hellu.

Hej fina! Hoppas ni mår bra. Vill bara säga att jag är parkerad hos mamma och pappa den här veckan! Hoppas vädret tillåter att jag blir lite brun! Pus.



Linne från Gunilla Ponten, I LOVE!!


kvällsinlägg.

Idag har jag jobbat igen med pappas grejer, sen har jag skjutsat dom till fest och efter det har jag sålt mina skor till en jättesöt tjej som kunde ha dom, lyllos henne! Sen åkte jag till Jossan och hon fixade mitt hår igen, tack för det :D Sen gasa vi runt stan och nu är jag och M hemma och gosar med hunden. Snart ska jag förhoppningsvis få åka och hämta mamma å pappa. Ha en trevlig dag med er.

strong chick.

godkväll på er. Är förvånad att jag fortfarande är uppe efter att ha varit vaken sen 8 imorse. Skjutsade älskling till jobbet den åkte jag skälv och körde saker från nya butiken till landet, jag är ganska bestämd när jag ska göra något så när jag åkte mitt andra varv så var jag fast besluten att få upp en tvbänk på typ hundra kilo upp för trapporna och ut till bilen helt själv. Slutade med att jag drog den upp på en vagn med hjul, jösses om jag börjar få värk i armarna!! Efter jobbet åkte jag hur som haver och mötte upp fina kossan för en fika och hon fixade till mina naglar, så himla gulligt av henne <3 nu ligger jag iallafall i sängen efter att ha gjort en inpackning och tvättat håret med mitt nya kèrastase paket, love it!! Nu är jag fast. Men också väldigt trött känner jag haha. Så godnatt med er. Pus,

styling.



håret efter Jossans fix.

bowie här igen.

måste lägga in den här bilden jag tog på Bowie nyss, vilken linslus. Idag har jag och Jossan ätit Thai sen styla hon mig och riunera mig på Bellbox haha, men det var det värt, säger hur schampoot och alla andra grejer funkade sen!



Fler bilden finns här ---> http://soniaviktoria.blogg.se/boxplaybigbrother/

testing!



testar egofunktionen i kameran haha!!

lööörwdag!

gjorde en rubrik sen började jag göra massa annat, typiskt mig. Igår så lurade min bästa pappa mig att han köpt en iphone till sig själv (jag har tjatat liiite) och sen när jag skulle gå hem så fick jag den, gissa om jag blev lycklig. HEJ DÅ ANDROID XPERIA SKIT, den mobilen var bra för att den var liten och hade alla funktioner, men den hängde sig mer än den funka som den skulle och ja.. så var det med det! Jobbar i butiken idag 11-14, rätt slappt. Sen börjar min "semester" heh (innebär plugga matte och annan tenta). Ska åka ut till mams å paps var planen för M jobbar dygnspass, ska bli myyysigt! Men nu ska jag jobba.

Sänder även mina tankar till norge idag... <3


friday, friday.

Det är dags för fredagsmyyyyys, jajemen. Vet inte vad planen är än men blir nog mys i soffan med B och M :) Just nu sitter jag i butiken och tråkar, sjukt segt men igår sålde jag ett alarm till ett gaypar från australien, dom var så roliga så jag dog, sen mötte jag dom igen på kvällen haha! Skulle haft mina nya kilisar från nelly på mig idag men sen var inte vädret så vänligt för det :/ segt som tusan! Men dom är så användbara så kan ha dom när som, love it! Nej jobba lite, kanske återkommer senare.

Pus.



NYP, lika roligt som vanligt.. heh!

skulle precis börja skriva.

När mia och matilda kommer in, mycket trevligt avbrott måste jag säga. Sen ringde mamma men nu ska jag börja skriva! Måste bara säga att det antagligen blir så att vi åker på SM så nu ska jag och Bowie börja öva, mamma är helt avertygad om att vi vinner best in bajs iallafall haha! Igår hade jag och felicia toppenmysigt hos mig med sushi och magnum, vi såg burlesque och den var toppenbra verkligen, lätt sevärd. Efter jenna jameson ska jag nog gifta mig med christina ;) Men var iallafall en välbehövlig kväll! Och ikväll får jag sova med baby igen, längtat!

Sitter i butiken och om en timme är det dags för lunch med pillan, ska se om martin hinner komma tillbaka eller om jag måste få med mig Bowie på lunchen med. Igår när jag och Mia luncha var dom så söta på cafe plaza så dom kom ut med en stor vattenskål, jag som var nervös att jag inte ens skulle få ha med honom haha. På lunchen ska jag även hämta ut ett par skor, tack nelly för den! :) Är förövrigt bjuden på sötaste Liams dop i augusti, då ska jag ha min klänning från cover på mig, den är så snygg och tror minsann den kommer passa på ett dop! Ni får en bild på den och en löjlig bild på mig, jag är ju trots allt ganska lättroad på jobbet ;)



helt normal!



klänningen bjuder jag på också!

