dålig bloggare.

Jag vet jag är sämst på att uppdatera, borde skärpa mig men man har ju lite annat för sig i det här fina vädret och i min röriga tillvaro. Har tagit hand om Doris hela helgen, mys har det varit! I torsdags så fixade jag och mamma en väldans söt lägenhet till mig, en etta på knäppingsborgsgatan, sjukt nice! Jag fixade mig även ett nytt jobb troligtvis och dessutom handlade jag kläder och fick grejer för halva priset som inte ens va det för hon i kassan var förvirrad, sånt gillar vi, hon på prifö tyckte jag borde köpt en lott så mkt tur som jag hade under den dagen. Flyttar antagligen på onsdag så blir mkt å göra! tur att min mamma är lite av en inredare så ajg slipper tänka så mycket. I fredags färga ajg håret, blev bra tycker jag iallafall emn nej ni får ingen bild. Nu ska jag käka panpizza så jag kan flotta på stranden sen med Mia som hämtar mig vid fyra. Badmys, kvällsmys.. sen sandys imorgon!

/ V

usch på mig.

nu har jag legat och solat hela dagen fast jag inte fick, olydigt värre. men blev lite brun, kanske orkar lägga upp en bild sen eller nej antagligen inte, jag vet jag har sämsta bloggen, maha! Men jag blev inte brännskadad iallafall som man kan bli, sen blir man ju stressad när någon försöker tävla med en om vem som blir brunast, men vet att jag kommer vinna i slutändan, för på lördag får jag sola hur mkt jag vill och då jävlar!! :D Men nej nu ska jag faktiskt iväg och heja på min sötis till bror, han kommer va bäst, så de så... och ja han har fått de från mig vad annars? xD (skoja)

// V

kanske?

Många kanske för lilla vickselivixen, ska kanske mia komma hit en sväng (jag vill!), jag ska kanske gå upp nu? (jag vill inte), jag kanske skulle ta och gå ut och sola fast jag inte får? (jag vill) jag kanske skulle ta å göra om designen på bloggen (orkar inte) jag kanske ska titta på min lillebror ikväll när han spelar sin första B-lagsmatch (jag vill), om jag är frisk och det är jag nu, kanske?!

// V

tisdag..

och aa nu börjar det här fan bli tråkigt, ligger ute och solar fast jag inte får, vafan ska man göra då liksom? legat i sängen i över en vecka liksom, orkar inte det mer! va hos läkaren idag och han sa att det börjar bli bättre och att det är ipren som gäller nu. Funderar på att försöka få ordning på alla kartonger med nee orkar inte, för å fredag ska jag och mamma till prifö för att pappa hade fixat nån lägenhet eller vad han prata om, mitt i stan, mmm det ni! hoppas det blir så, får panik av att vara på landet, även fast det är mysigt så är det nästan lite väl tyst ibland! Jag vill ha en perfekt liten etta, men ett badkar och en balkong, helst en klädkammare också. Den måste iallafall ha något av detta. Sen måste jag försöka komma på något bra system för mina kläder för annars kommer dom ligga överallt, tro mig! Och eftersom jag har en låda med bara skor i så kanske nån bra skohylla, eller så slutar jag helt enkelt vara beroende av kläder, men det går ju inte heller. Man måste ju ha nya kläder hela tiden vad skulle man annars ta sig till? så därför ploppa det precis upp i huvudet att en sväng in på nelly.com nu inte skulle sitta fel, så nej bloggen nu har jag inte tid med dig längre! Jag har seriösa shoppinggrejer att göra! Och aa, nu är det inte många dagar kvar tills brunettviktoria fösvinner, haha jag skrattar inombords så jävligt det kommer se ut, men vafan.. lite förändring skadar väl aldrig.. elelr det kanske det gör i deet här fallet? haha..

// V

time to sleep..

Sovdags! Blir sent varje kväll nu! Men nu blire sovdags!


