Gåva.

mms_img42983 (MMS)

Fick den här av älsklingen i present nyss, vad söt han är mitt hjärta.


i väntan på.

mms_img42981 (MMS)

VÅREN! Har jag färgat håret ljust, Jossans duktiga syster jenny som fixat det på mig och är riktigt nöjd. Efter det åt jag och jossan lunch och fixade mina naglar så nu är dom superfräscha! :) hon kan förövrigt vara världens bästaste vän! Imorgon ska jag agera nagelterapeut också, håll tummarna för mig! Försöker fixa designen i bloggen men blir så arg när det inte fungerar så ger snart upp helt och överlåter jobbet till någon annan, känner du dig manad? Haha. På lördag blir det fest och utgång på trappan, ska bli nice! Godkväll.


lördagsmys.

mms_img69960 (MMS)

Jag och dexter ligger och har mys i soffan. Tittar på film och äter lite godis. Martin jobbar natt så är själv, blä. På måndag blir mitt hår helt klart så då kommer det upp en bild. Ha en trevlig helg.


den som väntar på något gott.

Väntar alldeles för länge. Jag har väntat på bebbe i en timme nu för att vi ska se en film som han hyrt 'dinner for schmucks' heter den förövrigt. Hoppas verkligen han är klar snart. Jag roar mig med att sitta och titta på alla matprogram som finns och blir så sjukt hungrig! Just nu bakar leila cupcakes och innan det var det sveriges mästerkock.. Åå vill ha god mat. Helst kinesmat egentligen. Men nej nu får det vara nog med onödiga inlägg, för eran skull!

Hair.

mms_img31046 (MMS)

Imorgon är det bye, bye hår, håll tummarna!


frans.

mms_img31045 (MMS)

Här är ett försök att visa mina nya fransar, men ursäkta det runtomkring så att säga. Dom blev så himla snygga men svårt att få till en snygg bild. Ligger och latar mig i soffan nu hur som helst, skönt. Idag handlade jag lite medicin mot magen och hoppas det ska hjälpa. Träffade mia på eftermiddagen och det blev fika och lite shopping. Aldrig fel. En blus och en klänning fick det bli, men sen när jag kom hem var det dags att betala fakturan på mina hunterstövlar vilket sved en del måste jag erkänna. Men vill man vara fin får man lida pin eller betala vill säga haha. Nu ska jag fortsatta lata mig.


fransar, tatueringar och magkatarr.

Det är vad jag hunnit med idag. Klockan elva var jag hos Jossan på salongen och hon fixade dom snyggaste fransarna någonsin kan jag säga. Kommer upp en bild imorgon samtidigt som den nya headern, promise. Bara att det är så mycket skönare att uppdatera i mobilen. Hur som haver.. Efter att jag fixat fransarna gav christina mig några bra skönhetstips som ska tillämpas. Sen kom en fotograf och en tog bilder på mina fransar och på snygga Jossan förstås. Efter det åkte jag med cornelia och lät henne trycka sönder min hand när hon gjorde en snygg tatuering bakom örat, toppen! Sen åt vi en sallad hos henne och efter det gick jag tillbaka till salongen för att träffa Jossan igen tillsammans med jenny och chana, och dexter såklart! Hade superkul och jenny fick snygga naglar! Men det jag ska komma till är att jag under hela denna fullspäckade dag haft ont i magen och de flesta är säkra på att jag fått magkatarr. Kan bero på att jag stressar upp mig över skolan men tydligen lönar sig det eftersom jag nyss fick reda på att jag klarat min andra tenta också, så skönt! Perfekt avslut på dagen och nu tackar jag för mig. Imorgon kommer bilder på fransarna. Jag vet ni kommer sitta klistrade vid datorn hela dagen imorgon och vänta! Ha en trevlig kväll. Bye.

top model.

