you're all I need.

Nu har jag varit på shoppingrunda med miss fanny, blev en del saker (fy mig) det var det sista jag handla på länge (ja så säger jag jämt)! Vi hade iallafall mycket trevligt. Jag handlade en blus på monki, mycket fin! en halsduk och lite annat smått och gott!  Ville bara säga det för nu är det dags för mig att laga mat med min määrta, sött smeknamn, ska jag nog fortsätta med!

Pussåkräääm!

// V


kvällsinlägg!

Hemkommen från jobbet, fått lön och handlat lite mcd med märtin, gottis vare! Nu ligger jag här i sängen och funderar på om jag ska sova eller spela nått värdelöst spel på FB, ett såntdär jobbigt som man blir beroende av, sjukt beroende! Martin ligger och sover så sött bredvid, jag önskar jag var lika kvällstrött som bebbe men det är jag inte! Var iallafall och pratade med min chef idag och på fredag ska jag även börja jobba på restaurangen = st:georg! Är svinnervös, skulle behöva en jävla massa peppning, det kanske jag får från fannyplutta imorgon för vi ska nämligen ta en heldag på stan imorgon bestämde vi nyss. Fika, shoppa, snacka skit.. ja allt sånt! :) hon är för go min plutta! Men nu ska jag nog ta och spela ett värdelöst spel på fejan! Nån som har lust att göra om min header kan ju säga till, jag har inget photoshop kvar annars skulle jag med glädje göra det själv ;D

Men nattinatti kära vänner

(säg till om ni har några peppande ord om jobbet, hehe, eller råd kanske)

// V

m!<3

tihihii



Haha okej jag skrattar lite åt mig själv att jag just gjorde det där och ritade det där men jag kände att jag var tvungen, tsss! Sjukt kär är jag och han är ju sjukt söt... hihih! Världens bästa du! Som ett barn på julafton varje dag!

smash into you.

Imorse gjorde Martin två mackor till mig som jag skulle äta till frulle, jag måste säga att herrejävlar vad jag inte är van vid att äta frukost, är fortfarande mätt och det var över en timme sen nu, och ja jag vet vi åt frukost vid tolv, så blir det när man inte börjar jobba förrän tre. Jag är fortfarande lite småkrasslig men nu är det bara att ta sig till jobbet, inte mycket att göra åt, tror inte det blir värre iallafall.

Helgen har varit jättemysig, jag och Martin åkte ut till mamma och pappa som sagt i fredags, vi åt jättegod mat och satt och pratade i typ tre timmar, sen la vi oss och tittade på film å mös. Sen i lördags gick vi en skogspromenad med Svea och hon var galen, verkligen GALEN! hoppade runt överallt  rulla sig och allt möjligt, jag tror hon ville impa på Martin ;) haha. Sen åkte vi hem och hade en myskväll framför tv:n. Och igår betalade jag hyran (BLÄ) och sen handla vi lite och sen laga va jättegod mat och tittade på tv, och jag säger bara att fan va bra program det är på tv på söndagar, jag älskar söndagar, haha! Jag känner nu när jag skriver att fan va iontressant det här säkert är för er att läsa, men det har vart en underbar lugn helg så ni får tycka det är huuuuuuur iontressant som helst. mahaha!

Har tänkt att lägga upp lite bilder på lägenheten snart när den börjar bli klar, när jag fått in min tvbänk å så, då ska ni få se på grejer, hahaha not! Martin tycker det ser ut som ett miniskogsby (mamma och pappa hus) men det gör inget, jag tycker det är fint ;). Jag och mamma målade klart mina köksstolar i fredags också, duktigt av oss! Men nu kanske jag ska ta å fixa mig lite tills jobbet, första  dan jag har smink på typ en vecka känns de som!

Men hade bra allesammans för det var nog allt för idag! ;) ni måste ju få en bild med såklart! hah.



Ears closed
What I hear no one else has to know
'Cause I know that what we have is worth first place in gold
And I'm soaked in your love
And love was right in my path, in my grasp
And me and you belong


martin <3


godmorgon!