Och vill tacka några av mina fina vänner för att nu finns där och för att ni förstår!

Och Karin, shoppingrunda och fika när jag blir frisk förtusan, bränna pengar tihi. Och tack för stödet! <3
Och Falsterbo girls, 3 veckor kvar, för tusan!! :D
Och Carla, vi ska ha en katt som heter persbrandt nångång, you have my word! ;) <3
Och älskade Mia, jag lovar jag blir frisk snart, snart så... då jäklars! :)

ååh har massa att göra när jag blir frisk måste bli frisk nu på en gång!

mina föräldrar..

Ja ursäkta tjatet men dom är det bästa som finns! Pappa har alltid nått bra att säga, som idag. "Det finns aldrig något ont som inte har något gott med sig i slutändan" så olikt min pappa men aa, söt är han iallafall! Tack bästa mamma och pappa för att ni finns! <3

Viktoria goes blond!

har ju inte gått att uppdatera men vem vet, det kanske fungerar nu! Sitter här ute på landet och det är tyst, som alltid! Mamma är och skjutsar jonathan till golfen så här sitter jag. Ska snart gå och lägga mig i sängen igen eftersom lunginflammationen tar kål på mig, ska till läkaren igen idag klockan fyra, se vad som sägs, hoppas väl på att jag inte blir sjukskriven ännu längre för det här börjar bli jävligt tråkigt! sett typ hundra filmer känns de som. Jag och mamma bestämde även igår när vi tittade på sex and the city att en sväng till frisören på fredag inte skulle sitta helt fel, så nu ska vi bli blonda, ja ni hörde rätt... eller aa mamma är ju redan blond, men jag tänkte faktiskt också bli ljushårig, och aa det är första gången! Kommer väl se helt muppigt ut antagligen men det är väl bara att färga över, jag menar.. kan ju säga det så nån annan slipper kommentera det och ödsla onödig energi, blond passar min IQ-nivå, hahahhaa nej nu ska jag sluta flumma. Men hoppas iallafall att det blir bra. Jag menar man vill ju inte se ut hur som helst när man ska till Falsterbo heller, och bella som är så snyggt blond, jag kommer få skämmas, haha! Fast jag ska inte bli såå ljus i hela håret, nej ni kan börja andas igen nu, bara lite blond, på några ställen, jag menar jag med mörka ögonbryn kanske inte ska ha helblont, får se vad herr frissa säger! nu ska jag sluta flumma för ni orkar väl ändå inte läsa mer. Ha det bra i det soliga vädret som jag inte får va ute i!

puss å kram!

jag glömde!!

Mamma och Pappa har bokat en resa till Grekland, vi fyra ska till Grekland, ja för fan va skönt!! I september drar vi, förstaklassigt, all inclusive hotell, ja för helvete. Det behövde jag. Tack för det kära familj!!

// V

bokat och klart!

Nu har jag bokat min tatuering, kommer ta två sitningar på 3 h vardera. Ajfan säger jag bara redan nu, men ska man bli fin får man lida pin! :) Eller aa nått sånt. Sello var så snäll som följde med mig överallt, och tjockisDoris hann tillochmed med i mitt tempo, var snarare hon som var ute och gick med mig idag, men det var ju trevligt för omväxlings skull. Den lilla snuttan. Är ute på landet nu efter hundra år lång jävla shoppingtur på ÖB för att mamma skulle handla konserver till midsommar, haha herregud hon är för söt. Men aa.. har tagit ett låååååångt och varmt bad också, kunde ju inte bli mer nice. Men nu ska jag umgås lite och försöka få snoret ut ur huvudet. HAHA. Älska bihåleinflammtion, det är the shit!

// V


snor i huvudet.

