hemklickade.


.

1306697634_picsa (MMS)

smile like you mean it.


buskille.



mammas busiga kille är i farten, har ju sett att jag inte bjudit på så många kort av godingen här så ni får den här när han är helt galen! Är ute hos mams å paps just nu men sen ska jag in till stan för att fira andreas och sen ut igen för att vara hundvakt imorgon, körigt värre. Kan ju behövas lite miljöombyte efter skitdagen i skolan i fredags men den slutade ju som sagt bra anyway. Så jag ska bara vara här ute och kanske läsa klart min bok jag håller på med. Ha det bra godingar.

Pus.

lördag vare här.

1306535154-picsa (MMS)

Hej och hå i stugan, hoppas ni mår bra. Har halva huset fullt med martins vänner och jag myser med min lille prins. Igår var jag hos pernilla och vi drack vin och åt pizza, italienskt värre.. Mycket trevligt var det hur som helst! Idag hade jag planer med paulina men hon hade glömt att hon hade andra, så kan det gå! Så nu åker jag nog till mamma och pappa, fast utan mamma. Mys!


ingen rubrik.

kom inte på någon rubrik så jag struntar i det helt enkelt, hoppas allt är bra med er kära läsare. Jag fick precis mitt nya internet men digitalboxen funka självklart inte, men man får nöja sig med det lilla så att säga. Idag är det någon slags marknadsafton i stan och det hörs här hemma kan jag säga, folk sjunger falskt osv. Igår fixade Jossan mina naglar så dom blev fina igen, needed! Och imorgon är det helt igen, hur fort går inte tiden? det blir italiensk afton imorgon hos fröken pernilla, ska bli sjukt trevligt så att säga. Förövrigt är jag ju inne och glider på lite bloggar och vill göra om min design, men orkar inte själv... någon frivillig får gärna hallåa till mig ;D nu ska jag dega i soffan med bowie, martin å sello, chiiiing! pus.

mamman till prinsen.

Ja ni förstår att det här med uppdatering inte är det lättaste nu, men hej mina kära läsare som fortfarande orkar hänga kvar. Grabben växer hela tiden men mest av allt sover han, då kan man passa på att pussa på honom. Det går hur som helst jättebra så det är kul. Idag blir en riktig mysdag med några bra filmer med mina prinsar. Kunde inte vara bättre. Hoppas ni får en trevlig kväll. Pus.

bonnviktoria.

och vem kom inte med på nt då, jo jag.. helt ärligt det finns väl inget sämre läge att bli filmad, han smög sig ju på så att sanne var den som han springa iväg med.. Tack för den du ;) men jag ursäktar verkligen den fina dialekt som framkom med sin stolthet och även dubbelhakan som visades från sin bästa sida.. Men nu sello kan du ha roligt över videon i all evighet, nog om det :) har fått lite klagomål på att jag är så dålig på att lägga upp bilder på hemmet men idag kommer min mamma och hjälper till att inreda lite, hon är ju för go! Hoppas vi får lite gjort, kan vara skönt till imorgon när prinsen kommer hem, ja jag vet jag är jättetjatig. Men hur som helst så kommer det fler bilder när jag börjat köpa in lite mer roliga saker med! Men nej hörni ha en fin dag! Pus.

vårrus.

vill bara dela med mig till alla boys and girls att jag är helt DÖD efter vårruset, men rätt nöjd att jag kom runt. Något som jag däremot inte är nöjd med är att jag av misstag blev intervjuad av 24nt så ber en bön att det inte kommer upp. Nu ska jag hur som haver sova en sväng för imorgon kommer mamma å inreder lite här hemma sen kommer Bowie på onsdag, hur toppen är inte livet, jovars!

Pus.

godkväll lördag.

1305313691-picsa (MMS)

Hej kära läsare! Uppdaterat lite dåligt på senaste men beror nog på att jag varit på praktik hela veckan, har varit jättekul verkligen :) nu är jag ute hos mina föräldrar och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet. Sen ska vi se på programmet som jag lovat att jag inte skulle se efter att bebiseric tog hem det, men nu ska jag och mamma ha tvkväll och vi trotsar vad vi lovat. Men vad ska man göra, lite spännande är det ju! På onsdag ska jag och älskling hämta vår prins, tänk vad fort tiden går. Men hörni nu ska jag titta klart på smartare än en femteklassare, kan ju vara bra att veta att jag är smart när jag ska bli lärare haha! Men jag skriver säkert ett inlägg och recenserar festivalen! Pus sålänge.


chokladprovning i sängen.

mms_img13940 (MMS)

det är vad vi sysslar med.


bränna vare här.