Pus.

gårdagen!

jag lånar några bilder från Natta (eftersom hon har en superbra kamera). Bilderna är såklart från gårdagen och sen slänger jag in två bilder hemifrån mig också för jag känner att jag varit så dålig på att lägga upp bilder och Natta tog ändå några. hih. Tack för igår tjejer!











Pus.


jag har ju för fan semester.

börjar med ett fint citat från gårdagen. hoppas allt är bra med er fina. Jag bjuder på en liten bild från imorse, hade extra tid att göra något åt mitt fågelbo eftersom jag skjutsade martin till jobbet tidigt :) Gårdagen var iallafall jättretrevlig, först vin hos mig sen en sväng till trädgårn och ett avslut på Max. Nu sitter jag på jobbet och ska väl spela lite spel igen, haha. Snart ska ajg börja ta med skolgrejerna hit så jag kan få nått gjort, men matte är fortfarande inte min grej! Ikväll ska jag grisa ner mig i soffan och se burlesque, ska vara väldigt bra tydligen :)

Pus.


god eftermiddag.

nu kan jag titta in och skriva ett ordentligt inlägg, har som sagt trixat lite med bowies sida, får duga. Inget jag direkt ska flasha med heh. Sitter i butiken och kollar på alla människor som springer runt som yra höns i regnet, jag som var bitter för några timmar sen att det var sol när jag jobbar! idag förstår ni mina fina läsare så blev jag överlycklig när jag lunchat med pillan å vi gick för att kolla om mina favoritbyxor fanns att köpa fortfarande  (vilket jag trodde var omöjligt). Ni förstår att mina började se liiiite trötta ut och det var dessutom en reva i dom. Byxorna det handlar om är dom svarta med guldig dragkedja som alla har, men har alltid älskat mina ändå!!! När vi kliver in på vero moda har som fått in en hel hög med nya fräscha och exakt dom byxor jag ville ha. Så jag är glaaad idag, kommer få pressa på mig dom de första gångerna för de töjer sig ju som satan.

Kanske ska försöka pressa på mig dom ikväll (jossan är ju en jävel på att få på mig dom byxorna hahha) för ikväll ska vi nämligen ses hos mig och dricka några glas vin, sen gå vidare till något annat trevligt ställe för ett glas vin till, ska bli trevligt :) Men nu ska jag ta och sälja lite tvapparater, tjiiing!

design.

Ändrat designen lite i den andra bloggen och då märkte jag vad som var fel (tror jag) med att min meny var längst ner. Så nu tror jag den hamnat på plats.. så skulle behöva er hjälp med att kolla om den är högst upp som den ska vara nu!

Pus.

hejhejhallå.

tänkte bara kika in och säga att jag gjort en liten hundblogg till Bowie, istället för en facebook haha. Mest för att uppfödaren och så vidare ska kunna se hur han utvecklas. Hur som helst.

LÄNK --->  www.soniaviktoria.blogg.se/boxplaybigbrother

bejeweld blitz.

det är vad min jobbdag består av, haha. jag har blivit smått beroende, IGEN. Precis när jag och martin träffades så kunde vi spela det spelet i evigheter. Sen igår så letade jag på FB efter spel för jag hade inget att göra, så jag började spela fast jag tänkte att jag inte skulle, och nu är jag fast igen. Så simpelt spel men ändå så beroendeframkallande. Jobbar 11-17 hela veckan så jag lär ju slagit världsrekord vid veckans slut.

Igår blev de kaffe och donken hos pillan, jättemysigt. Men bestämde på kvällen och gjorde en deal med M att nu är det slut på snabbmaten, så nu ska jag bli nyttig och samtidigt droppa några kg också... skulle inte sitta helt fel. Jag konstaterar för övrigt när jag sitter här att jag tusen gånger hellre läser kissies blogg än blondinbellas, så himla mycket mer underhållande. Ville bara säga det, jag märkte under min korta läsning att blondinbella mest poängtera att hon inte hade tid att skriva. Men bilderna var roliga att titta på. Något är ju fel med mig men kissie har ju ganska högt underhållningsvärde ändå.

Idag har jag på mig min nya långkjol från Gina, riktigt fin faktiskt. Tänker inte avslöja vad den kosta hahaha. Men det jag ville ha sagt med det är hur skönt det är att ha fladdrig långkjol när det är varm, underbart! När jag slutar vid 17 ska iallafall jag och M åka till grizzlys och bli ruinerade på hundmat sen köpa ett nytt halsband till godingen, kan behövas. Hans lilla burberrykopia håller inte länge till och är snart för litet. Men tack för lånet Svea haha. Efter det ska vi ut till landet för att kolla på fotbollsmatch och ta ett dopp i poolen, sen hem och bara ta det lugnt, samma pass imorgon igen. Kom å köp nått vettja.

