Dubbelbild.

Blev visst dubbletter av alla bilder ;D


Skor och stressad tjej!

Hej godingar! Idag kom mina nya babes på posten, mina hunter adjustable, finns att köpa från bland annat heppo.se! :) dom var jättefina på och inte alls lika höga i skaftet! Det var typ vad jag hann med idag utöver allt nyårsstök. Åkte in och hämtade all mat som jag handlade häromdagen så nu har jag hunnit med förrätt, brynt oxfilé och efterrätten! Även dukningen är påbörjad men inte riktigt färdig, men ni får ett smakprov ;D jag vet inte hur jag ska hinna med att göra mig iordning mitt i allt stök imorgon haha, det är det värsta med att ordna fest! Dessutom är jag som vanligt stylist åt mamsen, men allt hinns med bara man är positiv right xD nu ska jag ha en god natts sömn medan älsklingen är duktig och jobbar natt! Knappt hunnit se min bästa sambo på hela veckan men det blir det ändring på imorgon :)
Puss på er och gott nytt år!


Frukost.

Fortfarande illröd i fejset men det går väl över till imorgon hoppas jag! För att bli frisk dricker jag välgörande örte och yoghurt med linfrö och mandel, sen ska jag pressa i mig en citron! Sen bär det i racerfart in till stan för att hämta alla grejer till middagen, sen ut igen och förbereda det mesta :) ni får ha en fin dag. No stress!


Solarium

Idag blev jag sjuk över natten kul, men börjar känns mig nr mycket bättre. Vilket är tur det eftersom vi är värdar för nyår och jag har tusen saker att fixa. Hur dom helst har dom ett solarium här i Husby och jag tänkte vila mig lite dår även om det är fullt med bakterier, kan ju inte vara blev på nyår. Hur som helst som ni ser på bilden är jag nu knallröd!!!! Hoppas verkligen det går över, så det kan ni skratta åt nu. Natti!


Hunter.

Hej på er vänner! Idag har jag handlat till nyår, kommer bli lövely hoppas jag! :) idag belönade jag mig med ett par nya hunter adjustables, eftersom jag klarade tentan. har ju ett par låga sen innan men har alltid velat ha höga men har för feta vader så det blev inte snyggt, min nu hittade jag dessa, wiiie :D om ni vill köpa mina låga med snörning kan ni ju hojta till, för lär inte använda dom så mkt mer nu! Dom är svarta, nypris 1295 buda på om ni är sugna! Imorgon ska bästa Jenny färga mitt hår, så nice!


Lyckligaste tjejen!

Julen kunde inte bli bättre! Spendera det med min fina familj och underbara pojkvän! En spanienresa och som grädde på moset fick jag det här mailet nyss, den bästa julklappen jag någonsin fått. En stor sten försvann just från magen! (matten förstås) God jul på er!


Dagen före dagen.

Jag fyller år ;) har alltid varit som ett barn när det gäller min födelsedag. Och nu är det två dagar kvar hih. Idag hade jag den där hemska tentan som jag dragit ut på i ett halvår, jag trodde dom skulle rätta den direkt men så var inte fallet. Förhoppningsvis efter lunch sa han, men jag anser att 23:30 är gaaaanska långt efter lunch men dom vill väl dra ut på det. Inte för att jag tror jag klarat den, men ändå. Poänggränsen var läskigt hög, men vi får se, only time will tell. När jag kom hem från tentan fick jag sms om att alla mina saker från hm Home kommit så jag rusade och hämtade en hel kartong med handdukar, kläder, kuddfodral mm. Ni får en liten inblick i det nya via bilderna! I och med det fick jag lite städ och fixryck också vilket händer en gång om året så pass på ;) så jag hängde upp ljuslyktor och bäddade fint i sängen och fixade garderoben, det ni! Så nu kommer bilderna, för jag är numera beroende av instagram så ska ägna mig åt det ;D tjululu.


Bilden.

Skulle vara till inlägget under såklart :)


Håll.

Tummarna. För imorgon är det dags, fyfan. Please övre krafter var med mig, eller nått.


sömnlös.

Jag hatar att inte kunna somna, man har ångest för saker man måste göra, hundra saker i skolan, den där satans matten, städa inför födelsedagen, planera nyårsmiddag, köpa julklappar (först och främst komma på vad man ska köpa), hänga upp gardiner, fixa matsalslampan och blahablaha, orkar inte ens tänka på det. Men JÄMT när man ska sova kryper det upp som små larver i huvdet. Det här måste du göra, fast nej det måste du göra innan. Fan vad jag längtar tills jag är klar med min utbildning, det är då livet börjar! Fan häng i nu Viktoria det är inte så jäkarns långt kvar. Du kan och kommer klara det, försöker jag intala mig, sen kommer larverna. ;) men klart jag kan göra det och klara det, egentligen inte det som det handlar om, utan det är sengångaren som är inneboende i mitt huvud, som säger jag gör det där imorgon, fast jag egentligen vet hur den där underbara känslan är när man nått målet och klarat en uppgift. Ni vet ju vad jag menar! Jag tänkte iallafall spraya lite radar i hjärnan nu på jullovet för sen jävlar sätter jag in tunga artilleriet mot målet, det ska ni veta! Så imorgon ska jag få in hela matte b kursen i huvudet för jag ska fan klara det (ursäkta språket). Men innan jag gör det ska jag ta en god natts sömn och inte låta ännu fler larver bygga bo i min hjärna. Kram på er! Och ger er lite julstämning på bild också, det är ni väl värda? :)


confused!

