Nails.

Min kamera samarbetar inte i mörker ;) min hand ser ut som världens fettohand också men skitsamma haha!


bra dag!

Hejhopp! Idag var en bra dag, vart hos fina kusin Sandra och haft hus och skönhetsvård, åt lunch med älskling, åkt och köpt ny hundmat och tillbehör och träffade bästa kusse Erica samtidigt. Sen bar det av och fixa nya naglar och massa hårvårdsprodukter. Kan slänga upp bild på det sen. Naglarna är jag verkligen skitnöjd med, franskt blev det, är ju faktiskt fräschast enligt mig hihi! Sen köpte jag med sushi till mig och brorsan så nu är jag helt inne i matkoma ;) nu väntar vi på att babe ska sluta så bär det ut till landet ones again! Rosa bandetgalan är ju ikväll men jag vill inte kolla för blir alltid så ledsen att jag har svullna ögon i ett år framåt. Men överväger ändå att titta och vara känslig ikväll.

Lägger upp en bild på mitt favvisplagg från förra året som jag tog på mig för första gången iår idag, älskar den lika mkt fortfarande! Puss på er.


födelsedagskalas.

Nu åker jag och babe på födelsedagskalas hos svärmor! See you later!


shoppat.

Idag har jag shoppat smink på mist och make up store, lycklig tjej! Foundation, solpuder, läppstift, mascara och två ögonskuggor :) om ni inte provat mists super silk foundation så gör det. Bättre finns inte.


Nya håret

Bort med guuuuula så nu är det mer askigt, löv it!


without you.

Sitter och pumpar musik för ikväll ska jag och felicia ha kvalitetstid med vin och sushi och sen kanske gå ut och kolla läget :) Himla trevligt! Jag var ju hos jenny idag och är så himla nöjd, helt sjukt! Vad skulle jag göra utan henne, förstår jämt vad jag vill haha! Förövrigt kollade jag min header förut och kände att det är verkligen dags för en ny, ser ju inte ut så för fem öre längre. Kan inte förstå att jag alltid vart sådär mörk innan, herregud! Nu är det iallafall åt det mer askiga hållet och lägger upp en bild sen när ansiktet vill vara med också hah! Trött idag! Men snart kommer felicia så ska vi gå å köpa sushi, så viu hörs sen! Pöss.

Hår.

Imorgon ska bästa Jenny färga mitt hår, underbart! Ska åt det lite naturligare hållet nu igen tänkte jag! Får se hur det blir men vill inte se gul ut liksom! Förövrigt gjorde min mamma akrylnaglar idag och dom blev så jävla snygga, funderar på att testa det och se hur det håller för gelé håller inte alltid så bra för mig, vi får se :) sjukt sugen på franskt igen iallafall! Men nu är det snart top model så kanske slänger upp en bild på håret imorn. Ska träffa Felicia också, happygirl!


trött tjej.

Det är så mycket nu, man är trött mest hela tiden och vet att man har hundra saker att göra. Men nått som lugnar är att man har fint och städar hemma vilket underlättar. Men annars så är jag i skolan mest hela tiden men just nu är det tentaperiod som gäller. Mycket förvirring men allt ordnar sig. Förövrigt klippte jag lugg häromdagen och jag är ju rolig för ångrar mig alltid. Men det positiva den här gången är att Jenny klippte bort allt det slitna så nu när det växer tillbaka så är det fräscht. Om nån vecka är det dags för färg igen, och det är time for some change, på tiden!! Och nu har jag och älskling även börjat med ett sparande för nästa år är det en resa planerad med vänner och sol, lovely. Går allt som det ska så bokar vi i december :) nu har jag fått prata av mig lite och ska gå vidare till att uppdatera min hundblogg istället :) ha en fin kväll. Löv.


trött kille.


lite bilder.

Bjuder på lite bilder från övervåningen som är långt ifrån färdig men in progress så att säga. Men här är iallafall sovrum och vardagsrum :)


.

If she had wings, she would fly away.


Kusinhäng och party!

Hej hopp på er! Sitter och har semenarium i skolan, usch på mig som bloggar istället ;) i torsdags sågs jag kusin Erica och gick ut och åt, sen blev det munken och Wasa, jösses! Men vi hade skitkul som på den gamla goda tiden! I fredags blev det idolmys hos mamma och pappa sen blev det party hos Chrille på lördan och utgång på det, älskling har ju opererats så det blev ingen utgång för honom! Men innan det åt vi hos svärfar, gott!! Sen i söndags åt vi söndagmiddag hos mams å paps! Helt klart en värd helg och så roligt att umgås med bästa kusin igen! :) nu i helgen ska vi fira Natha, ska bli så trevligt! Men nu ska jag ägna mig åt lektionen! Kramhej


He is sexy and I know it.


Sushi.

Ikväll har jag vart och ätit sushi på bamboo med mamma, kusin Erica och Eva! Toppenmysigt verkligen, hade mkt att ta igen kan man säga :) har även gått ett premiärvarv runt strömmen med Bowie! Så nu är det läggdags!


The Lamp Hotel

Igår var jag som rubriken lyder på hotellet för en inbjudning till invigningen av nya minicooper, den var faktiskt snyggare än jag trodde som ni ser på bilderna! Det blev goa drinkar och tillställningen var allmänt trevlig :) nu blir det middag med goda vänner!


Bra det gick!

Här kommer bilderna som skulle vart innan!


Lägenheten!

Känner att jag varit lite usel på att lägga upp bilder på vårt hem! Det blir från nedervåningen då sovrummet och vardagsrummet är lite under konstruktion, men stay tuned!


RSS 2.0