Sitter och tittar på top model, kom hem för ett tag sen och har fixat min header. Jätteenkel men det är så jag gillar det, tror den kommer upp senare ikväll :) designen däremot får vänta. Makeover på g i topmodel, precis som för mig på torsdag. Är redan rädd. Imorgon ska jag göra fransar hos jossan, snyggt värre! Men nu måste jag se vidare på programmet. Ville mest meddela att headern är klar! Hörs :D

bored.

mms_img75238 (MMS)

Håller på att locka mitt hår lite i brist på annat att göra. Men det var lättare sagt än gjort att ta en bild på resultatet av det. Väntar på att älsklingen och hans bror ska bli klara på gymmet för sen ska vi till svärmor och äta lasagne, hur gott ska inte det bli, supermysigt. Idag började en ny kurs i skolan förövrigt och introduktionen på den tog 45 minuter vilket är ingenting i princip så vi får väl se hur det här går haha. Jag håller även på att jobba med en ny header eftersom den där är gräslig. Men vågar inte säga när den är klar men det kommer en ny design iallafall och sen ska jag försöka få upp min menyrad som av någon anledning ligger längst ner på sidan, om någon vet varför får dom gärna meddela det till mig hihi. Imorgon är det lön, wihu jag längtar. Jag tror jag avslutar så där lyckligt, i'll be back! Bye.


PT.

mms_img61179 (MMS)

Han är ganska snygg också min personliga tränare!


good times.

mms_img33505 (MMS)

Igår var jag och josefine hemma hos henne och drack lite vin som jag för övrigt fick köra rally till systemet för haha. Gott var det och vi hade toppentrevligt som vanligt. Bestämde oss för att gå en sväng till indra och åt världens godaste cheese på vägen. Väl där kom älskling dit som en överraskning, himla söt min sambo. Men sen hann vi inte vara där länge innan min mage började bråka med mig något hysteriskt. Brukar aldrig hända men i vilket fall som helst så blev vi tvungna att gå hem å här ligger jag i sängen med a-fil och magtabletter och det har fortfarande inte gått över. Som tur är går reprisen av fångarna på fortet så jag kan roa mig med det. Nästa vecka är det dags att börja gymma, fytusan haha. Tur att jag har min personliga tränare haha, ska nog gå bra. Men nej nu ska jag koncentrera mig på tvn hela dagen tills martin kommer hem från jobbet. Ha en trevlig söndag utan magvärk ;) Bye!


morgonstund.

Det är sjukt hur trött och seg man kan vara på morgonen, helt groteskt. Men idag vakna jag av mig själv vid kvart i tio och gick upp, sen insåg jag hur trött jag var. Nu har jag precis försökt få i mig lite frukost (vilket inte är det lättaste på morgonen) och ska snart pallra mig hem från mina föräldrar och mysa med bebbe innan han åker till jobbet. Idag står en date med josefinefin på schemat skulle jag tro, får se vad vi hittar på men det blir alltid bra! :) och ni får kanske en liten uppdatering på vad som händer ska ni se. Tjiiing

äntligen hemma.

mms_img72580 (MMS)

Hos mamma och pappa. Det gick förvånasvärt bra att fixa i backen efter mycket om och men. Och mina stövlar var supersnygga när jag hämtade dom, great! Väskorna blir klara på måndag, yeeey! Nu ska jag och svea (hunden i soffan haha) äta gratäng och fläskfilé, de ni! Ha en trevlig kväller. Och puss på min älskling som jobbar hela kvällen <3 Tjooo.


have to add.