Pus.


hetsmänniska.

det är vad jag är. kände att jag inte orkade vänta längre för att få mina nellysaker så jag mailade å fråga var dom var haha. Dom skulle vara hos mig inom kort, känns väldigt bra må jag säga! Något annat som känns bra är att imorgon kommer mina pengar från csn, inte en dag för tidigt! Igår efter jobbet gick jag hem och blev jagad av en uppenbart hög människa så jag fick trycka igen porten i näsan pån så han inte kom in på gården. Ibland är man glad att det är omöjligt att ta sig in i vår port! Aja jag spenderade resten av dagen med att kolla på tv och bara ta det lugnt, rätt skönt faktiskt. Eftersom inte Pillan kunde igår så ska vi ses ikväll för en kaffe och skitsnack. Ska bli toppenmysigt. Sen ska jag hem och sova med min bebis som jag inte gjort på vet inte hur länge för att han jobbat osv.

Guuuuud, har ju glömt att berätta om tjejmiddagen i lördags. jag, min mamma, min gudmor, min moster, madde och pillan åt middag hos mig och drack vin. Vin var det ja. Mamma snöt upp en hel toarulle för hon grät så mycket när hon skratta. Och Loretta var skadeglad som vanligt haha!! När vi ätit goda kycklingspett med couscous sallad gick vi till Harrys, ja ni hörde rätt. Jag har faktiskt aldrig varit där men vi hade så himla kul. Satt vid ett bord och drack lite mer vin och tittade på alla minst sagt speciella människor som befann sig därinne. Jösses. Vi gck hem när det stängde sen åt vi lite mer couscous och la oss klockan fem. Jag var INTE pigg när jag vakna. Har tyvärr inga kort att bjuda på förutom ett larvigt kort på mig själv. Enjoy.

Pus.


Boxer SM

gissa vart jag är eftersom jag uppdaterar bloggen hah!! Sitter i butiken och häckar, försökt ordna med massa papper om Bowie eftersom jag och mamma ska åka på Boxer SM i augusti har vi tänkt, ska ställa ut i valpklassen, toppenkul :) Men första måste jag ordna med massa medlemsnr och annat trams.

Idag åt jag lunch med Elin som jag inte träffat på 200 år, jättemysigt! Och sen lasta jag ur bippern för att byta till Minin, ja ganska skönt kan man säga eftersom man sitter som om man satt i en pinnstol i bippern haha. Men den bilen är ju inte direkt till för komfort hah. Bowie ligger och sover så sött på mattan i butiken, han har gått långt flera gånger idag så han är slut hih. Men nu ska jag ringa vidare om lite skit och hoppas att Pillan kaffesugen sen haha.

Pus.


dirty, dirty dancer.

Sitter i butiken nu igen, temperaturen är ganska hög härinne igen. Igår var det skönt men nu är det ruggigt varm. Hur som helst så händer det inte så mycket härinne idag så jag har både igår och idag klickat in mig på reor och igår handlade jag på Gina och idag klickade jag in mig på Nelly vilket jag lovat mig själv att inte göra, klickade hem två par skor, men dom var värda det hihi. Ikväll är det middag hemma och jag hoppas vi går ut för ett glas vin sen, vore så mysigt. Men svårt när det är så blandad ålder! Önskar iallafall jag hade skorna jag har klickat hem.

Förresten mina vänner så har jag ett par skor som jag inte kunde ha från nelly så dom är helt oanvända och jag är för lat för att skicka tillbaka dom, så om någon är intresserad så säljer jag dom för 200, köpte dom för bara några veckor sen för 399. strl 36. Det är dom som är lite längre ner i ett inlägg som heter hemklickat.

Pus.


mammas hjärta.


I would walk on water.

Hej mina kära bloggläsare (som säkert är ungefär två stycken vid det här laget). Hoppas allt är bra med er. Jag tänkte köra en liten snabbgenomgång av allt som hänt, vilket inte är direkt mycket men ändå. Bowie sköter sig som vanligt och är mammas finaste hund hihi. Vi firade midsommar hos Pillan som planerat och det blev toppen, kändes verkligen som midsommar vilket hör till ovanligheterna, så riktigt lyckat! Resten av min vecka har jag badat med Mia på dagarna som kallar mig bajskorv fast jag vet att hon inte menar det ;) På kvällarna har jag spenderat i Pillans trädgård i kvällssolen, mycket trevligt det också! M har blivit en riktig hurtbulle så han är mest på gymmet medans mitt gymkort nog börjar mögla i plånboken snart ;)

Nu sitter jag hur som helst och jobbar i B&O butiken och tittar på folk, funderar på att koka mig en kopp kaffe men orken tar emot! Slutar klockan fem och då ska jag städa hela lägenheten, kan säga att det känns sådärkul på en fredagkväll men imorgon blir det tjejmiddag så det är värt det hoppas jag haha. Om någon känner sig manad att hjälpa mig få på min nytvättade klädsel på soffan så hojta till! När jag fått på den ska jag lägga ut vår nya bruna kohud som jag tror kommer bli skitbra om jag får säga det själv ;D Men ta hand om er nu.

Pus.


RSS 2.0