jobbar natt. Imorgon ska vi åka å fira min kusin som fyllt 30. Förövrigt ser jag fram emot midsommar. Jag bara kastar in ovärda inlägg men jag pratar med mamma samtidigt. Hej sålänge.


Jag ser dig prata men hör inte ett dugg

goddagens bloggen. usch vilken kass uppdaterare man får vara, ska bli bättre... promise! Igår var jag pernilla, linnéa och moa på världens bar för att fira in vårt sommarlov. Det blev några öl märkte man när man vaknade imorse. Helt ärligt så trodde jag att jag skulle avlida, men vad ska man  göra haha. Tog ett glas med dubbla treo och la mig igen, somnade som tur var om. Varför det var sån tur är för att jag ska jobba natt på max ikväll, och imorgon. Sen har jag ett 11-20 pass på torsdag som är mitt sista pass nånsin på max. Lite sorligt men samtidigt så funkar det inte med min vardag just nu då jag jobbar i Bang & Olufsenbutiken också, där kan jag ju ha med hunden och jag kan plugga när det inte är något folk. Men hur som haver så jobbar jag inatt och känner att jag måste anstränga mig för att inte reta mig på alla studenter som kommer vara där inatt. Men det är iallafall skönt att vara ledig på dagarna. Imorgon ska vi fira Josefine hos henne men jag får ju vara nykter eftersom jag ska till jobbet sen. Grejen är att jag börjar ett så det är skapligt surt. Men det är ju pengar iallafall.

Men nu sitter jag iallafall och väntar på att M ska sluta så vi kan äta, men är mer än två timmar kvar så känns ju värt. Inte gjort nått alls idag förutom att jag träffade min kära mor för en lunch :) Men nu tackar jag för mig för tillfället. 

Pus.

 

blir blind när alla lampor lyser.

Tjenare hej. Idag har jag tillbringat min dag ute på landet i blåsten och disen med min kära famlij, alla blev röda föutom jag... vad an detta? Imorgon är planen hur som haver att vi ska steeeeka hela dagen, för ni har väl sett vädret? Ojojoj om jag ska ta igen mitt jobb i butiken med en jäkla massa solsken. Förövrigt satt båda paren med skor från nelly klockrent, ska nog ha dom i helgen när vi ska fira jossan, men ballerinaskorna när vi går hem förstås. Frågan är ju mest vad man ska ta på sig, fyfan alltid samma skitproblem men blir nog bra i slutändan. Ska iallafall locka håret direkt eftersom jag har utväxten från helvetet, synd om mig. Man kanske skulle fixa nån svart klänning eller så har jag jeansshorts, ni kan ju få bestämma... känner hur kommentarerna kommer strömma in ;)

Nu tackar jag för mig och vill bara säga till min mor och far att ni är sötast i världen, speciellt pappa på det här kortet.

Pus.


andas, andas men det är för varmt.

hej min kära vänner. suttit i butiken både igår och idag, måste säga att det var helt okej förutom att ventilationen är trasig, mindre kul. Högsta temperatur inomhus 31,2 mysigt värre. Bilden nedan visar ungefär hur mycket jag hade att göra. Men nu är jag ute hos päronen och nu sprang hundarna iväg så gotta go.

Pus.


RSS 2.0