Nu är jag här igen bloggen, jag är fortfarande sjuk och har hostat hela natten så imorse klaga martin på mig :/ haha! nu sitter jag och äter en skål nudlar och väntar på min mammi som ska komma och styra lite i mitt hem, jösses! Sen efter att vi styrt lite "LITE" här hemma så ska vi ut till mamma och pappa för lite middag och sen bara lägga sig å sjuka i soffan där ute, myyyyyys på hög nivå! Så naej gott folk ha en trevlig helg!



puss på de! :)

sjuktorsdag!

Mmm idag är jag värre än jag va igår, min hals känns helt matt men man ska väl inte klaga eller? Snart måste jag bli frisk för att Cornelia och jag ska ju ge oss på att bygga muskler, hehe kommer bli hett ;D Idag står ingenting på planeringen förutom en massa mys då förstås, är helt slut i kroppen och önskade att jag hade en massa filmer, men det har jag ju inte fan att man inte är hemma på landet ibland, men jag och martin ska dit imorgon och äta lite middag, ska bli trevligt, ordentlig mat halleluja!

Haha jag har upptäckt vad intressant det är att bo på bottenvåningen mitt i stan. Det är ju liv här utanför 24/7 och det är ju inget man tänker på förrän man liksom bosatt sig. Men det har både sina för och nackdelar, det är roligt ibland när det går förbi folk som pratar om jätteprivata saker eller typ när (som nyss) en unge och hennes mamma cyklade utanför i ösregnet och ungen vägra cykla för det regna och mamman blir jättearg, sånt är ju lite småroligt för alla som går förbi här vet inte hur väl det hörs in. Nackdelarna är ju när det är massa fulla fjortisar som ställer sig mitt under fönstret och pratar om sina problem och skriker å har sig. Eller ännu värre, vuxna döfulla människor som står å svamlar utanför. Det kan ju vara kul ibland å lyssna på deras problem men inte när man verkligen vill sova ;P haha! Nu har jag berättat de, det var säkert jätteintressant. MEn nu åker jag ju snart ut i tystnaden imorgon så det ska bli skönt, skogspromenad med Svea är aldrig fel! Men nu ska jag dega framför tv:n.

Pussåkram!

Vill ha!!!!!!!!!!!!!!!



jag skulle kunna göra vad osm helst för att få den här!!!!

today is a good day

Aaa om jag inte vore sjuk så skulle det vara super! Men mamma och pappa har redan ställt en diagnos: för mycket kärlek! haha! Dom är så söta! Idag blir det att bara mysa i sängen och försöka bli frisk hih, ME LIKE! men jag ville bara titta in lite så nu är det åter till mys!



I'm gonna be with you - Martin <3

här igen!

lkahföhäofhäoswbgäjbgäobjgäorbgäobrgäojbgäoj dvlmdsv lksdnvlabfefbökanfölangöabgökabgka .vk .vn.

Förlåt kände mig tvungen att göra så, är helt pirrig i kroppen!! :D Aaa jag är sjutk lycklig.
Helgen har för övrigt vart superbra, utgång i fredags.. den gick nästan helt som den skulle. Det var en supermysig kväll innan utgången och fick beröm för mina stolar det värmde, jag kan när jag vill ;) kommer en bild på dom sen någon gång. Men det var iallafall jätteroligt. Sen i lördags gick jag och fannybanny runt strömmen och jaa där vare inte lite folk... sen mös jag hela kvällen! Och idag har jag som sagt varit hemma hos mams och paps, så sjukt mysigt att vara hemma, dom är verkligen underbara! <3 Men nu ska jag ligga och njuta av livet jajemen. Sen bjuder jag på två bilder från helgen, sjukt snygga ;D hehe! Snor dom från Nike, tihi.





Nattinatt I'll be back tomorrow!

// V

Love.

älskade mams!

Jaa min älskade mamma vill att jag lägger ut en ny bild på henne för att den jag lagt ut tidigare inte duger!;) Är ute på landet inatt, mysigt! :) Jonathan har bakat scoones och vi har ätit god mat. Sen har vi planerat en massa, och nästa vecka fyller Jonisen år så då blire det hans dag, mysigt. Jag är på strålande humör idag, vet inte riktigt vad det kan bero på eller jo det vet jag, och det vet ni också!! maha :D men nu ska jag läsa älsklingsfannys blogg och sen kolla på tv med mams sen kommer jag tillbaks med en ny ordentlig update innan sängdags!