Ja nu ska lilla Viktoria tänka på morgondagen istället och hoppas att snoret i huvudet (som mamma så fint uttryckte det) har försvunnit så jag kan tänka klart! Imorgon ska jag ta med mig doris till södertull så vi är där kvart i ett, där ska vi möta upp sello och gå till skolan för sista gången, städa ur skåpet, wuhu! Sen bär det av till Lucky 7 för att boka min efterlängtade tatuering. Och nej ni som inte sett den får inte se den heller förns den är färdig, tihi den kommer bli så fin! Så aa, tack till sello som följer med mig överallt, maha, stackars ;) ska nog se till att han bokar nån liten tattoo också, heh! Men nej nu ska väl jag sätta på en ny film eller nått annat trevligt!

//  V

Älskade mamma..



Min mamma har faktiskt svar på allt. "Nej men lilla gumman det är inte lätt att tänka ordentligt när man har hela huvudet fullt med snor" hahaha, hon är för söt min kära mamma, vad skulle man göra utan kvinnan egentligen? <3
Ska iallafall äta chips och se a walk to remember nu, längesen nu.

Vill även tacka min vän Carla för att hon alltid förstår mig! <3 tack för att du finns!

....

komplicerat hej!


roliga liv.

Sitter hemma och har kollat åp the holiday och sovit en massa, håller på att dö av uttråkning känns det som. Ska väl snart ta mig en långpromis med Doris runt strömmen (om hon vill gå) och sen lägga mig och se yttligare någon kärleksfilm så man börjar gråta, typiskt mig! Men aa... känner inte för att skriva heller så. Have a nice day.




Vill tacka min mamma för att hon kom förbi med mat till mig idag också, du är för söt underbara du! Och förstås till både mamma och pappa som fixade världens sötaste studentskiva åt mig! :)
Pussåkram <3

// V

Amen klart det är party!!!!


En vecka senare.

aa nu var det väl slut på det roliga, eller nja... lilla viktoria har beslutsångest som satan, ta en sista partykväll ikväll sen bara chilla hela nästa vecka eller börja med det redan idag? Ajja löser sig väl. Veckan har vart helt underbar verkligen! Kommer lägga upp lite bilder nu men annars finns ju alla att kolla på på facebook för jag orkar inte ladda upp massa bilder, fiiilåt :) Men aa, ha det bra allesammans för har bättre saker för mig, tihihi! Kommer ju självklart komma upp lite fler bilder på balen osv men som sagt orkar jag inte det nu, tar det nästa vecka. Aa jag evt jag måste vara världens sämsta bloggare ;)



Japp jag och karin kan dedär med poser ;D



hihi.



Sello tror han är pimp, jag vet inte riktigt ;D



Posarna ;D <3


Snyggt värre ;)



Jag innan balen, jösses ;D



Innan party nånkväll, svårt att hålla reda på allt ;D



Fråga inte när de här va men snygga är vi! SOM VANLIGT!!! FALSTERBO SNART! hihih.



Innan utspringet igår :)



Och nej idag är man inte lika pigg, pusskram!

studentveckan igång!!

Japp då varen igång och kommer inte ha tid att uppdatera! Fredag nästa vecka kanske ;) Men lägger in en bild och alla andra bilder finnns på Karins FB. Nu ska jag mysa med min bror. Och imorgon äre BAL!  Pusskramheladan.


mösspåtagning!

Jajemensan nu är det dags för mösspåtagning, imorgon klockan tio börjas de, känns helt underbart! hihih. Kom hem nyss och har varit på gymnasieslaget, snacka om hyseri, men aa nu är det gjort ;D ska snart lägga mig och bara gosa med Doris framför en film. På torsdag ska ajg spraytana mig, jag vet att ajg sa att jag inte skulle det men jag måste, haha! Kan inte va blek på balen så vad ska man göra? xD Nu är ju vädret superbra också, not... snälla regna inte på balen! Nej nu blire chilledille med min snuttevoffe, kanske uppdaterar sen eller nått, I know you can't wait, heeeeeh.


RSS 2.0