Att jag ska göra om bloggen snarast, vet att den är shit ugly!

charmtroll!

mms_img61268 (MMS)

Idag är charmtrollet liam glad att se mig! Har varit barnvakt hela morgonen, supermysigt! Och som sagt idag är han riktigt glad att se tant viktoria! Eller så är han bara glad att mamma paulina just kom tillbaka haha! Och ursäkta aphanden på bilden förresten. Snart kommer mamma och hämtar mig så ska vi hämta mina efterlängtade stövlar och lämna in två av mina väskor, lövli! Sen bär det av till mormor där jag och mamma ska kämpa lite i helvetesbacken, se hur det går! Blir nog en liten update då ska ni se. Ha en trevlig fredag sålänge! Tjiiing.


tror jag kan nu.

mms_img42807 (MMS)

Jag försöker förstå hur det fungerar att lägga upp från mobilen men det går sådär än så länge. Men det går framåt för tusan :-D


Funkar det?

mms_img42806 (MMS)

Testingtesting


ensamble, c'est tout

Dags för en uppdatering igen fast jag egentligen inte orkar hihi. Bella skicka och förklarade hur man lägger upp bilder i bloggen från mobilen så nu ska jag bara försöka förstå det också, men tänkte ägna lite tid åt det imorgon så ska vi nog få ordning på det också! Igår hade jag och josefine myskväll med fika och lite klänningsprovande, bättre vän får man leta efter! <3 men det jag skulle komma fram till är att hon hade en sjukt snygg klänning som jag ska låna någon gång när vi ska kolla in puls. Om inte älskling jobbade varenda helg bara, typiskt! Men nästa helg måste det iallafall ordnas! Just nu håller jag och martin tummarna för något spännande, men säger inte vad. Men nej nu ska jag njuta av att jag gjort klart alla uppgifter i skolan dagen innan och somna framför tvn. Imorgon får ni nog en update med bilder, jag vet att ni längtar! Tjiiing!

more fun for you!

Josefine kommenterade idag att mitt förra inlägg var tråkigt haha. Förlåt babe att jag är tråkig, ska försöka bli roligare för din skull! Idag var det semenarie för uppsatsen som gällde och var väldigt få saker som behövde ändras så jag klarade mig! Gick hem och fixade till det och efter det kom jossan hit på kvällsmys. Kollade snygga kläder och babbla tills bebbe å robin kom hem för ännu mer babbel! Imorgon blir det en rundtur med paulina och kommer köra som en tant när man har bebis i bilen! Nu vill jag veta hur man lägger upp bilder från mobilen för finns inget tråkigare än inlägg utan bilder, I know! Klickade för övrigt hem en drös med snygga kläder och ett par skor idag, wihu vad snyggt det blir i sommar. Jag och jossan ska bara komma igång med träningen först mahaha. Okeeeej jag känner att det här inlägget inte var ett dugg roliga än det innan, I'm so sorry ;D

lite update

Vore väl på sin plats nu? Är hemma i stan igen efter helgen hos mormor. När jag kom hem igår fick jag ett ryck och städade lite innan min bebis kom hem, myste och somnade efter att inte ha suttit på hela dagen. Idag träffade jag josefine för en runda på stan och fix av mina naglar. Snyggt värre. Vi bokade även tid hos jenny för att färga mitt hår nästa vecka, och säger inte vad jag ska göra men det är big change på G! Ska även göra fransar nästa vecka, wihu. Resterande del av dagen har spenderats med skolarbete. Är lite nervös att min uppsats ska kommenteras i 30 min imorgon, hjälp! Men nu ska jag mysa med bebbe som jobbat hela dagen. Om ni vill se bilder på naglarna hänvisas till facebook då jag inte fattar hur man laddar upp bilder från mobilen här. Byebye.

hola

godkväll, uppdaterar lite genom mammas mobil eftersom jag glömt min på landet och är ännu lägre ut på landet hos lilla mormor hih. Känns sådär att ha glöt den eftersom jag saknar min bebbe men går ju att prata i den här :) vi håller på att packa lite innan mormors flytt så har varit upptagen heeela helgen. händer så mycket just nu och är totlat usel på att uppdaterabloggen men funderar faktiskt på att bli bättre på det nu när jag har en ny mobil som går att uppdatera ifrå

RSS 2.0