Thailand.

Åker som ni kanske förstått nu till Thailand imorgon, så det här blir nog det sista inlägget, åker hemifrån vid elva ungefär imorgon och nej jag orkar inte uppdatera innan och nej jag kommer antagligen inte vara online någonting utomlands för ska bara koppla bort allt sånt. Men fan vad skönt det ska bli att få färg, och jag ska köpa massa smink imorgon, kanske en bra foundation från dior? dom ska vara bra har jag hört, mamma ville också ha en, haha.. pappa kommer bli galen på oss. Och det där matproblemet jag prata om det fins fortfarande haha, får se hur detta går, får väl berätta när jag kommer hem, jag vill iallafall ha BK ;) Idag har jag klippt mig och mamma köpte upp halva apoteket ifall vi skulle torka ut eller bli bitna av en havsorm eller nått annat sånt allvarligt ;) hon är ju för söt! Vi har kommit fram till att mitt bagage väger näst minst i hela familjens, det trodde jag fan aldrig, men då utgår vi från att allas väger över 11 kg iaf xD Kommer väl använda hälften av allt jag har med som vanligt. Men i vilket fall som helst så åker vi ju tidigt så jag säger bye bye för mig nu för två v framåt. Så ha det så bra här hemma allesammas, frys inte ihjäl ;) pussar lite extra till bebbe här på bloggen också, du är mitt allt gubben! <3

Men som sagt ha det bra i kylan!

// V

late.

and I'm up, som vanligt. Jag önskar jag var en kvällstrött människa, jag var det en väldigt kort period för inte längesen men det försvann rätt fort, var väl utmattad, haha! Nu är det fan inte långt kvar till resan hihi. Kommer bli flygrädd, och på Arlanda kommer vara kaos när alla i min familj ska bestämma vart vi ska äta, det märktes redan idag. Jonathan utbrister att vi ska käka burgerking, jag blir skitglad, hur ofta äter man det liksom? Pappa vill bara ha mat så han säger såklart ja, när mamma kommer hem, då vill hon ha sushi och champagne, hahaha, det här kommer bli roligt. Jag hade även fått mina födelsedagspengar från farfar nu så dom tkt mamma och pappa att jag skulle handla smink för på tax free vilket dom hade helt rätt i, bra tänkt! Ja det lär iallafall bli en rolig resa, och mamma hade beställt en box vitt vin till mig för att vinet i Thailand tydligen är skitäckligt, det tyckte jag va gulligt! :) och hon har även bokat klipptid till mig imorgon, frågan är vad man ska göra, inget antagligen, bara toppa! Men jag la ju som ni kanske såg in bilder från när jag hade blont hår igår, och jag hitta en annan bild där jag faktiskt tyckte det var fint, man kanske skulle satsa på det till sommaren, eller blir det mörkt igen? får se! Aja bilden kommer här nedanför. Saknar min bebbe redan och har inte ens lämnat landet, han är verkligen mitt ljus, bara så han vet! Nu orkar jag inte skriva mer och herregud vad jag vart duktig med updaten nu!





här var håret ganska fint, men får se hur det blir. Den byxdressen jag har på mig där har jag förövrigt med till thailand, så skön!!!

mahahhohooho.



aaavars!

packapacka

Ja nu är det nära och jag är så dålig på att ta tag i saker, men tror jag har koll på läget ändå, höll på i nästan en timme nyss iallafall, är så nojig att man ska fastna i tullen för dittan eller dattan, typ för mycket vätska i handbagaget eller nått sånt, då dör jag ju helt enkelt. Orkar inte med krångel, men nu har jag iallafall packat i passet, det viktigaste liksom! Sen har jag inte bestämt än vad jag ska ha för handbagageväska, man vill inte ha för stor och inte för liten. humm.. undrar fan hur jag ska klara mig och inte messa martin under hela jävla resan, tolv timmar ungefär? Uuuusch, längsta vi inte pratat sen vi träffades vad tusan. <3 Tänkte förut att jag faktiskt ska bli bättre på att uppdatera min blogg när jag kommer hem, lite mer bilder och mer uppdateringar. Är så sjukt dålig verkligen. Får se hur det går ;) Jag och M ska iallafall ta lite kort på lägenheten när jag kommer hem å lägga upp här, kan ju vara intressant att se! hihi. Men nej vafan nu måste jag avsluta min packning.

// V.





what's up with that?

hahha skulle skicka några bilder till Paulina på mina blonda slingor och hitta dom här, haha va i helvete?