Man kan ju bli förvirrad av mindre, herregud alltså! Jag försov mig ju för första gången när jag skulle göra mattetentan förra veckan, jotack smart! Så nu sitter jag och försöker få rätsida på skiten en gång för alla. Men jag är nog ett hopplöst fall, till och med matematikboken skriver att det är enkelt som ni ser, dumma! Har iallafall haft en toppenmysig helg hos mina föräldrar med Martin! Bowie har sprungit i skogen och vi har ätit god mat och sett jägarna 2, himla bra :) men nu ska jag plugga vidare en liten stund till.


glasögonorm.

Lånade mammas glajjer lite. Passar? haha.


Juligt.

Hej på er! Nu kommer snart min mor hit, ska göra henne fin för hon ska på glöggfest ikväll :) har dessutom tänt ljus till hennes ära ;) haha! Visar er även lite julpynt för er som säger att vi inte har julpynt hemma! Jag gillar inte massa rött och grönt krimskrams med tomtar osv, inte min grej! Men vi har julstämning på vårt sätt, tända ljus och mossa med små skyltar och annat som det står god jul på :) så de så! Haha!


slut i huvudet.

Jag hatar (om möjligt) matte ännu mer nu än vad jag gjorde i mitt tidigare inlägg, förmodligen lär det vara ännu värre imorgon när jag gjort tentan. Klarar jag den inte nu så får jag ta in experthjälp till nästa tillfälle och hoppas att det hjälper! Tur att jag har snälla mattelärare iallafall. Jag önskar verkligen att jag var bra på det, men det är något som verkligen inte klickar. Kan ta mig hundra år att räkna ut eller plussa ihop världens enklaste tal. Men jag förstår på ett sätt dom som tycker det är kul, eftersom dom få gångerna jag får rätt på ett tal och bläddrar i facitet och får det bekräftat känner man sig ju jävligt bra rent ut sagt. Bara det att i mitt fall så är lyckan kortvarig om man säger så ;) men det jag bestämt mig för är att om det nu är så som jag får lära mig på min utbildning, så ska mina blivande elever få dem bästa starten och de bästa erfarenheterna inom matematiken som man kan tänka sig. Så de så :) nu ska jag drömma mardrömmar om matte. Wish me luck! Hej.


Matematik=döden

Har mattetenta imorgon, jag har alltid avskytt matte. Ingen i min familj är ett speciellt stort fan av det heller. Att man inte tycker om matte ska tydligen bero på erfarenheter, så är det tydligen med alla skolämnen. Men det känns ju inte direkt så, känns mer som att man har mer eller mindre anlag till att vara duktig i ett visst ämne. Det jag ville säga med detta är att jag helt enkelt suger i matte, hur mycket jag än försöker. Skulle antagligen hellre skriva en hel bok än att försöka lära mig det här. Nu har jag fått det sagt, ha en bra dag allesammans.


sunday, bloody sunday.

Hej på er. Ligger i en extrem matkoma i soffan, kom precis hem efter att ha ätit kvällsmat på olearys med älsklingen och lillebror, jättemysigt men nu är jag sjukligt mätt! Pepparstek fick det bli för ni som är intresserade ;) innan det var jag och mamma på hageby centrum för att mormor skulle handla julklappar. Jag köpte en ny kavaj och sen fikade vi :) men nu ska vi ha söndagsmys i soffan! Puss på er.


myskväll.

Har myskväll det behöver jag, guld värt! :)


blond.

hittade den här bilden förut, satan i gatan va blond jag var!


Facelook.

Sämst bild men jaja :)


Outfit.

Bjuder på min första outfit någonsin! Från ikväll ;D


superfake.

Hej kära vänner och ni andra! :) idag har vart en spännande dag, mer säger jag inte! Hur som helst har den varit så fullspäckad att jag helt glömt att jag skulle fixa nya akrylnaglar till julbordet i Sthlm i helgen! Så jag fuskade till det rejält med klistra på naglar som annars är strängt förbjudet! Men fräschare än mina egna :) ville bara kika in lite innan läggdags, somnar snart med mobilen i handen! Natti på er!


RSS 2.0