better!

Nu har jag varit ren utsagt usel på min uppdatering men hinner liksom inte med riktigt. Jag har jobbat ganska mycket och när jag inte jobbar försöker jag hinna med massa annat roligt. Men nu är jag iallafall här, duktigt av mig! Vad har hänt då? Inte så mycket, myser en aning hela tiden. Har sökt vidare till högskola, var på myslunch med pappsen igår, varit och hälsat på svärmors lilla hundvalp, ja den är hur söt som helst och kommer på bild här nedanför. Nej jag och martin är inte ett dugg sugna på en valp nu (A) men det får vänta! Vad ska hända då? Hmm, massa jobb! Ska försöka trycka in en fika med min bästa cornelia någon gång den här vecka, men jobbar ju dom där förbannade 11-20 när man inte hinner med något annat, tur att man har några söta vänner på jobbet så tiden inte går helt till spillo! Sen på lördag blir det lite fest hos Mia som jag och Martin ska på :D sen på söndag blir det fikamys med Paulina och sen kanske hjälpa min kära med sin flytt. Annars händer det inte så mycket, det flyter på fint iallafall! Men nej nu måste jag ta tag i det här. Lite bilder på det här också va? blir så mycket roligare att läsa då! ;)

// V



Jag menar när man ändå pratar om vänner på jobbet :) Me and Mary!
Sexigt värre! haha.



sötaste lurvtussen ever, bobo!



Och lite egoinbillarkort på slutet, vad annars? haha.

party!

ikväll blir det lite fest i lägenheten igen, oohja! Tänkte igår kväll att jag hade massor att göra idag för att lägenheten såg ut som en bombnedslag (som vanligt). Men kom upp redan vid tio och började städa och nu är jag klar, klockan är bara halv ett, haha! Men får väl måla naglarna och grejer tills typ fyra sen så är det dags att göra sig iordning, nice! Jag köpte ett par nya bebisar när jag och cornelia var på stan häromdagen och är helt kär i dom, så det blir såklart att ha på sig dom ikväll! ;) Mmmums! Och för att lägga till något mer så är det jag som städat allt själv för att bebbe är någonstans och kollar på sina vänner när dom har någon visning för sin lumpengrej men hoppas han kommer hem snart, hiih! Nej nu har jag inte lust att skriva mer så nu blir det att börja fixa naglarna!

BYE!

come to moma!


har lust!

Har verkligen lust att hoppa runt och skrika till mr. brightside av the killers, precis som cameron diaz i the holiday!


you had me at hello!



M <3

damn girl!

seg dag idag, hade en jättemysig fika igår med fröken cornelia, hon är för bra! Mer om den dagen pratar vi inte helt enkelt, punkt! Var nyss och handlade mat med pappa, he's crazy! Han tänker inte för fem öre och bara kastar saker i vagnen, förstår att mamma handlar hemma, haha! Men han är för söt! <3 Nu gick bebbe nyss till gymmet och jag ligger och tittar på top model, sen blir det myselimys tills jag går och jobbar, för yes ikväll äre bustachicks som jobbar, förutom jessica, what's up with that? :/ hoppas det är som det ska nästa gång vi jobbar natt! så det blir 23.30-05.30 ikväll och imorgon också. På söndag ska jag och martin hem till mamma och pappa, det ska bli mkt trevligt och jag hoppas dom serverar nån mumsig mat, mohaha.. och att det är fint väder så man kan få tillbaka lite färg i ansiktet, vore helnice!

men nej nu ska jag inte sitta här längre, och dagen till ära blir det ju inget mindre än arabpengar på bloggen! ;)



tar det seriöst om ni vill xD

torsdag!

Kaos på jobbet, ingen av kassorna fungerade och då är det lite svårt att få jobbet att göra det! Så nu går jag och fikar med Cornelia istället, det fungerar alltid!!

hemmafru!

Jajemen, lagar mat just nu och vetifan om det blir gott, hjortfilé blir det iallafall! Kom hem från jobbet nyss och mår inget vidare varken jag eller bebbe så fikan med Cornelia blir uppskjuten till förhoppningsvis imorgon! Sitter å lyssnar på älsk som babblar kärleksförklaringar till mig i duschen, hör typ hälften men han är underbar, dom är på engelska dessutom ;) sötunge! Tagnentbordet på den här datorn är mojje så nu tänker jag inte skriva mer, nu sjunger han också, hihi!
sådär kommer det se ut när jag är klar, antagligen ;)

tillbaks!

Haha jag kom tillbaks igen, har ju inte berättat nått om min helg förutom festandet så vafan en liten update om det vore ju inte fel! Eller så har jag inget annat att göra just nu så därför skriver jag, haha!

Efter festandet i lördags åkte vi iallafall hem till Martins pappa och åt middag, pomme och kött så himla gott, och nu blev jag sugen på det också, illa! HUNGRIG PLICKA! Sen mös vi på kvällen och martin somna när vi såg på film, mys han är då ;) igår gick vi och fika hos martin mamma, vi titta lite på hundar och gissa om jag blev sugen, ja! sen gick vi och köpte tacos och ja det var underbart gott, fan vad hungrig jag är haha. Och idag åkte bebbe och jobba klockan 5 och ajg fortsatte sova och sen kom pappa och hämta mig för jag orkade inte åka spårisen, lat, lite kanske? :) Vi åkte iallafall och tittade på bilar på kneippbadens åt mig, det är ju ändå på vägen liksom ;) där hittade vi en söt liten bmw cab så NU MÅSTE JAG TA KÖRKORT!! känner mig fan lite stressad nu när vi tittat på så fina bilar, haha! dessutom skratta jag ihjäl mig nör jag fick höra att pappa köpt ett nytt hus, mamma håller nog på att dö där hemma! Och sen tycker jag det är kul att jonathan ska få renovera skiten i sommar, mohhaha! Så kan jag flytta in när det är klart, hoppas ja ;) mehehe not, så kul tycker nog inte pappa att vi ska ha det! Jag aknske kan hjälpa till att rivaut huset å tjäna lite pengar, vore nått! Men nej nu ska jag fan inte sitta här mer, nej nej!!

// V

tlött.

trött är jag och tänker inte sitta här mer, strax kommer älsko hem! <3


över en vecka sen.

usch vad dåligt, nu är det över en vecka sen jag uppdaterade, men vad kan man säga, I'm a busy woman ;) Var på fest hos Mauro i lördags, var mycket trevligt, sen blev det Max och hemgång, fick räcka så! haha. Bebbe var en riktig fyllekajja inne på max, men söt var han! När vi ändå talar om Max så är det självklart dit jag ska om en timme, jobba såklart! Jag gillar inte den här tiden som ofta blir när man ska jobba, man sitter en timme innan och väntar på att man ska gå å jobba, och inte för att man vill gå och jobba utan för att ma har så tråkigt, haha, vilket liv ;) I söndags fyllde Carla 20 hela år också, hoppas vi träffas snart min goding! Men nu måste jag fan göra mig iordning lite för helvete så jag ser ut, har fortfarande i vaknat upp sen lördags tror jag!

Bye!





I feel complete when you're by my side <3

RSS 2.0