frågan är ju!

Jag vet att det är kursivstil på men går inte att få bort, jag vet jag är en idiot. Men frågan var om jag egentligen borde ha en blogg som är så dålig på att uppdatera men men, jag skriver väl när jag känner för det och framförallt har tid, vilket inte är så ofta nu för tiden ;) Ikväll blir det mys efter en kaos dag på jobbet. Efter att jag updatat lite här ska jag och babe kolla på soffa på nätet, sen ska jag titta på hundvalpar bara för att det är som en liten hobby för mig tills vi skaffar en om några år, lite terapi kan man nästan säga ;D

Ikväll skulle jag och älsk egentligen gått till sello på lite fest eftersom han fyller år, grattis vännen! Men M är sjuk så blir hemmakväll med film, mys! Men är ju lite ledsen för tänkte ha mina nya bebisar som jag köpte i veckan, oohja dom är så jävla snygga och blir lätt sommarfavoriten, tummen upp!

Och körkortet går bra för övrigt, ajemensan!


söndagsmys!

Igår var en mycket trevlig kväll, träffade Angelica först för en öl på Olearys, sen gick vi till Bishop och drack lite till, och sen kom cornelia så drack vi lite till och hade trevligt, sen drack vi lite till och sen kom Maria också, sen blev det en oplanerad utgång med babe och alla andra, var mycket trevligt men vill inte tänka på hur pank jag är nu ;) Men en annan sak man undrar över är ju hur diskreta vändningar vissa personer gör på dansgolvet när dom ser en, eller en viss kanske man ska säga, roligt var det, aja jag och älskling hade iallafall något kul att skratta åt när vi gick hem! ;D
trevlig kväll var det iallafall och nu blir det söndagsmys för hela slanten med älskling och en bit vit choklad, eller kanske fem! ;)
// V

som sagt.

är ju rätt duktig som nu har dragit min stjärt till körskolan, ett steg närmre stekbilen, haha skoooja! Men är så sjukt nervös iallafall, det var det jag skulle komma till. Jag kommer behöva typ 45 körlektioner eller nått, börjar iallafall med fyra dubbla nu, se hur det går, jösses! Jag hatar att vara dålig på saker och det här är ju något jag garanterat kommer suga på i början, har knappt kört nånting, men man är väl där för att lära sig. Jag och cornelia har kommit fram till att innan min födelsedag kan vi ju ha som mål ;) så behöver jag ju inte gå in närmre på när det infinner sig, hahaha. vill egentligen ha ett tills sommaren men drömma kan man ju. Hälften av alla som läser nu tycker väl att jag är pinsam som inte ens börjat en och fyller 20 iår, men det skiter jag i för nu har jag börjat iallafall ;D kan ju uppdatera på måndagen om hur det gick för då är det första lektionen.

Inatt är det jobb som gäller, till halv sex men jag sov riktigt länge så lär väl inte vara så jättejobbigt att vara vaken hoppas jag! :D likadant imorgon också, men innan dess idag så ska jag mysa med bebbe framför tv:n och laga lite god mat, och sello kommer väl nångongång framöver också.

I måndags var vi hos farfar och vi åt oss mätta för år framåt trodde vi, men sen när vi väl kom hem så titta jag och mamma på varann och sa att fan va gott det vore med en al tono pizza, men vi sket i det och pappa gjorde goda mackor och tvinga i martin hundra korvar ;) nej vars inte riktigt men ändå. Jag måste bli av med mitt sug efter goda saker hela tiden, annars kommer jag rulla fram till sommarn, och ja cornelia säg inte emot! haha:D Men det jag skulle komma till var att vi iallafall hade en jättetrevlig helg/början av veckan hos mamma och pappa. 

Sen fortsatte veckan med lite fika med cornelia och sen skulle jag träffat paulina idag men vi ska ses på onsdag istället. Jag shoppade lite när jag och C var på stan, så nu är det slut på shopping ett tag för fick även massor fina kläder av mamma när vi var där, av en händelse gick jag bara in i hennes garderob för att titta lite och hitta massor fina saker som jag sen fick ta med hen, bl.a skit snygga Sandskjortor och en snygg blus. så det enda kvar att handla när jag får lön är ett skitsnyggt rosa läppstift på makeupstore. För det som ska läggas pengar på den här månaden är förutom hyra och annat tråkigt är tatuering, blir kanske nästa helg om han har tid. Måste få dit dom innan sommaren. Mer än så säger jag inte och orkar inte skriva mer nu heller.

//V

Bara för att jag är så kär i dig mitt hjärta <3

duktig!

skrivit in mig på körskola, imponerad av mig själv!

you give me butterflies.

Idag var jag och martin bjuden på fest hos sötmia, men jag är alldeles för trött för fest idag efter att ha jobbat nio dagar i streck, tyvärr :/ men vi måste bli bättre på att ses hon och jag! :) Så istället blir det myskväll med martin, dennis, sello och paulina! Vi ska spela wii (vilket jag är bäst på förövrigt, som allt annat, mohaha!) så det kommer säkert bli jättetrevligt det också! Imorgon ska jag och martin åka ut till landet, innan det ska jag och paulina på stan! :) Vi ska ha lite landetmys med mina föräldrar och sen på måndag ska vi alla på släktmiddag hos farfar, det är ju påsk, hoppas att jag får ett redigt jävla påskägg av både farfar och av mamma och pappa ;) förtjänar jag så mycket som jag jobbat! haha, not? Men trevlogt ska det bli iallafall och ser fram emot att vara ledig några dagar. Och kanske ska tatuera mig igen snart med, woopwoop spännande! ska nog dra med mig cornelia och klämma sönder hennes hand haha. Nejvars men martins mamma ska jag iallafall dra dit, hon har inget val, om jag så ska släpa henne hela vägen, hihi!

Men nej nu ska jag hitta på något vettigt tills dom kommer hit. Eller nej först måste jag berätta en så rolig grej som hände på jobbet igår: jag står i driven, så beställer en kvinna ett mål och en burgare, sen när hon kommer ram till luckan och har betalat och ska få maten, då frågar hon mig om det verkligen kostade 111:- när det bara var ett mål och burgare, så sa jag glatt "jaa det stämmer", då skrattar hon med ett stort leende och säger "ja, men då åker jag till mc'd nästa gång" ofta man ler och säger den dryga kommentaren. Jag och cassandra tittade bara på varandra och skrattade, herregud människor alltså!

GLAD PÅSK!

PÖSS!


RSS 2.0