 

Bjuder på den xD


// V


klar!

Jaa jag är klar och inte bara med sminket och håret utan med lägenheten också, det ser ut som någon precis flyttat in men det blir det ändring på på måndag, då kommer mamma och styr å ställer. hehe.

Men nu känner jag mig party faktiskt och klänningen känns inte helt fel :D tror nog det kan bli bra, jejemen:D

Ha en trevlig kväll!

// V

haha

så här party är jag snart.
Japp inklusive minen!


I'm bad.

Här sitter jag, fortfarande inte gjort det jag skulle (städa alltså) funderar på att om man börjar fixa sig nu och drar på sig sin lilla svarta (lillalilla) haha! så kankse det liksom går lättare att fixa här hemma, eller? jag är så dum men men, jag känner att jag behöver vänja mig vid klänningen också, hoppas det är någon mer av brudarna som tänkt gå barbent in i det sista, ska man vara fin får man lida pin ;) Såååå kanske börja sminka sig, fast då kommer ju hälften ramla av för fan, men då kan man bättra på det istället, eller kanske fixa håret? Ja det gör jag. hihi puss på er.

// V


Your beautiful soul.

party!

man blev nu då, älska låten!



you're my wondewall.

Do it all night!

jag vet jag har blivit extremt dålig på att uppdatera men åå andra sidan har jag haft mycket annat för mig, hihihi! :) Fått lägenheten målad nu herregud vad det luktade härinne, tur att man slapp vara här! ;D så nu är den bra mycket finare så ikväll ska det invigas med lite tjejkväll här, sen otten ofc, vad annars, det är ju fredag! Ska bli mycket trevligt! Köpt en ny klänning se om jag vågar använda den haha det är ju en dragkedja fram, kan bli jobbigt, men den är sjukt snygg tycker jag minsann, men jag är däremot lite trött på mig själv att jag alltid måste köpa nya klänningar till varje tillfälle, får börja sälja några snart eller nått. Men jag gjorde iallafall ett smart val och köpte en på gina istället för på MQ så jag sparade 200 även om Martin va bestämd på att jag skulle handla den på MQ, okej den kanske va lite snyggare men man måste ju på något sätt tänka ekonomiskt, eller? heh. Men ajja, känner mig helt seg idag, kan bero på att man vänt på dygnet liiiiite, men vad gör de? inget, tihi! Jag är så dum som sitter här, jag har så mycket annat att göra, jag blev ledig idag från jobbet så jag har bestämt mig för att börja sminka mig vid fem idag, hahah snacka om att njuta av att vara ledig på en fredag, det är första gången på två månader, de ni gott folk partyparty! Men nu kanske man ska börja göra nått vettigt, vore ju nice, noooot! Men Viktoria ta dig i kragen nu för tusan, ingen gör det ju åt dig ändå, inte nu iallafall, tihi! :) Så japps, nu ska jag som felice säger "dra tummen ur arslet" hahah.

// V

You are everything in my life see the joy you bring
And ain’t no one I compare you to
And I know that you will never walk away from me no matter what
And that’s why I plan to do the same thing for you
And I want you to know

And I don’t care what they say
I’m gonna be with you
I’m gonna be with you
I wanna be with you
And I don’t care what they do
I’m gonna be with you
I’m gonna be with you
I’m gonna be with you

m.


jag lever..

men orkar inte skriva mer för de!

Byebye.

Söööööndag!!!

Ja äntligen har min efterlängtade lediga söndag anlänt, glad jatack! Nu blir det att packa ihop grejer i lägenheten å städa lite tills målaren kommer i någongång på nästa vecka, äntligen.. bort med dom pissgula tapeterna, ligger några rullar av den kvar på en av garberoberna om det är någon som känner att dom helt enkelt inte vill kissa på tapeten för det är för ansträngande, jag kan faktiskt vara så snäll å skänka bort den, haha! Nej nu ska jag sluta flumma. Den här veckan som kommer kan bli intressant, ska ringa till lokaldelen, och även gå på en liten intervju på wera design, eller ska in å säga hej. Det är det jobbet jag mest hoppas på och min mamma är redan avis ifall jag skulle få de maha ;) Dom kom hem idag ju förresten, fick en parfym "Davidoff, Cool Water" personligen tycker jag den luktar mamma för hon hade dne när jag var liten, men jag kankse vänjer mig vem vet, men byter ju inte ut amor amor i första taget, hehe, sen ett par mysiga tofflor och en mascara, dom är ju för söta! <3

