usch.

vad jag har varit dålig på senaste tiden, lovar att kika in snaaaaaart!

Bad girl.

Nu har jag blivit lite dålig på att uppdatera igen, men tillvaron är lite stressig just nu. Sm på fredag och börjar bli sjukt nervös! Men nog om det. Åliggandet har satt igång och imorgon ska jag på mattekursen, sista innan tentan! Sen på kvällen ska jag, josefine och Carla ta ett glas vin, ska bli så mysigt! Skulle träffat jossan idag men plugget är kväden jämt!! Och nu ska jag försöka fortsätta med det! Pus.

sunny day.

idag har jag martin och jonis solat till två sen åkte vi in till stan för M skulle jobba och jag sprang in och köpte en present till pappa! Fick bli en randig ralph lauren skjorta, jättesnygg :) Tänkte bara kika in för att säga att nu har det röda lagt sig och jag börjar bli bruuuun, älskar vädret! Man blir så mycket gladare. Nu ska jag bunkra upp med lite gott och se shutter island som börjar klockan nio, ta hand om er!


mannen!



älskar den här mannen <3

soldag.

Idag mina vänner har det vart sol hela dagen, hur underbart? Jag har bränt mig lite, liiiiiite bara ;) haha. Vi har hur som helst parkerat i solstolen idag med kall cola light och solsken hela dagen lång. Bjuder såklart på lite bilder från dagen! Har jag inte blivit bättre på att dela med mig av lite bilder med? Kom på att har ju glömt att berätta att jag köpte två par skor på rea med felicia i fredags, till hösten såklart.. båda var så himla snygga. Bjuder nog på en bild på dom imorgon! Köpte även en invigningsbikini, i like :) Imorgon blir det en dag i solen igen om vädret tillåter, vad tror ni? Sen ska jag in till stan och hämta M och massa skolskit, kul right? BLÄ! Men ser fram emot att bli färdig lärare om sisådär 3 år, heh. Det blir iallafall sushi med felicia på tordag, looking forward to it! Men ser först och främst fram emot att M kommer ut imorgon, wii! Börjar bli nervös för SM med, help!! Ha en fortsatt trevlig kväll. Pus.





bränd, heh.


Daddy <3

Grattis världens bästa, finaste, underbaraste pappa som fyller 50 år idag (klockan är efter tolv faktiskt!)

Jag älskar dig!


utomlands.



blev inte ett dugg sugen på att åka till värmen när jag hitta den här bilden på mammas dator!


RSS 2.0