Blogg.seApp!!

Vill bara säga att nu jäkarns ska uppdateringarna bli bättre för den efterlängtade appen är här, kanske är lite efter men ändå! Haha!


bild från i helgen.

Bjuder på en bild från i lördags för fantasinivån är inte hög!


helg.

japp gott folk nu är det helg, eller det blev ju faktiskt helg igår men kan ha haft världens tråkigaste fredagkväll så det gills ändå inte. Älskling jobbade natt och jag hade två hundar att hålla koll på. Fick bli idol sen godnatt. Just nu sitter jag ut tiden i butiken, en och en halv timme kvar sen slutar jag. Då blir det att hämta babe på jobbet, äta nått gott, sen åka hem och packa ihop mig. För ikväll ska jag och bästa jossan ut i nypan, var ju sisådär 4 år sen sist? Men ska bli trevligt att se lite annat, norrköpings uteliv är man ju rätt trött på, även om man går ut typ en gång i halvåret haha! Så det blir att gasa till oxelösund och börja fixa till dig där, om det nu går att ordna så som jag ser ut för tillfället, blekfet haha! Men tack och adjö för mig, kläderna kommer upp på måndag. Jag vet jag suger heh.


spärrtenta, stress och hundfläckar.

Hej bloggisen! Jag har fan haft fullt upp och jag ursäktar mig med det hela tiden. Skolan har börjat igen med buller och bång, bidrar till en evig stress hela tiden. Men jag är lycklig ändå för klarade spärrtentan som legat och tryckt på ångesten extra mycket! Sen vet jag också att jag lovat er några bilder på nya köp, jag ska fixa det. Lägger upp allt på sängen imorgon så kommer det upp här, men inte förrän på kvällen hihi. Idag var jag hur som helst i skolan, sen när jag kom hem var jag barnvakt åt underbaraste Liam (godingen på bilden såklart). Vi åkte några varv i vagnen och såg på tv, men det var inte lätt med en 27 kg valp och barnvagn vill jag lova, try it ;) Och nu sitter jag och bara varvar ner och är förbannad på monstret som bestämde sig för att med leriga tassar hoppa upp på matte på promenaden, bara det att matte hade sin nya kritvita henri llyod tröja på sig, THANK YOU! men han kan ju inte vara så modemedveten än, trots allt en valp ;) haha! Igår var jag hos bästa jenny och fixade mitt hår, så sjukt nöjd!! Bjuder på en bild på det. Ha en bra dag nu era fina!




två bilder.

kände att nått måste jag väl ändå erbjuda så ni får två rätt så nya bilder.





Josefinefin fixade nya gelenaglar på mig igår, kan slänga upp dom sen! <3

nya köp.

heja mina stackars bloggläsare, jag vet jag är usel haha. Men hur som helst. jag har beställt och köpt lite nytt smått och gott som jag tänkte dela med mig av imorgon, så stay tuned!

RSS 2.0