Om man skulle ta å spela lite sims som jag faktiskt inte gjorde igår sen, för de är ju fanimig bra mycket roligare än att städa, right? Fast städar man får man mysa sen och det är ett stort plus.

// V


godmorgon

klarade av första natten iallafall, tummen upp för det! Kom inte direkt någon större rush så det gick bra, nu är det mys som gäller sen är det bara att ta tag it igen, men gårdagen gick ju bra så får hoppas det blir samma visa ikväll igen. Igår va faktiskt folk trevliga och hade en glad fylla till skillnad från ibland när de verkar vara arga hela bunten ;P vi håller på att sätta dit kortapparater så folk kan dra sina kort själva och jag lovar över hälften av alla kunder fråga vad det var så tycker likagärna vi kan sätta upp lappar ;) haha.

NU äre dags för lite sims och snart lite lördagsmys innan jobbet, tummen upp för det också!

<3

!

Dax att sova inför jobbet, ett pass avklarat iallafall :) Ger er en speciell låt, ni som ska ha fredagsmys såklart! Den betyder mycket och jag gör mig lite varm i hjärtat så jag kan sova gott nu! NAttinatt!



sen såklart en annan sak som gör mig varm i hjärtat! <3

ta tjuren vid hornen.

Aa det är väl så man brukar säga, den här helgen blir ett helvete, aa ursäkta att jag klagar men jobbar ungefär dygnet runt fram till söndag klockan 16, aa ge mig söndag nu... hihihih. Jag fick iallafall reda på att mina skor är klara så ska gå å hämta dom om ca en halvtimma, så nice, mina små älsklingar! Sen puss och jobb, vill inte jobba, vill inte jobba, usch. Men nattpassen är oftast rätt roliga på max så det är ju något positivt :) hih. Hoppas jag akn sova ordentligt när jag kommer hem sen klockan sex på morgonen eftersom jag ska upp igen klockan nio, det är underbart! Men nu ska jag iallafall äta nått sen ringa upp lokaldelen som ringde mig igår, kanske fått nytt jobb, jajemensan! :D

Men aa, ha en trevlig ledig helg, festa åt mig med, men mest får ni fredagsmysa åt mig för det är de jag är sugen på!

// V

trött blir man.

Aaa det blir man.
Bye bitches, bye!


<3


God give me sunday!

Just nu står min lillebror i mitt kök å rotar efter nått ätbart, ni ser han är i den där ålderna när det inte finns nått stop i magen, och min hund har tagit hela platsen i min stoora säng hela natten även fast hon är ungefär lika stor som en minikanin, men hon lyckas hon med! Jag får det att låta som att det är lite jobbigt, och det är det faktiskt, fast jag tycker om dom ändå, jag ska inte vara dum. Men tror det är jobbet som trycker på lite, jobbar väldigt mycket fram till söndag, och jag ber en bön att det kan bli söndag kväll = mys! Ååååh, ge mig de nu! Fast ska ta vara på tiden med mina små familjemedlemmar som fullständigt ockuperar min lägenhet, men det gör inget, han är ju ändå rätt söt min lilla bror, nästan så han förtjänar att få va med på bild här i min smått kända blogg! Aja nu ska vi iallafall till hårfrissan för att han börjar se ut som att han haft en smärre elchock i skallen, men men det verkar brudsen gilla! ;D Sen blire väl en runda på stan, och NEJ viktoria du ska inte handla nått, strikt förbjudet! (jag tror faktiskt jag börjar utveckla ett litet beroende) men men, nu kanske jag ska ta å göra mig iordning lite så brorsan min slipper skämmas ;)

Ja men klart han förtjänar en plats i min lille blogg, brudar han är singel, trorja, hahaha! :D


RSS 2.0