SNYYYYYYYGGVE!

våfflor.

kom precis innanför dörren, har varit en lååång dag och då menar jag lång. Har jobbat tolv till halv åtta först och det gick så långsamt så jag inte trodde det var sant knappt. Men sen efter det så sprang jag typ hem från jobbet i lyckan av att veta att min semester just börjat. Sen stressade jag innanför dörren för att kunna ladda min mobil som var död på tio minuter innan Mary skulle möta mig för att vi skulle till Mia och mysa, men jag hitta inte laddaren å sprang runt i ren panik, jag menar en etta hur svårt ska de va att hitta en laddare, det finns inte så många utrymmen, haha! Men då har älskling så go som han är städat lite och lagt den i min strumplåda, han kan allt hitta dom bästa gömställena, så jag hade typ 2 sek på mig att ladda lite sen få bort oset från jobbet å vara ute å möta henne, jag hann, duktig tjej! Sen gick vi till mia och fick våfflor, det var mumma, man kommer verkligen på varje gång man äter våfflor hur gott det är så det är konstigt att man inte äter det oftare faktiskt. Nu är jag iallafall hemma och borde antingen sova eller packa men orkar inte något av det så måste fan packa som en dåre imorgon, har liksom gjort basen av allt men ska i med smink å alla andra såna hygiengrejer, gud kommer glömma något viktigt, bara jag inte glömmer passet, då är jag körd, tänk om man skulle stå där på arlanda med familjen och ska lämna fram passen och pappa frågar "var är ditt pass då viktoria?" och jag kommer på att jag glömt det, jösses vad arg pappa skulle bli, vilket kaos. Så det får helt enkelt inte hända!! Men tror jag har koll på läget men kommer ta lite tid, och nu kanske ni undrar varför jag har panik med packningen när jag inte åker förrän onsdag, men nu är fallet så att jag åker hem till mina föräldrar redan imorgon för att hjälpa mamma med deras packning och sen tvätta lite osv, så måste ju helt enkelt ta med min packning redan imorgon, lite jobbigt men vafan :D Känns sjukt att vi ska till Thailand, inte varit utomlands med familjen på jäääättelänge, inte bara vi iallafall, ska bli hur trevligt som helst verkligen MEN kommer sakna Martin så sjukt mycket, saknar honom redan, det är helt otroligt hur kär jag är i honom, pirrar av bara tanken på honom, ååh, hihi. Men ska försöka fokusera på de positiva som han säger, att jag är brun när jag kommer hem till honom igen, och att vi ska utomlands bara han och jag lite senare iår, så mysigt! <3 I'm in love.

Vilket långt inlägg det blev, brukar aldrig bli det nu för tiden men det var skönt att skriva av sig, nu ska jag lyssna på lite busta, eller vad säger du mary, haha ;)

// V.



måste vara lyckligast i världen!

friday.


Hej hopp! Fredag idag, kom precis hem från jobbet, nu är det dags för mys! På onsdag åker jag till Thailand, hur härligt ska det inte bli? :) Men kommer sakna min bebbe så otroligt mycket verkligen, lite mer än två veckor ju, usch å fy! Tur att vi ska på semester i sommar någongång! <3 Har nu äntligen fattat hur man lägger in bilder i datorn från mobilen, jahej trög! hahaha! Men bättre sent än aldrig! :) Fick även världens sötaste sms från Martins mamma imorse, gjorde mig mycket glad så de så. NU är det dags för mys i mängder, men först bjuder jag såklart på nån bild eller två eftersom jag nu fattar hur man gör ;D




tillfällig.

header, har inget photoshop sådeså!

fredag.

Har precis jobbat och nu är jag ledig i fem dagar i streck, så skönt! Igår jobbade jag stänging och det gick faktiskt bra, duktig tjej jajemen. Ska snart följa min bror till biljardcafét sen ska jag sova, då glömmer man att man har tråkigt. Och jag har till och med så tråkigt att jag ger upp att skriva nu, har inget att säga ens!

// V

jag är så...

skicklig, not! Kan inte ens få de där jävla PC studion till mobilen att fungera, så mysslyckat! Måste fan bli mer teknisk, hoppas att grabbsen kan hjälpa mig sen, vill ju visa mina fynd! :D På tal om grabbsen så är det alltså martin och sello jag pratar om, vi ska tydligen se en film från 1976, WHAT'S UP WITH THAT??! Men jaja den är säkert jättebra ;) vi lyckas nog ha trevligt iallafall, det brukar vi ju ha! Tycker älsk kan komma hem snart, saknar den lille plutten. Nu ska jag allt hitta på nått vettigt.

// V

nytt år.

Japp, har inte uppdaterat något på hundra år, who cares.. ingen antagligen! Blev på lite dåligt humör alldeles nyss när jag skulle in på den här sidan, men aaja, har ju shoppat lite idag på sisters så då kan man inte vara annat än glad ju! Följde med Cornelia när hon tattade sig idag, det blev superfint måste jag säga och hur sugen blev inte jag då :O haha! Men snart ska jag ju göra en till! Funderar på att plocka iordning lite i lägenheten eller nått, är ju ledig idag och imorgon så det är nice! Tyckte själv att jag skulle uppdatera bloggen för jag hade så mycket och säga men jag tappade visst orden på vägen nånstans, vet nog till och med när det var jag tappade all lust men nu vet jag nått kul jag kan säga, den 27:e januari bär det av... Thailand here I come !

Nu ska jag diska och sjunga med i all bra jävla musik jag har på spotify, sen ska jag kanske försöka fixa installationen till min mobil på datorn så kan jag lägga upp vad jag shoppade idag.

Pusskram hela dan.

RSS 2.0