Hej mina kära vänner. Idag har jag och mamma inte gjort så mycket mer än att få lite ont i stjärten av att sitta för länge i solstolen och lite ont i armen av att bläddra i tidningar ;) jag dum som jag är solade med banden kvar på överdelen så har nu mer världens snyggaste streck, nice eller inte. Och sen skulle jag skjutsa mamma och pappa och stoppar i foten i skon och där i satt en geting som inte ville annat än att äta upp min fot med sin jävla stjärt, helvete vad ont det gjorde.. Och gör fortfarande. Imorgon ska jag ut på praktik i en vecka, har jag sagt det? Hur som helst så kommer bowie veckan efter det, han har blivit så stor.. Bebis! Men nu dör snart min mobil så tack för mig. Pus.

reklam.

mms_img50715 (MMS)

Fick dom här hörlurarna av min kära far idag, dom är verkligen toppenbra så jag gör lite reklam här ifall någon är ute efter nya hörlurar. Jag rekommenderar så att säga. Finns i bang & olufsen butiken :)


godmiddag.

1304797950-picsa (MMS)

Jag och brorsan har precis smällt i oss en varsin pizza, det var inte mer än rätt vill jag påstå. Och nu ska vi bara lata oss resten av kvällen. Igår var jag hos pernilla för mexikansk afton, det blev en hel del 1 2 3 tequila ;) och det var jättetrevligt verkligen, nästa gång kör vi italienskt! Jag ville bara höra av mig lite här så ni inte saknar mig för mycket. Imorgon ska det förövrigt bli världens väder så jag ska schteeka! Tack och hej leverpastej.


hurtiga tjejen.

har varit på promenad runt strömmen med rallysally i regnet, men vad gör det... lite motion kan ju inte skada eller?! nu sitter jag hur som helst bara och degar i soffan och sally är inte så mycket rally efter den promenaden! Väntar på att M-fis ska komma hem så vi kan se på en film jag hyrde förut, känner mig som en så duktig flickvän när jag till och med hyr "red", en riktig killfilm ska det vara tydligen. Men vi kan ju inte se den förns han kommer hem så hoppas han ramlar in här snart hih. Jag drack för övrigt en måltidsersättning efter promenaden med blåbärssmak, den var god vill jag lova, men nu mår jag illa.. kul!

Imorgon ska jag på mexikansk kväll hos pernilla, det bjuds på tacos och tequila, underbart right? Jag uppdaterar mig om kvällens look imorgon när jag är startklar. Men först kommer teknikern och installerar vår hemtelefon, så ni kan ringa och trakassera oss sen. Nu tänker jag faktiskt göra nått vettigt medan jag väntar!

Pus.

update.

ligger just nu i sängen och dör av andningsvårigheter, har släpat upp alla kartonger för trappen och jag tror fortfarande att jag håller på att dö, fortsättning följer...

packande damen.

eller man kanske ska säga upp-packande... Jag hoppas inte M läser det här som han lyckades göra förra gången när jag var duktig och tvätta. Men nu har jag iallafall packat upp alla lådor som hörde till köket, inte fy skam. Sen gick jag ut med Sally, och på den promenaden såg jag några som hade vart å hämtat Maxmat, om jag blev hungrig. Så jag gick hem å lagade bönor i tomatsås, det är ju snarlikt, right?! Nu sitter jag hur som haver i soffan och har precis smällt i mig maten, och tanken var den att jag skulle fortsätta med böcker och dylikt på övervåningen nu men all energi bara försvann, total matkoma! Det värsta är att det är 4 kartonger som ska upp hit nu och trappen är så smal så jag orkar liksom inte ta tag i det. När jag ändå talar om trappen så kan jag ju meddela att Sally går upp och ner i den utan problem nu, så det ska nu lille bowie också kunna så småningom. Bowies uppfödare var och fixade stamtavlan igår och nu heter han Boxplay's Big Brother, ja ni hörde rätt... och det är för att han är storebror såklart (och störst i kullen;) ) och jag börjar faktiskt gilla det, och jag kan ju inte ljuga om att jag är ett stort fan av big brother på tv heller hah! Men nu vet ni det, trevlans! Nästa vecka ska jag på praktik och vi ska till kolmårdens djurpark med barnen, hur underbart? och det ska ju bli toppenväder vad jag hört. Till skillnad från imorse när jag var ute med hunden, käre värld jag fick en chock. Hoppas moderjord skärper till sig ordentligt. Men nej hörni hur i tusans ska jag hitta motivation till att sätta igång igen? help! Jag tar några djupa andetag och bestämmer mig nu helt enkelt, wish me luck.



