nattprat igen.

mms_img60095 (MMS)

Hej bloggen. Nu är det jag som pratar i nattmössan igen.. Ligger ute hos mina föräldrar med den här snygga hunden bredvid, hon snarkar och drömmer. Jag drömmer däremot inte för har väl resfeber eller nått. Ligger och tittar på någon film på trean med noomi, hon är rätt snygg ändå måste jag säga. Men filmen suger. Idag var jag och mamma på fotboll i malmslätt när vi ändå talar om saker som sög haha. Sen åt vi middag och satt vid kakelugnen i flera timmar, älskar mamma dotter tid. Vi har för övrigt fått nyckeln till vårt nya hus och tänkte lägga upp en liten aptitretare men ångra mig igen ganska snabbt. Roligare när det är klart! Imorgon åker ju vi som sagt och jag tänker inte ha men mig telefonen så försök inte nå mig, kommer ändå inte funka. Hoppas vädret är toppen så man får lite färg. Men det här var mor ändå hej då inlägget för imorgon orkar jag inte. Så hoppas vädret blir sämst här hemma och sköt om er haha. Älska ödmjukheten. Pöss!


nagellack.

mms_img64604 (MMS)

Köpte lite nya hysteriska färger jag köpt. Haha. Lagom till spanien hihi. Men mitt batteri är dåligt på telefonen och orkar inte hämta laddaren. Men kvällen igår var great och idag var det mysdag. Packat färdigt till semestern. Hej hej.


it works.

it works.

Jag har fått tillbaka numret och skickade in en liten testbild,så här är mina minxnaglar. PÖSS


b-day.

Idag firade vi Christinas födelsedag på salongen, hon fick en fin kupa med choklad i och vi fick jättegod smörgåstårta och kakor. Godaste frukosten på länge.. Efter det fick vi dåligt samvete och tog ett varv runt strömmen, duktigt efter allt svull. Sen tog jag min bleka rumpa till solariet så nu fick den bli grisröd istället. Nu ligger jag hemma och ska försöka dra mig in i duschen men orkar inte. Imorgon blir det lite party hos paulina och dennis, ska bli trevligt värre. Men innan det ska jag och martin gå en shoppingrunda på stan. Jag ska köpa en till bikini och lite annat inför resan. Men nej nu är det dags för dusch, kanske skriver lite nattprat ikväll igen. Hej hej.

nattprat.

Hej kära bloggen. Har nog egentligen inte så mycket att säga när jag tänker efter, fast det är oftast då jag skriver som mest. Hm ska vi börja med en liten uppdatering av vad som hänt på senaste (när jag inte uppdaterat)? Kan ju vara trevligt. Måndags, vad hände? Gud vad svårt det var att komma på. Jo jag var väl på gymmet om jag inte minns fel, med josefine. Lite shopping också såklart. Igår träffade jag gruppen en sväng och gjorde en pp, valde även inriktning för mitt nästa läsår och ska nu bli matte och svenskalärare än så länge, jesus. Och då måste jag i sommar läsa extrakurser i matte, det ska bli kul eller inte. Klarade iallafall min senaste tenta, nice. Sen var det lugnt resten av dagen. Idag har jag varit hos svärmor, ätit lunch och fikat. Sen åkte martin till jobbet och jag drog med lillebror till nordic för sol, inte långt kvar till spanien nu. Vi har iallafall sett på paranormal activity 2, sjukt läskig. Eftersom vi tittade på den missade jag bb så anledningen till att jag är vaken nu är att jag ska se reprisen, nörd nej då. Imorgon ska vi fira christina på salongen som fyller år, sen blir det gym och sol. Trevligt värre. Nu börjar det allt snart, och förlåt att jag inte fixat bilder än men orkar inte leta efter numret. Sleep tight.

sunday.

Sun-ny-day. Vilken solig dag det varit idag, dags att uppdatera då tänkte jag. Varit jättedålig på det men uppdaterade telefonen och då blev det massa krångel. Söndag idag, helgen har varit toppen. Fredag så jag och felicia lingonfilmen på premiär på bio. Sen gick vi till världens och sen från ingenstans hamnade vi på puls.. Hade helt enkelt en supertrevlig tjejkväll. Igår hade jag och martin hemmakväll med hyrfilm och hämtmat, toppenmysigt som vanligt. Vi är även kattvakt åt världens finaste kissebebis. Så han ligger i mitt knä och sover nu. Idag har jag och bebbe varit på stan och shoppat lite. Martin köpte en ifån som han längtat, och en skjorta som vanligt ;) jag fick även en ny vårjacka, jättefin. Slipper man ha min skitfula skinnjacka nu när det är dags att hänga in dunen, för det måste väl ändå vara slut på snö nu?! En vecka kvar till spanien nu, det ska bli fint kan man helt klart säga. Men förresten, någon som kommer ihåg numret man använder när man skickar in bilder till bloggen? Jag orkar inga googla i mobilen. Hejsvej

DKNY.

mms_img63120 (MMS)

Jag kan ha världens bästa sambo helt enkelt. Fick den här väskan och plånboken av honom igår, är så glad. Love love love. Snart blir det mat, imorgon blir det fest, I like.


pöss.

mms_img67888 (MMS)

Den här morgonen började sådär med papperskrångel och artiklar hit och dit. Men det löste sig som tur var. Gick till salongen en sväng och pratade lite strunt med jossan. Sen mötte jag upp felicia och vi åt två ton thaimat och shoppade oss glada haha. Works every time. Sen blev det maxi och en törstsläckare på donken (som mamma nu vet vad det betyder). Kom hem och provade alla möjliga kläder men kände att inget komma duga till fredag men det löser sig alltid med lite smink och accessoarer, och min nya och enda partyväska som jag inhandlade idag. Hittade ett par skor på scorett idag och kände att jag inte kan leva en dag till utan dom så imorgon blir dom mina, kommer bli guld värda i sommar! Imorgon ska jag och jossan gå till gymmet igen och även göra fransar, ser jag fram emot. Nu ska jag försöka sova utan min underbara som jobbar natt, usch och blä vad jag saknar honom. Men pöss och godnatt.


RSS 2.0