Pus.

morgonstund, all by myself.

sitter och väntar på att kaffemaskinen ska bli varm så man kan få sig en kopp kaffe, då kanske huvudvärken går över? hmm. Paulina min lilla fis, du är ju för söt... ville bara säga det, du kan vara den enda som tog dig igenom hela mitt inlägg <3 Telia är förövrigt helt dumma i huvudet, ja jag sa det! Jag ringde precis och dom har fortfarande svårt att fatta att ett hus står på marken och att dörren in till huset alltså är på botten, och att ett hus faktiskt kan ha två våningar, jo det är säkert... förbluffande right? Så nu ska dom först skicka nån telefonnisse innan vi kan få tv och bredband också, bra att vi fick fatt i numret på dom som varit där innan när dom inte ens behövde de sen, duktig idiot! Byt jobb när du inte kan saker och ting. Så nu får vi väl vänta lite till, men nissen kommer på fredag så det är ju en bra början iallafall, snart kommer mitt animal planet! Idag ska jag börja dagen med att dricka en kopp kaffe, jag skiftar dygnen lite då min första kopp kaffe igår var halv åtta, lite så jag jobbar. Sen efter kaffen ska jag vänta på min mamma för att umgås med henne, enda tills i eftermiddag när jag ska skjutsa min kära kusin till skavsta och vara hundvakt åt deras hund i en vecka. Från och med nu blir det nog mobilblogg ett tag fram över med, men ni gillar väl det emd hoppas jag!



skulle inte vara helt fel just nu!

Pus.

skillnad på skit och pannkaka.

hej hopp, pling tjing tjong långkalsong. Ligger hemma hos mamma å pappa och gosar i sängen med världens näst bästa hund (svea såklart). Suttit med min mamma och druckit 11 år gammalt vin, smaka som guld i mun, jag som vart sugen på vin i flera dagar i rad men inte kunnat dricka för att man ska köra bil hela tiden eller så har systemet varit stängt, dålig framförhållning på mig, måste fixas. Idag har jag och mamma ringt runt massa ärenden och fixat hit å dit. Lagt ut lite annonser på blocket med. Men hur som haver skulle vi fixa ett abonnemang hos telia med bredband tv och telefoni, det var lättare sagt än gjort till vårt hus men det skulle fixa sig imorgon, äntligen ska jag få alla de kanaler jag vill ha, jag är ett stort fan av animal planet, love it. Men det jag skulle säga med det var att det är ju fan bingolotto att ringa till en sån där support. Vissa människor borde fan inte få jobba med sånt där, dom kan ju NOLL. Först prata vi med en tjej som var för trög för att fatta att vprt hus var fristående och alltså inte låg på bottenvåningen i själva huset, sen när vi trodde att hon fattat de och försökt ordna det fpr vi en bekräftelse och i den står det förstås att vi bor på bottenvåningen, inkompetent njaaava? Men sen fick vi prata med en som gjorde allt för att fixa de men vi skulle orda resten imorgon, var hittar de vissa människor som jobbar på såna där ställen, lord! Men för att prata vidare så har jag även tvättat klädseln till hela vår vardagsrumsmöbel, kan behövas efter alla smutsiga rumpor som suttit i den! Så imorgon ska den bara strykas och med våld dras på igen. fick även bilder av M på hur duktiga dom varit när dom städat hela huset idag, nu återstår det bara för mig att packa upp allt som är kvar, jalla fifan. Men man får ta en sak i taget, det är inte värre än så.. har haft så söta vänner som ställt upp med flytten, inte sant vad fina man hittat. Men hur (gud) som haver barnen kär så har jag fått lite gjort idag, adressändra kanske man skulle göra också huuumm?! fast är ju mycket bättre om någon annan får mina räkningar mahaha. Bläddrade förövrigt i lantliv med mamma förut och förutom massa fin inspiration till lägenheten så fanns där ett par skor som bara är have to have. Så jag mailade helt enkelt redaktionen för att fråga var de var ifrån, såååå ge mig svar genast. Meeeeeeeeeeeeen nu blev det en sånt där långt inlägg igen utan bilder som ingen kommer orka läsa utan bara skumma igenom, om ni nått enda till slutet och läst allting noga bugar och bockar jag åt er. Ha en trevlig kväll. Pus.

YOU ARE GORGEOUS!


amen puss.

1304293431-picsa (MMS)

Hej och hå. Förlåt för sämsta uppdateringen ever men som ni vet är det mycket nu. Jag och M har precis flyttat till det nya hemmet och vi har kommit en bit här hemma. Men idag var det flyttstädning som gällde, kan vara bland det jobbigaste jag gjort helt ärligt. Fan vad smuts man har hemma som man inte ser. Hur som helst så är vi hemma nu med sello och christian på besök, vi ser på lite ufc, men frågan är om man ska glida in i sovrummet snart. Ni anar inte hur skönt det är med ett sovrum. Förövrigt fick vi en ny bild på vårt hjärta igår, oj vad stor och snygg han blivit. Bild finns på fb såklart. Jag kommer bli en sån hundägare som helt fanatiskt lägger upp bilder varje dag, bara att ni vänjer er och jag ber om ursäkt på förhand ;) haha. Men nej nu ska jag vara social igen, ville bara titta in, Pus.


RSS 2.0